ismit Odesláno 15. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2021 (upraveno) Tak a jsou doma, trvalo to dlouho, protože to doručili nejdřív na špatnou adresu.... Pak dělali v Doxa chvíli mrtvé brouky a včera odpověděli, že dnes mi to přijde, což se také stalo, uff. Je tady malá nevýhoda, když bych koupil nějaké další Seiko potápky, nikdo (resp. žena) si ani nevšimne. Tady už cítím vyšetřování a zvídavé dotazy... no, ale pro krásu se musí něco vydržet Upraveno 15. června 2021 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Pěkný to máš. Můj příběh vede přes Koscom. V sobotu jsem zjistil, že je mají v nabídce. Tak jsem doma nahlásil, že se konečně objevily na trhu a začal jsem proudit s fotkama. V neděli mi žena povídá: "tak si je kup, když to jde" . Tak jsem tam v pondělí zaběhl a koupil si je. Od té doby jsou na ruce a musím říct, že jsou nepřehlédnutelné. Všimli si jich okamžitě i lidé, kteří jinak moje hodinky nekomentují. Příjemně se nosí a myslím, že jsem si na ně rychle zvykl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 tuhle svinarnu s Koscomem ma u me Doxa pekne schovanou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Přesně tak, u mě taky. To jsem si s nimi psal od dubna. Taky mohli kápnout božskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 před 6 hodinami, Kupa54 napsal: V neděli mi žena povídá: "tak si je kup, když to jde" . Tak jsem tam v pondělí zaběhl a koupil si je. Tak tohle ti teda fakt závidím. Tenhle příběh doma musím taky navrhnout, ale nevím, jestli mi to projde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 To chce dlouhodobou a soustředěnou přípravu. Začal jsem před rokem tím, že nutně potřebuji kabriolet, nebo tedy, ať nežerou, aspoň další motorku Uznej, že proti tomu jsou hodinky brnkačka a navíc nepotřebují další garáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 14. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2021 Hodil jsem foto i do Foto Galerie, ale nevim kolik lidi tam chodi... takze i tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2021 Pěkný to máš, ale Synchrony sis měl pořídit černý, abys to trošku rozbil jinak musim říct, že ač se mi vintage kousky líbí (sám jich mám dost), tak je vlastně poslední dobou vůbec nenosim a asi ani nezačnu, ta chybějící lumi mi zkrátka vadí. Je teda pravda, že mě hodinky poslední dobou celkově neberou, tak je to možná i tim...a který máš vlastně nejradši? A taky už by sis mohl pořídit nějaký z Aubry ery, ať je tu taky někdo má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 V 15. 7. 2021 v 9:30, sashator napsal: Pěkný to máš, ale Synchrony sis měl pořídit černý, abys to trošku rozbil jinak musim říct, že ač se mi vintage kousky líbí (sám jich mám dost), tak je vlastně poslední dobou vůbec nenosim a asi ani nezačnu, ta chybějící lumi mi zkrátka vadí. Je teda pravda, že mě hodinky poslední dobou celkově neberou, tak je to možná i tim...a který máš vlastně nejradši? A taky už by sis mohl pořídit nějaký z Aubry ery, ať je tu taky někdo má No ja zadny PVC jeste nemel, tak jsem to moc nechtel riskovat... Nejradsi mam asi ty Divingstary a na dovolenky nosim ty 1200T, takze treba 10 dni zpatky se mnou byly ve 33 metrech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 A tak nejaky Doxy by byly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 S Doxama na procházce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Dnes poprvé ve svém prostředí… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Pár tematických od moře :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se