Přejít na obsah

RUCE & ručičky.

emef

Doporučené příspěvky

CWC jsem měl zrovna zase na ruce včera :) video bude určitě, jsou z roku mýho narození, mám k nim docela zajímavý povídání, jak jsem je sháněl a pak ještě dával dohromady. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 minutami, emef napsal:

CWC jsem měl zrovna zase na ruce včera :) video bude určitě, jsou z roku mýho narození, mám k nim docela zajímavý povídání, jak jsem je sháněl a pak ještě dával dohromady. :)

Super, tak to bude urcite zajimave pividani 👍

Odkaz ke komentáři

Ahoj Matouši,

super shrnutí roku 2024 v hodinkových novinkách. 👍 Díky.

Mně tam chybí v potápěčských hodinkách Oris Divers Date. Je to takové nedávné vydání vylepšených Oris Divers Sixty-Five. Mají perfektní náramek - lehoučký, pěkně se zužuje, malá decentní spona a je zajímavě leštěný na krajích náramku. Celkově vylepšený design. Jsou nižší a tipuju, že i lehčí, a perfektně sedí na ruce. Ideální skindivery.

A pak bych ty Samuraje nahradil modely Seiko SPB451, 453 a 455. 😉

Upraveno uživatelem lukassob
Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, lukassob napsal:

Ahoj Matouši,

super shrnutí roku 2024 v hodinkových novinkách. 👍 Díky.

Mně tam chybí v potápěčských hodinkách Oris Divers Date. Je to takové nedávné vydání vylepšených Oris Divers Sixty-Five. Mají perfektní náramek - lehoučký, pěkně se zužuje, malá decentní spona a je zajímavě leštěný na krajích náramku. Celkově vylepšený design. Jsou nižší a tipuju, že i lehčí, a perfektně sedí na ruce. Ideální skindivery.

A pak bych ty Samuraje nahradil modely Seiko SPB451, 453 a 455. 😉

Já s těma Orisama moc nevim, jsem takovej rozpačitej letos, protože jak 65, tak i Aquisy mi přijdou lepší ty předchozí modely. Mám pocit, že se to posunulo horším směrem. Ale je to samozřejmě subjektivní. :)

Ty Seika jsou taky supr, ale vlastně trošku nůďo, ty Samuraie mi fakt přijdou nápaditý. :)

Odkaz ke komentáři

Taky jsem se konečně dostal ke shlédnutí videa, na které jsem se těšil. Díky moc za ně, je to vzdycky příjemné zpestření, klasické televizní nabídky. Vlastně se vůbec nepohybuji se svým zájmem v oblasti hodinek nad 50.000 Kč, takže pro mě jsou tyto sondy do světa "opravdových" hodinek vždy zajímavé. Hleděl jsem na ty nové Bondovky a novinku od Rolexu...oboje za mě překvapivé a krásné. Super ty Longines s oběžnou rezervou nátahu. Z Chron naprostá pecka ty Zenithy! Co bych já škrtal, tak Seiko 5 (ta záplava barev v desítkách nových modelů mi úplně trhá žíly) a z Kategorie Klobouk dolů ty diamantové maskáče :-). Jako šperkařský počin za výlohu asi dobrý, ale jako hodinky v kategorii snů teda za mě jako pěst na oko :-). Ještě jednou díky a ať tě to stále baví a my se díky tomu můžeme bavit s tebou!

• Like 1
Odkaz ke komentáři

V 25. 1. 2025 v 8:22, Chronopetr napsal:

Taky jsem se konečně dostal ke shlédnutí videa, na které jsem se těšil. Díky moc za ně, je to vzdycky příjemné zpestření, klasické televizní nabídky. Vlastně se vůbec nepohybuji se svým zájmem v oblasti hodinek nad 50.000 Kč, takže pro mě jsou tyto sondy do světa "opravdových" hodinek vždy zajímavé. Hleděl jsem na ty nové Bondovky a novinku od Rolexu...oboje za mě překvapivé a krásné. Super ty Longines s oběžnou rezervou nátahu. Z Chron naprostá pecka ty Zenithy! Co bych já škrtal, tak Seiko 5 (ta záplava barev v desítkách nových modelů mi úplně trhá žíly) a z Kategorie Klobouk dolů ty diamantové maskáče :-). Jako šperkařský počin za výlohu asi dobrý, ale jako hodinky v kategorii snů teda za mě jako pěst na oko :-). Ještě jednou díky a ať tě to stále baví a my se díky tomu můžeme bavit s tebou!

Zrovna včera jsem na Instagramu viděl koláž všech novejch Seiko 5 od roku 2019, kdy je znovuuvedli. To bude něco pro tebe :D 

https://www.instagram.com/p/DFRTZ6gzCpQ/

Odkaz ke komentáři

Napocital jsem 287 novych kousku. Asi znate rodinu puvodnich Petek z odkazu. 2600 modelu a buhvi, jestli je to komplet. Ted na tech 287 novych modelu potrebovali 6 roku. 

Z porovnani se da predvidat, ze touhle rychlosti se bude vyrabet pristich 48,5 roku. @Chronopetr get used to it :)

http://www.watchsleuth.com/seiko5finder/portrait/

@emef video pekny👍 Ani ve videu ani tady na foru zadna zminka o VPC 37hw, o kterych na Fratello publikovali celej serial, asi ze za projektem stoji jeden z nich. Je fakt, ze neumim oddelit, co me zaujalo vic, jestli hodinky nebo serial, tak to pro sebe pojmenuju jako pribeh roku 2024. Uzasna moznost kouknout pod poklicku vzniku. 

https://www.fratellowatches.com/introducing-the-vpc-type-37hw/

https://www.fratellowatches.com/building-a-watch-brand-episode-15-looking-back-on-the-first-two-years-of-vpc/

Odkaz ke komentáři

V 27. 1. 2025 v 13:12, emef napsal:

Zrovna včera jsem na Instagramu viděl koláž všech novejch Seiko 5 od roku 2019, kdy je znovuuvedli. To bude něco pro tebe :D 

https://www.instagram.com/p/DFRTZ6gzCpQ/

ahoj, insta nemam, prepac ze ta s tym otravujem, mohol by si prosim ten plagat stiahnut a nazdielat mi ho? dik

Odkaz ke komentáři

Matouši, ty blázne,

právě jsem u snídaně viděl to tvoje tankistický video a jak nemám hranatý hodinky rád, tak po tvojí agitce bych přísahal, že je taky potřebuju😂.

Řemen od Hirsche jejich cenu sice asi zdvojnásobil, ale dodal jim koule, takže chválím!

Čau J.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...