mlsoun1 Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 No je fakt,že B mi vždy až na pár modelů připadaly takové pouťovky,ale co jsem si prohlédl nové modely,tak jsem z nich paf!!! Ale k věci,jak píše Radius,kdysi jsem se zamiloval do Coltů,vytiskl jsem si foto na tiskárně a zarámoval---neskutečný že?Mě na nich hlavně dostalo to pouzdro a ciferník,žádné číslice,jen indexy.Každý jsme měly nějaký ten sen a hned si takové hodinky koupit nebylo v mých silách.Až jsem se doplazil k finančnímu rozpočtu těchto hodinek,tak jsem je nemohl sehnat,tož jsem si pořídil SOH,jsou to krásné hodinky,ale velikost 46mm jsem přestřelil.Nakonec se mi podařilo sehnat Colty,ale bílé.No nebylo to ono.Zkusil jsem kamarádovi Avengery a Steelfishe i quartz Colt,ale......No a před nedávnem jsem se vrátil zase ke Colt automatic v modré verzi.Jsem velmi spokojen a nosím je neustále A Čajíčku,není proč se urážet,či být naštvaný,je to Tvůj názor.Taky jsou určité značky,které zrovna nemusím.A jinak,vždy jsem miloval kinder vajíčka.Poraď kde takové vejce mají a klidně si půjčím od kámoše náklaďák a zajedu si.Čokoládu sníme s dětma a hodinky dostane každý člen fora,včetně Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 V 27. 8. 2014 v 12:23, Čajíček napsal: Možná máš pravdu, že jde o pohled naživo. Když už je řeč o Rolexech, tak Datejust jsem měl v ruce (neříkají mi pane ) a ty se mi taky na fotkách moc nelíbily, ale ve skutečnosti jsou to dost pohledné a docela kompaktní hodinky. Bohužel Breitlingy jsem v ruce nikdy neměl, ale abych psal trochu konkrétněji, co mě na nich dráždí, tak Chronomaty 44 GMT mi opravdu připadají divné a líbit se mi asi nikdy nebudou. Hlavně ta luneta je hrozná. U Coltů je podobná, ale aspoň čísla na ni vypadají normálně. U chronomatů jsou čísla jako by si je při návrhu obkreslili z Didaktiku gama. Vzhledově "nejstravitelnější", jak je správně uvedeno v názvu vlákna, jsou pro mě pilotní modely + možná ještě SOH. Předem se omlouvám fandům značky a doufám, že mě nikdo za můj názor nezlynšuje.Nic proti kritice hosi, ale kritizovat vec kterou jsem nikdy nazivo nevidel mi prijde jako docela silnej cajicek... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 (upraveno) V 31. 8. 2014 v 5:06, Pcho napsal: Nic proti kritice hosi, ale kritizovat vec kterou jsem nikdy nazivo nevidel mi prijde jako docela silnej cajicek...Cajicek haha Upraveno 31. srpna 2014 uživatelem seh1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricek Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 V 30. 8. 2014 v 18:47, mlsoun1 napsal: No je fakt,že B mi vždy až na pár modelů připadaly takové pouťovky,ale co jsem si prohlédl nové modely,tak jsem z nich paf!!! Ale k věci,jak píše Radius,kdysi jsem se zamiloval do Coltů,vytiskl jsem si foto na tiskárně a zarámoval---neskutečný že?Mě na nich hlavně dostalo to pouzdro a ciferník,žádné číslice,jen indexy.Každý jsme měly nějaký ten sen a hned si takové hodinky koupit nebylo v mých silách.Až jsem se doplazil k finančnímu rozpočtu těchto hodinek,tak jsem je nemohl sehnat,tož jsem si pořídil SOH,jsou to krásné hodinky,ale velikost 46mm jsem přestřelil.Nakonec se mi podařilo sehnat Colty,ale bílé.No nebylo to ono.Zkusil jsem kamarádovi Avengery a Steelfishe i quartz Colt,ale......No a před nedávnem jsem se vrátil zase ke Colt automatic v modré verzi.Jsem velmi spokojen a nosím je neustále A Čajíčku,není proč se urážet,či být naštvaný,je to Tvůj názor.Taky jsou určité značky,které zrovna nemusím.A jinak,vždy jsem miloval kinder vajíčka.Poraď kde takové vejce mají a klidně si půjčím od kámoše náklaďák a zajedu si.