KralJan Odesláno 30. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Nijak, je to jen potisk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Já vím Ale působí to jako ruleta. To byla legrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 30. května 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b0Yd Odesláno 4. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofolik Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 V 7. 3. 2021 v 15:21, Chronopetr napsal: Nevím, co je to za typ, ani jestli jsou takto původní nebo nějakým šikulou různě smontované (koupeny na eBay za pár stovek), ale šlapou krásně a dělají i parádu. Retro jak blázen. Mas paradni hodinky... vyfot vic fotek ! Jaky je to prumer pouzdra bez korunky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farookh01 Odesláno 17. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2021 Pre krpca, treba chronomagorstvo podporovať od mala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 V 17. 7. 2021 v 12:14, kofolik napsal: Mas paradni hodinky... vyfot vic fotek ! Jaky je to prumer pouzdra bez korunky? Ty jo omlouvám se, ale jak mám jen tyto jediné Timex, tak sem do vlákna prakticky nezavítám. Měřil jsem průměr a je to 34 mm. Na výšku včetně nožek 40 mm. Fakt jsem zatím ale ani neměl čas pátrat v katalozích, jestli to je původní nebo si to nějaký šikula takto poskládal z jiných hodinek. Je to z USA nebo VB, za pár babek. Tenkrát to bylo do nějakých $25 bez výpalného a celních poplatků, takže i s poštou fakt asi za 6-700,- Kč. Klidně to může být nějaký ten indický "repas". Ale jedou fakt krásně, automat bez hackingu, ale s možností manuálního nátahu. Omlouvám se, že nejsou na ruce a ani dnes nebyly. Jen jsem chtěl odpovědět, když tu dotaz leží půl roku . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Přiznávám, neodolal jsem promo fotkám chtěl jsem je vidět naživo. A zkusit je za nějakých 1500,- není až tak velké riziko. Nemyslím si, že je budu kdy nosit, ale v hodinkovnici ještě trochu místa mám a třeba se zalíbí holkám z rodiny a bude je nosit některá z nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navrom Odesláno 28. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2022 V 4. 6. 2021 v 10:16, b0Yd napsal: Tato fotka mě inspirovala k pochlubení se. Velice podobný kousek nosím každodenně na ruce už 18 let. Bez problémů. První výměna baterie až po osmi letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 v poslední době hodinky skoro vůbec neřeším, tak beru quarzky, na práci ty Indigla, maj výdrž a slouží mi i k noční orientaci. Prostě superplus v rámci cena/výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 Dnes tyto jsou super je to verze s Indiglem a ono vlastně nic víc není potřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Tak dam taky jednu s kousíčkem klávesnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 před 21 minutami, geometr napsal: Tak dam taky jednu s kousíčkem klávesnice Ale tož ty jsou dobré! Můžu poprosit o referenci k modelu? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2022 Žádné referenční označení nemají. Kupoval jsem je v r. 2008 v Koscomu, když ještě Timexy prodávali. Kolekce se jmenovala "Automatic(s)". Dělaly se, co si pamatuju, také s bílým a tmavým (černým) ciferníkem s modrou vteřinovkou a pak s trochu jiným ciferníkem na tahu. Později měla kolekce trochu jiný tvar pouzdra (myslím, že bylo i větší) a podobu ciferníku. Ani jedny už se zřejmě nedělají / neprodávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 se snoopym je kazdy cifernik hezci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robik Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 V 18. 5. 2021 v 14:36, janci1000 napsal: Pěkné retro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robik Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 V 19. 10. 2020 v 17:57, Plina napsal: Je jim 22 let. Nosil jsem je prakticky do doby, než jsem objevil toto fórum. Jen mě mrzí, že jsem po pádu ztratil plechový dílek tahu u pouzdra, tak od té doby na kůži. Tak ty vypadají nádherně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se