Přejít na obsah

RUCE & ručičky.

emef

Doporučené příspěvky

Matouši, super letní recenze na bezva hodinky, ve "Tvém stylu" 👍 Podobně jako také ta od moře na BB58...

Také jsem je v Koscomu zkoušel a i já s rukou cca 18 až 18,5 cm bych je asi upřednostnil před těmi většími...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyjo, zrovna s tvojí rukou bych šel spíš do klasiky :) ale jak jsou ňuňu, tak to chápu. No dneska na ruce BB58, protože Doxy se mi zastavily, ale zejtra je zas ráno natáhnu. :D 

Odkaz ke komentáři

Matouši,

mě se moc líbilo, jak jsi k hodinkám přirostl. Je vidět, jak si to s nima užíváš a nebojíš se na nich zanechat své stopy. Válení v písku, házení do vody 😀

To se mi dařilo pouze s hodinkama, které jsem měl vážně rád a věděl jsem, že si je chci nechat napořád.

Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, emef napsal:

Tyjo, zrovna s tvojí rukou bych šel spíš do klasiky :) ale jak jsou ňuňu, tak to chápu. No dneska na ruce BB58, protože Doxy se mi zastavily, ale zejtra je zas ráno natáhnu. :D 

No, 300T určitě ne, to jsou "hrozný" kladiva, ale líbí se mi vedle 200T i SUB 300, s příjemně nízkým profilem a nádherně klenutým safírem - ty mi také sedí na ruce bezva. Bohužel už mají lehce vyšší cenovku...

Jak Tobě nejdou letos v létě z ruky Doxa, mě zase moje nové a potuněné Alpinisty, viz Alpinist vlákno v Seiko sekci. Nějak už třetí měsíc nemám potřebu jiných a ještě mi to rozhodně nějakou dobu vydrží 😎

Tak užívej jak BB58, tak i Doxičky, oboje skvělý hodinky... 👍

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Deset je podle mě ideál. Můžeš tam mít nějaké vzácnější kousky, které nenosíš tak často. Pak třeba něco k obleku a ten spousta lidí taky nenosí běžně, nějaké jebky na lítačku, digošky a pak ty normální a hned je krabice plná. A přitom to není sbírka, terou vytáhneš co čtvrt roku na pomazlení.

Odkaz ke komentáři

před 43 minutami, SadClown napsal:

Ty jsi na tý dovolený nějak vyšisoval 😂 jinak dobré okénko 👍 akorát podle mě se 10 už točí opravdu těžko 

Nevim, jak se to stalo. :)) Jinak Indian těch 10 definoval velmi pěkně:

před 31 minutami, indian2023 napsal:

Deset je podle mě ideál. Můžeš tam mít nějaké vzácnější kousky, které nenosíš tak často. Pak třeba něco k obleku a ten spousta lidí taky nenosí běžně, nějaké jebky na lítačku, digošky a pak ty normální a hned je krabice plná. A přitom to není sbírka, terou vytáhneš co čtvrt roku na pomazlení.

Vidim to dost podobně. Lecos se tam schová, ale ne tak, aby na to padal prach. :)

Odkaz ke komentáři

Zajímavá úvaha a fajn letní díl. A ta nová barva vlasů je...taková netradiční, asi jde o zvyk.

Myslím, že 10 kousků je ideální, proto jich mám nyní 13 😀

Odkaz ke komentáři

Pěkné video. Mně se po 2 letech chronoklidu s 4 pravidelněji nošenými kusy zase objevily příznaky chronobundu - čučím na pár kousků každou volnou chvíli doma, v obchodě, už jsem pro jedny rozhodnutý, pak zas jiné, v noci se mi o tom už zdá 😵‍💫 A pak tu většina lidí píše 10...

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
před 2 hodinami, lukassob napsal:

Super recenze. 👍 Mně se ale stejně líbí víc klasický černý plastový 2100. 😉

Jo, tak to je klasika :) já nejspíš vyměnim žlutý oaky za černý squary, no nechám si to ještě projít hlavou, letos si naštěstí už žádný géčka koupit nemusim. :D

Odkaz ke komentáři

Měl jsem squary, které jsem prodal, abych si mohl koupit černé oaky s BT a ta v zápětí prodat a koupit si zase squary.

Nicméně výstup této transakce je, že squary už nikdy nepustím. A taky jsem si polepšil, bo ty nové squary umí česky formát data a můžou mít delší podsvícení což mi vyhovuje. 

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny. Matoušovi díky za videa. Je to vždycky fajn zpestření se na to mrknout. Dokonce už i sjíždím některá starší videa, která už mi vypadla z hlavy nebo jsou tam kousky, které se mi líbí. 

Jinak Géčka jsou velmi nebezpečné hodinky. Mám GW5600-BC1 hranáče a stává se mi s nimi to, co s žádnými jinými, že kdybych nedělal v kanclu a nemusel dodržovat alespoň základní dress code, tak bych je snad nedal z ruky. 🤷‍♂️

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...