Vit Odesláno 4. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 před 30 minutami, emef napsal: Historickej okamžik. RUCE & ručičky. se dnes oficiálně stávají multiautorskou platformou, protože na blogu je nová recenze Diverů od Citizenu – a to i s pěknejma fotkama, o všechno se postaral všem dobře známej @prischera Čili vítáme Kubu do R&rodiny. Dobrá recenze a super fotky, jako ostatně všechny od Kuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 11. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Pokračujeme hranatejma hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 před 23 hodinami, emef napsal: Pokračujeme hranatejma hodinkama Super video Matouši, díky za něj. Velmi zajímavé shrnutí přístupu k hranatým hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2023 Taky dávám palec hore. Opět vtipné. Longines Dolce Vita šly úplně mimo mě a teď si zase říkám, sakra, ono to vypadá fakt pěkně a má to svůj šarm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 13. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Díkydík vlastně největší radost mám, když se mi podaří někomu nasadit brouka do hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Sice to není tvůj kanál, ale jsi hlavní aktér, tak to sem lípnu (snad nebude vadit), kdyby někdo nezaznamenal. Příjemné povídání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 13. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2023 Jo vidíš, jsem úplně zapomněl. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Tak to už fakt úplná kelebrita! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 14. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Tak popojedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 pěkný, ani jsem netušil kolik věcí mi unikalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 15. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Všechno je to past. Lákadlo vedle lákadla. Nic neotvírat, na nic nekoukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Děkuji Matouši, dnes přišel, je to krásnej porculánovej “plecháček” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 15. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Tak to mám velikou radost. Děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Dovolím si Matoušovi ušetřit trochu času, další bezva video, fakt se dobře posloucháš! Formexy jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 27. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Jo vidíš, paráda, díky! A ty Reefy jsou teda taky supr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Moc díky, teď budu muset ke svým REEFům přikoupit ještě Fieldy. Parádní recenze, jen tak dál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 27. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Za Formex Field recenzi dávám +. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Taky chválím nová videa! Jak Chronoshop Top 18, tak Formex! Jak už tady psal jiný kolega, fakt se na ta videa krásně dívá. Je to taková vtělená pohoda, relax. Večer klid, rodina spí, nalít si pivo/víno/long drink a pustit si Ruce&ručičky. Co je na tom blbý, že pak člověk dostává svrbění a návaly chronobundu. Naštěstí je tu vynález zvaný peněženka, která mluví jasnými čísly a jednoho lehce vrátí do reality. Nicméně jsem tu nedávno psal, jak srdnatě odolávám G-shockům. No, a už budou pod stromkem! Ať se daří a hrň to na nás dál! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se