Čokoládu sníme s dětma a hodinky dostane každý člen fora,včetně Tebe vypadají vážně skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Pánové, pánové. Na kolotočáři jsem taky ještě Breitlingy neviděl a už to tu někdo použil. Doufám, že se mě ještě někdo nezeptá na jakým kolotoči to jezdim . Dobrá tedy, vše uvádím na pravou míu. V Kinder vejci "Béčka" nenajdete. Konec lacinejm přirovnáním pro drahé hodinky. Pochopil jsem a už se Vám do toho nebudu plést. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Béčka jsou skvělý hodinky, mercedes jsou skvělý auta...přijede pouť, samej mercedes, vadí to nějak??? Ne. Béčka jsou super a i když k nějakejm mám výhrady, končej jejich nasazením na ruku. Je to prostě parádní hodinařina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Souhlas, za me jsou nej Navi01, proste klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Jak B nemusím moc tak nemohu nebýt ohromen B01, model Chronomat Airborne 41 a limitka Navitimeru Montbrillant v modré jsou krásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skokan2 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 Pro mě jsou nejkrásnější nové Chronomaty Airbone 41 nebo 44. Krásný návrat ke klasice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Odesláno 9. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 Cca týden jsem i já majitelem ojetých Coltů II. Byla to láska na první pohled! Jsem příznivcem jednoduchých, přehledných hodinek, bez (pro mně) zbytečných chronografů a dalších koleček, které mi brání se v hodinkách rychle zorientovat a Colty II tohle u mně dokonale splňovaly. Krásný modrý a přehledný ciferník, přesnost podložená COSC certifikátem a super luminiscence fungující již v malém přítmí. Ať ti dlouho slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2014 myslím, že k tomu nejlepšímu aktuálně patří chronomat airbone 44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 A ja si prisadim na Navitimer 01. Opravdu nadcasova zalezitost s inhousem navic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Za me pouze a jen Steelfish.. Zakázal jsem si do nich jít potřetí .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hmfreshmeat Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 (upraveno) Pro moji "ručku" mají SuperAvengery chrono optimální velikost Konktrétně top varianta za mě mě: černý cifr bez číselných indexů s profesionalem II. Upraveno 5. února 2015 uživatelem hmfreshmeat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Mě se poslední dobou nejkrásnější jeví řada Galactic, viděl jsem je naživo a opravdu jsou to za mě jedny z nej Béček :-)http://mobile.breitling.com/en/models/galactic/galactic-44/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volf Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 myslím si že každý máme ty svoje, nebo ne? za mě B2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Za mě v pořadí Navitimer, Colt II, Transocean, Superocean a Chronomat. Jestli jsou stravitelné nevím, nejedl jsem je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2015 U mě stále rulezz moje už 9 let starý Chrono Super Ocean, neuvěřitelně bytelný béčka, oproti Chronomatům ne tak uhlazený přesto šik i ke kvádru.Po těch letech 7750 šlape perfektně a přesně, povedený hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 V 20. 9. 2014 v 21:05, tenge napsal: Za me pouze a jen Steelfish.. Zakázal jsem si do nich jít potřetí ..Budu citovat sám sebe a poupravim, resp. přidám jeste Seawolfy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Pre mňa to sú jednoznačne chronography, napríklad také ako mám ja ale vo full gold a tiež ma bijú Cockpit Chrono Yellow Dial SS čo má Gordon Ramsey... A v koži samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se