Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A teda minulej tejden jsem zapomněl napsat poděkování na 2 krabičky, když jsem to balil. 🤦🏼‍♂️ Tak evidentně sis ji vytáhnul ty. Tak dodatečně: Ď! :)

Odesláno

Stal se zázrak! Konečně se nám všem třem členům redakce R&r. podařilo sladit kalendáře a potkat se před kamerou. Čili si můžete konečně naživo vyslechnout i jinak hlavně píšícího Luďka a taky jinak hlavně fotícího @prischera, jak hodnotí právě proběhlý SEW a na co se těší na nadcházejícím Micru. Tak přejeme příjemnou zábavu! :) 

• Like 2
  • Díky 2
Odesláno

Matouši díky za videa. Stále platí, že jsou takovou oddechovou a pohodovou chvilkou na konci dne, na kterou se vždycky těším. S hodinkovými videi na YTB se roztrhl pytel, ale tvůj formát na mě působí takovým nejpohodovějším dojmem, člověk se něco dozví i se pobaví. Co se týče hodinek, poslední volba Vario mě docela překvapila. Rozhodně bych tě tipoval spíš na ty druhé, které jsi zvažoval, ale nakonec dal přednost lososovým GMT. Neznám je naživo, ale z videa mi připadalo, že nejsou úplně přehledné...černé ručky, černé číselné indexy, černé linie, černý věnec 24h GMT. Na videu mi připadalo, že člověk musí dlouho pátrat, aby čas správně odečetl. Ale jinak pěkný neotřelý kousek s true GMT. 

• Like 1
Odesláno
před 13 hodinami, Chronopetr napsal:

Matouši díky za videa. Stále platí, že jsou takovou oddechovou a pohodovou chvilkou na konci dne, na kterou se vždycky těším. S hodinkovými videi na YTB se roztrhl pytel, ale tvůj formát na mě působí takovým nejpohodovějším dojmem, člověk se něco dozví i se pobaví. Co se týče hodinek, poslední volba Vario mě docela překvapila. Rozhodně bych tě tipoval spíš na ty druhé, které jsi zvažoval, ale nakonec dal přednost lososovým GMT. Neznám je naživo, ale z videa mi připadalo, že nejsou úplně přehledné...černé ručky, černé číselné indexy, černé linie, černý věnec 24h GMT. Na videu mi připadalo, že člověk musí dlouho pátrat, aby čas správně odečetl. Ale jinak pěkný neotřelý kousek s true GMT. 

Tak to jsem rád, že mé úsilí působit pohodově – i když se u toho vždycky strašně navztekám :D – se tam trošku propisuje. Hele překvapivě to je čitelný úplně v pohodě, až mě to překvapilo, že ty ručky z toho lezou pěkně. On ten cifr fakt tak jakoby září, takže to vypadá fajn. :)

• Díky 1
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

U mě to byly letos určitě moony. I když k Vánocům jsem dostal semišovej charcoal řemen k Airain Type 21, tak teď zase nosím ty, což byly moje nejnošenější hodinky roku 2024. Já prostě ty světle hnědý řemeny nemám rád. 91376fc351cc3e51c30abfbdce69e4d0.jpg

Sinny 103 teď naopak nenosím vůbec, asi jen proto, že se mi to mlátí s moonama. A když se rozhoduju, co si vezmu, moony nad Sinnama vyhrajou. Jsou menší, pohodlnější, legendárnější a někdy se mi zdají i hezčí. Ale než jsem pořídil moony, tak jsem je taky tahal furt.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 1
Odesláno
před 1 hodinou, lukassob napsal:

Díky za video, přeji všem hodinkářům úspěšný nový rok.

Tyjo a já letos potápky zrovna skoro vůbec nenosil. To je zábavný, jak se to pořád mění :)

před 32 minutami, Lukyn77 napsal:

Matouši, jsou skvělý, díky … 👌

Já díky! 

před 21 minutami, Greenhornik napsal:

U mě to byly letos určitě moony. I když k Vánocům jsem dostal semišovej charcoal řemen k Airain Type 21, tak teď zase nosím ty, což byly moje nejnošenější hodinky roku 2024. Já prostě ty světle hnědý řemeny nemám rád.

Sinny 103 teď naopak nenosím vůbec, asi jen proto, že se mi to mlátí s moonama. A když se rozhoduju, co si vezmu, moony nad Sinnama vyhrajou. Jsou menší, pohodlnější, legendárnější a někdy se mi zdají i hezčí. Ale než jsem pořídil moony, tak jsem je taky tahal furt.

Já měl 103 taky před Moonama. Protože jsou to typově dost stejný hodinky, tak jsem je bral jako průpravu na Moony. Ale občas se mi po nich zasteskne. Jako asi bych je taky nakonec moc nenosil, ale mít bych je chtěl :D 

Odesláno
před 8 hodinami, emef napsal:

Tak jaký hodinky jste v roce 2025 nosili nejčastěji? :)

Já od pořízení na začátku června prakticky denně Suby...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

...a předchozích 5 měsíců Wardy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Ostatní kousky letos maximálně jednotky dní každé...

• Like 3
Odesláno

Malý hrníčky bezva na kávu...

...a teď jsem zjistil, že i na domácí vaječňák 💪

Odesláno

Díky za zorganizování nového inspirativního videa. Je to perfektní, jaká mozaika zajímavých modelů se v něm vyskytla. 

Já hodinky střidám opravdu velmi často a velmi pravidelně, ale pocitově bych řekl, že jako v předchozích letech o nějaký den, dva, možná ale i jen pár hodin, na zápěstí byly nejdéle mé první automaty, klasika Seiko želvy SRP779.

Odesláno
před 11 hodinami, Pozorovatel napsal:

Nemám toho moc a snažím se to rovnoměrně točit, ale změřené to nemám.

Tudor Black Bay

Rado Captain Cook

Longines Hydroconquest

Maurice Lacroix Aikon

Tohle ti připadá jako “nemám toho moc”? 😄 mně to přijde jako dost zábavná sestava!

před 7 hodinami, ATOM napsal:

Tak jak vloni 90% casu i letos CWC. Mam je rad.

Tyjo a já letos CWC prodal 🙈

před 5 hodinami, horskjan napsal:

Já od pořízení na začátku června prakticky denně Suby...

...a předchozích 5 měsíců Wardy.

Ostatní kousky letos maximálně jednotky dní každé...

Jen si je pěkně užívej! Notabene když z nich nebolej nohy 😄

před 51 minutami, Chronopetr napsal:

Díky za zorganizování nového inspirativního videa. Je to perfektní, jaká mozaika zajímavých modelů se v něm vyskytla. 

Já hodinky střidám opravdu velmi často a velmi pravidelně, ale pocitově bych řekl, že jako v předchozích letech o nějaký den, dva, možná ale i jen pár hodin, na zápěstí byly nejdéle mé první automaty, klasika Seiko želvy SRP779.

Nojo, já se k nějaký variaci na želvy stejně jednou taky vrátim :)

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...