lolohh Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 smarter napsal: Tak lidicky. Zapusobily jste na me. Tyhle mozna jsou kilometry vzdalene me puvodni predstave, ale pusobi neuveritelne charizmaticky. Fascinuje mne i to mineralni dynko, na to se budu divat dele nez na samotne hodinky:) Co vy na ne? Je to dobra znacka? http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-A...la-ruzove-zlato Mám je, jen v jiné barvě, můžu jedině doporučit.
Filini Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Ak by sa ti pacili tie co mam v podpise, koncom roka budu (mozno uz aj su ) na predaj... ked tak posli postu. Su to moje prve automaty, mam ich rok, plna spokojnost. Po precitani fora ti ale "preskoci" a zacnes setrit stale na lepsie a lepsie kusky (no a preto budu/su k mani)
redd Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Rozhodně lepší než-li Casio Nejvíc se mi líbí kombinace černá/stříbrná na kůži.
ctenar Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 redd napsal: Rozhodně lepší než-li Casio Nejvíc se mi líbí kombinace černá/stříbrná na kůži. "Hlasuji" stejně, pířpadně varianta "bílá/modrá" na kůži. Absolutní klasika za velmi příjemnou cenu.
Snow Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 (upraveno) Domnívám se, že když už jsme se tak hodně odklonili od původního zadání "hodně budíčků" , dovolil bych si nabídnout krásné Edox Les Bemonts Ultra Slim, "tloušťka" 1,4mm a in-house kalibr. Jen takovéto hodinky dokáží podle mého skromného názoru vyjádřit "eleganci a osobnost majitele", tak jak píše kolega smarter. Upraveno 16. září 2008 uživatelem thesis
smarter Odesláno 16. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2008 thesis napsal: Domnívám se, že když už jsme se tak hodně odklonili od původního zadání "hodně budíčků" , dovolil bych si nabídnout krásné Edox Les Bemonts Ultra Slim, "tloušťka" 1,4mm a in-house kalibr. Jen takovéto hodinky dokáží podle mého skromného názoru vyjádřit "eleganci a osobnost majitele", tak jak píše kolega smarter. Souhlasim. Opravdu nadherny kousek. Avsak zcela mimo muj financni rozsah
smarter Odesláno 17. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2008 Nemate nekdo udaj o hmotnosti tech Arcadii??
smarter Odesláno 22. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Tak nakonec to dopadlo panove Poridil jsem zde na foru Maurice Lacroix Pontos Federer (Small Seconds). A at nezakladam nove vlakno tak se na par veci zde zeptam. Jsem naprosty novacek v mechanickych hodinkach (nikdy jsem zadne nemel). Hodinky maji strojek UNITAS (manual wind) a nevim zda je v poradku ze se po vytazeni korunky nezastavi, takze je musim serizovat "v chodu" a nemuzu tak nastavit presny cas. Dale pak pozoruji ze se hodinky zpozduji o cca 20 sec denne, jsou tri roky stare tak by to mozna vyresil hodinar (doporucite nejakeho?), ale jeste jsem je nepozoroval dlouhodobe. Predem vam dekuji za Vase odpovedi a reakce.
sleep74 Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 smarter napsal: Tak nakonec to dopadlo panove Poridil jsem zde na foru Maurice Lacroix Pontos Federer (Small Seconds). A at nezakladam nove vlakno tak se na par veci zde zeptam. Jsem naprosty novacek v mechanickych hodinkach (nikdy jsem zadne nemel). Hodinky maji strojek UNITAS (manual wind) a nevim zda je v poradku ze se po vytazeni korunky nezastavi, takze je musim serizovat "v chodu" a nemuzu tak nastavit presny cas. Dale pak pozoruji ze se hodinky zpozduji o cca 20 sec denne, jsou tri roky stare tak by to mozna vyresil hodinar (doporucite nejakeho?), ale jeste jsem je nepozoroval dlouhodobe. Predem vam dekuji za Vase odpovedi a reakce. Blahoželám k výberu. Sú to nádherné hodinky. S tým meskaním si zatial nerob hlavu. Mechanicke hodinky nie su o presnosti na stotinu sekundy. Tych 20 sekund je relatívne dosť ale zase nevieš kde ich Malaket mal (možno vieš , a potom sorry). Predpkokladam, že mu stali v šuplíku. Skús ich pár dní nosiť a uvidíš kde sa ustalia. Mne moje robia cca 7 s den. Pripravujem nejaku malú fotorecenziu, (bude hlavne o výmene ručičiek na modré ) tak budem rád ked ma potom doplniš svojimi postrehmi. Ešte raz výborný výber
smarter Odesláno 22. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2008 sleep74 napsal: Blahoželám k výberu. Sú to nádherné hodinky. S tým meskaním si zatial nerob hlavu. Mechanicke hodinky nie su o presnosti na stotinu sekundy. Tych 20 sekund je relatívne dosť ale zase nevieš kde ich Malaket mal (možno vieš , a potom sorry). Predpkokladam, že mu stali v šuplíku. Skús ich pár dní nosiť a uvidíš kde sa ustalia. Mne moje robia cca 7 s den. Pripravujem nejaku malú fotorecenziu, (bude hlavne o výmene ručičiek na modré ) tak budem rád ked ma potom doplniš svojimi postrehmi. Ešte raz výborný výber Tak tak, zatim si tezkou hlavu s nepresnosti nedelam, predpokladam ze hodinky se nejakou dobu "odlezeli" v supliku a ted potrebuji popadnout dech. Tvoji recenzi si rad prectu Ale co ten bezici strojek pri povytazene korunce? Nerad bych ty hodinky nejak poskodil nebo tak...
