ismit Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Odesláno 15. června 2021 (upraveno) Tak a jsou doma, trvalo to dlouho, protože to doručili nejdřív na špatnou adresu.... Pak dělali v Doxa chvíli mrtvé brouky a včera odpověděli, že dnes mi to přijde, což se také stalo, uff. Je tady malá nevýhoda, když bych koupil nějaké další Seiko potápky, nikdo (resp. žena) si ani nevšimne. Tady už cítím vyšetřování a zvídavé dotazy... no, ale pro krásu se musí něco vydržet Upraveno 15. června 2021 uživatelem ismit
Kupa54 Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Odesláno 16. června 2021 Pěkný to máš. Můj příběh vede přes Koscom. V sobotu jsem zjistil, že je mají v nabídce. Tak jsem doma nahlásil, že se konečně objevily na trhu a začal jsem proudit s fotkama. V neděli mi žena povídá: "tak si je kup, když to jde" . Tak jsem tam v pondělí zaběhl a koupil si je. Od té doby jsou na ruce a musím říct, že jsou nepřehlédnutelné. Všimli si jich okamžitě i lidé, kteří jinak moje hodinky nekomentují. Příjemně se nosí a myslím, že jsem si na ně rychle zvykl.
steel Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Odesláno 16. června 2021 tuhle svinarnu s Koscomem ma u me Doxa pekne schovanou
ismit Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Odesláno 16. června 2021 Přesně tak, u mě taky. To jsem si s nimi psal od dubna. Taky mohli kápnout božskou.
ismit Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Odesláno 16. června 2021 V 16. 6. 2021 v 4:19, Kupa54 napsal: V neděli mi žena povídá: "tak si je kup, když to jde" . Tak jsem tam v pondělí zaběhl a koupil si je. Rozšířit Tak tohle ti teda fakt závidím. Tenhle příběh doma musím taky navrhnout, ale nevím, jestli mi to projde.
Kupa54 Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Odesláno 16. června 2021 To chce dlouhodobou a soustředěnou přípravu. Začal jsem před rokem tím, že nutně potřebuji kabriolet, nebo tedy, ať nežerou, aspoň další motorku Uznej, že proti tomu jsou hodinky brnkačka a navíc nepotřebují další garáž
brownwld Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Odesláno 14. července 2021 Hodil jsem foto i do Foto Galerie, ale nevim kolik lidi tam chodi... takze i tady
sashator Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Odesláno 15. července 2021 Pěkný to máš, ale Synchrony sis měl pořídit černý, abys to trošku rozbil jinak musim říct, že ač se mi vintage kousky líbí (sám jich mám dost), tak je vlastně poslední dobou vůbec nenosim a asi ani nezačnu, ta chybějící lumi mi zkrátka vadí. Je teda pravda, že mě hodinky poslední dobou celkově neberou, tak je to možná i tim...a který máš vlastně nejradši? A taky už by sis mohl pořídit nějaký z Aubry ery, ať je tu taky někdo má
brownwld Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Odesláno 16. července 2021 V 15. 7. 2021 v 7:30, sashator napsal: Pěkný to máš, ale Synchrony sis měl pořídit černý, abys to trošku rozbil jinak musim říct, že ač se mi vintage kousky líbí (sám jich mám dost), tak je vlastně poslední dobou vůbec nenosim a asi ani nezačnu, ta chybějící lumi mi zkrátka vadí. Je teda pravda, že mě hodinky poslední dobou celkově neberou, tak je to možná i tim...a který máš vlastně nejradši? A taky už by sis mohl pořídit nějaký z Aubry ery, ať je tu taky někdo má Rozšířit No ja zadny PVC jeste nemel, tak jsem to moc nechtel riskovat... Nejradsi mam asi ty Divingstary a na dovolenky nosim ty 1200T, takze treba 10 dni zpatky se mnou byly ve 33 metrech.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se