Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 49 minutami, Diablo1st napsal:

Taká kacírska otázka: a potrebuješ vôbec dátum na tento účel?

🙂 to je důležitá kacířská otázka, kterou si dávám též. Asi není datum nezbytné 🙂

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 17 minutami, vareka napsal:

🙂 to je důležitá kacířská otázka, kterou si dávám též. Asi není datum nezbytné 🙂

Týmto sa ti otvárajú celkom nové možnosti. Veľmi dobre čitateľné pilotky alebo military, len si vybrať.

Odesláno
Před hodinou, pebe napsal:

bez datumu by nemusely být špatné San Martin pilotky, titan, WR200, šroubovací korunka, 39mm velikost

vzhledem k tomu, že vycházím z Rolex Master II GMT, tak je to posunutí úplně jinam. Je pravda, že pilotky ještě nemám 🙂 Zatím mě ještě pilotky nechytily za srdce.

Odesláno
před 17 hodinami, Pavel87 napsal:

Kde se daji sehnat za 10k??

Mívají je na Ashford.com , je to sice šedivka ale přišlo mi to s orazítkovanou kartou. Teď tam zrovna tyto nejsou ale různě se to mění.

Odesláno (upraveno)

Od squale bych možná pro tyhle účely bral https://www.gnomonwatches.com/collections/squale/products/50-atmos-militare-opaco-matte, přijdou mi jako větší pracanti bez očividné inspirace - o pohodlí pouzdra 50 atmos tu psal snad každý, kdo je měl.

Nebo klasické matné/broušené 50 atmos, které mají i datum https://www.gnomonwatches.com/collections/squale/products/50-atmos-black-opaco-super-matte

50 ATMOS Militare Opaco Matte

Upraveno uživatelem DaveSty
Odesláno (upraveno)

Ty pilotky SanMartin, čistý design, lehoučké a za 200 USA babek, nemají chybu. Pokud je to tvůj šálek kávy/kýbl píva, žejo. U
mně z celé místní nabídky vedou, zbytek jsou hezké kousky, ale vedle těchto mi připadají až zbytečně přešlechtěné a přezdobené.

A za ty prachy ;o)

Upraveno uživatelem Datel
Odesláno
V 9. 10. 2020 v 20:38, Datel napsal:

Ty pilotky SanMartin, čistý design, lehoučké a za 200 USA babek, nemají chybu. Pokud je to tvůj šálek kávy/kýbl píva, žejo. U
mně z celé místní nabídky vedou, zbytek jsou hezké kousky, ale vedle těchto mi připadají až zbytečně přešlechtěné a přezdobené.

A za ty prachy ;o)

... a za ty prachy.

A já vůl šetřím na https://www.chronoshop.cz/laco-flieger-heidelberg a on číňan nabízí to samé o dvacku levnější. Tedy na oko to samé. Jaká je skutečnost netuším. 

Odesláno

Skutečnost je ještě lepší, SM má WR 200, Laco 50 :) navíc pouzdro je titan, má širší nožky, takže dáš většinu řemenů.

Odesláno
před 16 hodinami, Liqid napsal:

Skutečnost je ještě lepší....

Jako že číňan je lepší, než skoro stoletá německá hodinářská firma? Je to pro mě malinko nepochopitelné, i když neříkám že ne možné. Jasně... titan je krásně lehounký, nosím na ruce Citizen Promaster v titanu 15 let a nemohu si je vynachválit. Vodotěsnost "na jistotu" také není k zahození. V čem je tak neskutečně výrazný rozdíl v ceně? V značce... těch pár znacích vyražených do železa?

Odesláno (upraveno)

Ještě se vrátím k té datumce: Proč by tam místo nevzhledného flusance (který z toho v 95% úhlů dělá “nodate”) nemohlo být radši něco s BigDate/PanoramaDate? Mrkni třeba na Mido, zajímavých modelů které nejsou trapnou homage rolád mají dost - a možná se dostaneš i do požadované ceny...

Upraveno uživatelem Radek124
doplněn link

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...