Radek Cigi Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Už základní Carrery Sport 44 se mi neuvěřitelně líbí a teď tohle - musel bych je oboje vidět naživo, ale zatím u mne vedou ty bílé. Celke edice: 1860 ks, 1 ks - cca 6k dolarů. Více zde: https://www.ablogtowatch.com/tag-heuer-debuts-carrera-sport-chronograph-160-years-special-edition-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 15. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Ta datumovka nahoře mi v tomto případě nevadí a ten rotor je naprosto úžasný...hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Ty pandy jsou fajn, kua ten datum nahoře asi nedám, tam mám dlouhodobě nějaký blok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Jsou parádní, možná mohly mít jen původní logo HEUER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2020 Na 12 bych šoupl pořádnej dvouoknej big dejt, to mi pak připomíná orloj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Ty světlý se mi líbí víc, datum mi nevadí. V modré se stříbrnými subcifry se pro mě, slepouna, snižuje čitelnost rafiček při přechodu přes subcifr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tominius Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Krasný design, povedly se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2020 Big date by byl lepší, líp se popasuje s vteřinovkou chrona. Tohle je prostě blbý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se