New Milis Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 smarter napsal: Tak tak, zatim si tezkou hlavu s nepresnosti nedelam, predpokladam ze hodinky se nejakou dobu "odlezeli" v supliku a ted potrebuji popadnout dech. Tvoji recenzi si rad prectu Ale co ten bezici strojek pri povytazene korunce? Nerad bych ty hodinky nejak poskodil nebo tak... Gratuluju k pěkným hodinkám a buď v klidu, Unitas nemá tzv. hacking (zastavení vteřinovky po vytažení korunky), hodinkám se nic stát nemůže. A dobrá zpráva je, že jestli Ti na přesnosti záleží, Unitas jde seřídit na plus mínus nula.
smarter Odesláno 22. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2008 (upraveno) New Milis napsal: Gratuluju k pěkným hodinkám a buď v klidu, Unitas nemá tzv. hacking (zastavení vteřinovky po vytažení korunky), hodinkám se nic stát nemůže. A dobrá zpráva je, že jestli Ti na přesnosti záleží, Unitas jde seřídit na plus mínus nula. To se mi ulevilo. Vzdy kdyz jsem je sunul dopredu se hodinkam zrychloval "tep" dozadu naopak zastavoval. Tak jsem z toho mel smisene pocity. Tedy kdyz tak uvazuji, tak jelikoz je vterinovka vzdy v pohybu, tak je presne naridit vlastne nemohu :-) Ale vubec to neva protoze od jakziva si hodinky nastavuji na 1 min dopredu, protoze jinak vsude chodim pozde Jsem rad ze jsem nakonec ustoupil od napadu koupit si quarz, rad je rano natahuji (uz aby mi zhrubla kuze na spickach prstu ) A rad se sklickom koukam jak "dychaji" za pomoci "moje" energie... Upraveno 22. září 2008 uživatelem smarter
smarter Odesláno 25. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Jsem nadmiru spokojeny panove. V soucasne dobe se hodinky ustalily na -6 vterin/den. A je to nesmirna radost pozorovat sklickem neco co nema ani spetku elektroniky a pri tom spolehlive funguje. Vsichni jste meli pravdu - je tam ta "duse". No a zde nastava problem... Chtel jsem neco na kazdodenni noseni, ale do techto hodinek jsem se zamiloval, takze je nosim akorat do prace a na vychazky. Doma si je sundavam aby se maximalne vyhnuly namaze. Takze je to zpet! Znova stojim pred vyberem hodinek . Opet musi byt vkusne a pekne. Takove jake si muzu vzit do lesa, ale i do divadla (to pro pripad ze muj ML nebude po ruce ) Tentokrat se s cistym svedomim koukam po casiach Ted ale je limit vyrazne nizzsi cca 3000,- (koruna navic a krachne mi vztah ) Padly mi do oka tyto http://www.hodinky-koscom.cz/Casio-EFA-120D-1A-I10570.html Opet rad vyslysim navrh a pripominky
spiderer Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 smarter napsal: Padly mi do oka tyto http://www.hodinky-koscom.cz/Casio-EFA-120D-1A-I10570.html Opet rad vyslysim navrh a pripominky Ne ze bych byl vylozene divadelni typ, ale myslim, ze tohle nejsou moc idealni hodinky k obleku K obleku bych myslim unosil ty ML, kdyz jsem je mel tak mi prisly jako vylozeny oblekovky, a ty Casia, at uz tyhle nebo jiny bych nechal na sport a "spinavou" praci
smarter Odesláno 25. září 2008 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2008 spiderer napsal: ..., a ty Casia, at uz tyhle nebo jiny bych nechal na sport a "spinavou" praci To mam presne v planu
dean64 Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Ahoj, zajímavým způsobem jsem se dostal na vaše forum, po zadání textu do mého vyhledávače titan verzus ocel. V úmyslu jsem měl koupit si titanové hodinky, ale nakonec jsem si koupil ty černý edoxy, jsou kouzelný a ještě kouzelnější, když je vidíte ve skutečnosti. zajímavé v Brně stojí 1120? , v plzni mi je nabídly za 1000 v Itáli v Miláně za 840 a ve Vídni jsem je dostal za 900. Nikam jsem nemusel jezdit, telefon, internet, bankovní účet, pošta. Nijak extra jsem netlačil na pilu, myslím, že při větším úsilí a pídění po dalších prodejcích bych se zajisté dostal mnohem níže, ale jsou opravdu kouzelné. Ocel verzus titan = edox ultra slim 27030 ! čau a díky Dean
lactobacilus Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2012 (upraveno) V 16. 9. 2008 v 5:57, 'smarter' napsal: Tak lidicky. Zapusobily jste na me. Tyhle mozna jsou kilometry vzdalene me puvodni predstave, ale pusobi neuveritelne charizmaticky. Fascinuje mne i to mineralni dynko, na to se budu divat dele nez na samotne hodinky:) Co vy na ne? Je to dobra znacka? http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-A...la-ruzove-zlato co to ma j. Sivek na ty fotce na ruce za hodinky?? Upraveno 21. ledna 2012 uživatelem lactobacilus
Jeremy Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2012 Archimede Arcadia bila, ruzove zlato? 4 roky zpet
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se