brownwld Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 před 1 hodinou, VintageLover napsal: OT: Tak ty Edy bych rád potom viděl někdy naživo. Bude nějaký Omega sraz? Vezmu skoro nenošené trezorovky 145.022 69 Pre-Moon s DON na 1039 tahu a přemluvím známého, co má 145.012. Kubo, domluv něco jako posledně. Uz jsem nad tim premyslel, ale doba je ted krapet proti. Myslim, ze na jare by si to zaslouzilo neco udelat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Za zraz som aj ja! Nemam ziadny vintage, ale ak by bol zaujem, priniesol by som nieco z tohoto : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Na vintage kašli, FG? Hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Tecu mi slinky, ked vidim tie nadherne kusky!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Tak už jsem tam taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Zkusím to taky no :). Jedna věc mi není jasná...znamená to, ze Omega předělala cal. 1863 na koaxiál? To by mě zajímalo, jestli cal. 3861 časem půjde i do klasických Moonů...přecijen COSC by jim slušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Rozhodně půjde, společně s lepším tahem, otázkou je kdy a za kolik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 No jistě a je to strategie jak se co nejvíc přiblížit Rolexu a Daytonám... nedivim se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Tak když už ho tolik let vyvíjeli, ladili a optimalizovali do pouzdra Moonů, tak to bude asi logický další krok, tedy že v nové referenci bude tikat i nový strojek. Technologický posun je určitě fajn, ale zase na druhou stranu se zkomplikuje servis... Klasickou Lemanii 1873/ modifikovanou Lemanii umí každý solidní hodinář, ty strojky jsou skoro k neutahání, v případě nového cal. 3861, předpokládám, to tak snadné už nebude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Však to je jedině plus pro ně, čim složitější strojek na servis, tím spíš to lidi budou dávat do autorizáku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Tady se nadává na nápis nad Snoopym na cifru... a že je dýnko krásný, ale skoro infantilní. Zajimavý, mám to úplně jinak. Dýnko mi přijde super, nápis mě taky nijak zvlášť neruši, ale co mi u všech Snoopy limitek brání si na ně třeba jen pomyslet, je ten čoklík na cifru. Prostě hodinky s pejskem na ciferníku bych nenosil, to mi přijde mnohem infantilnější než to dýnko. Navíc to strašně narušuje symetrii cifru a nepravidlná silueta Snoopyho ze vzdálenosti dvou metrů vypadá jako vada na cifru. O Snoopy Award mám načteno a souvislostem rozumím, ale nepomáhá to Jinak ale musím ocenit všechno ostatní, jsou to nádherný hodinky. Barevná kombinace, čitelný modřené ručky, barva a struktura cifru, strojek, dýnko. Skvost. Kdyby se ten pejsek z cifru někam zaběhnul, byl by to megaskvost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 (upraveno) Nevím proč mi to nejde vložit rozumněji. https://www.youtube.com/watch?v=xi6b1mTRTcc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR33kIWKfc72kP8dCCtB-WNNtK4dbklCMjIgl7t4ADQ0XzAKCT66JDiCXEY&ab_channel=tiktok4watch Upraveno 11. října 2020 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 (upraveno) Mám to jako martar. Nebyt toho čokla, byly by to docela pěkny hodinky. Když už odkaz na Apollo na cifru, tak tímto způsobem: Upraveno 12. října 2020 uživatelem Potkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 Za mě zase kdyby tam nebyl, tak to celý vlastně ztrácí smysl, byla by to jen další barevná variace v řadě. Rušivě na mě působí jen první snoopyovky, kde je to zkrátka barevnej subdial zasazenej do klasickýho designu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2020 Konec roku se nám blíží...jsem zvědav, jestli tohle dopadne...pokud ano, tak musím začít přemýšlet nad novou krabicí. Současných 8 pozic je nastálo obsazených :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Asi to napíšu blbě, ale víme všichni proč je tam ten Snoopy důležitej a proč střibro? Já jen, že louskám tu velikou Speedmaster knížku tak jsem chytrej jak rádio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se