Přejít na obsah

Najkrajši (najstraviteľnejší) Breitling

xlaque

Doporučené příspěvky

No je fakt,že B  mi vždy až na pár modelů připadaly takové pouťovky,ale co jsem si prohlédl nové modely,tak jsem z nich paf!!!

Ale k věci,jak píše Radius,kdysi jsem se zamiloval do Coltů,vytiskl jsem si foto na tiskárně a zarámoval---neskutečný že?Mě na nich hlavně dostalo to pouzdro a ciferník,žádné číslice,jen indexy.Každý jsme měly nějaký ten sen a hned si takové hodinky koupit nebylo v mých silách.Až jsem se doplazil k finančnímu rozpočtu těchto hodinek,tak jsem je nemohl sehnat,tož jsem si pořídil SOH,jsou to krásné hodinky,ale velikost 46mm jsem přestřelil.Nakonec se mi podařilo sehnat Colty,ale bílé.No nebylo to ono.Zkusil jsem kamarádovi Avengery a Steelfishe i quartz Colt,ale......

No a před nedávnem jsem se vrátil zase ke Colt automatic v modré verzi.Jsem velmi spokojen a nosím je neustále :wub:

A Čajíčku,není proč se urážet,či být naštvaný,je to Tvůj názor.Taky jsou určité značky,které zrovna nemusím.A jinak,vždy jsem miloval kinder vajíčka.Poraď kde takové vejce mají a klidně si půjčím od kámoše náklaďák a zajedu si.Čokoládu sníme s dětma a hodinky dostane každý člen fora,včetně Tebe :)

post-6190-0-94971200-1409424181_thumb.jpg

post-6190-0-20883100-1409424448_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 27. 8. 2014 v 12:23, Čajíček napsal:

Možná máš pravdu, že jde o pohled naživo. Když už je řeč o Rolexech, tak Datejust jsem měl v ruce (neříkají mi pane :() a ty se mi taky na fotkách moc nelíbily, ale ve skutečnosti jsou to dost pohledné a docela kompaktní hodinky. Bohužel Breitlingy jsem v ruce nikdy neměl, ale abych psal trochu konkrétněji, co mě na nich dráždí, tak Chronomaty 44 GMT mi opravdu připadají divné a líbit se mi asi nikdy nebudou. Hlavně ta luneta je hrozná. U Coltů je podobná, ale aspoň čísla na ni vypadají normálně. U chronomatů jsou čísla jako by si je při návrhu obkreslili z Didaktiku gama. Vzhledově "nejstravitelnější", jak je správně uvedeno v názvu vlákna, jsou pro mě pilotní modely + možná ještě SOH. Předem se omlouvám fandům značky a doufám, že mě nikdo za můj názor nezlynšuje.

Nic proti kritice hosi, ale kritizovat vec kterou jsem nikdy nazivo nevidel mi prijde jako docela silnej cajicek...

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 31. 8. 2014 v 5:06, Pcho napsal:

Nic proti kritice hosi, ale kritizovat vec kterou jsem nikdy nazivo nevidel mi prijde jako docela silnej cajicek...

Cajicek haha

Upraveno uživatelem seh1
Odkaz ke komentáři

V 30. 8. 2014 v 18:47, mlsoun1 napsal:

No je fakt,že B  mi vždy až na pár modelů připadaly takové pouťovky,ale co jsem si prohlédl nové modely,tak jsem z nich paf!!!

Ale k věci,jak píše Radius,kdysi jsem se zamiloval do Coltů,vytiskl jsem si foto na tiskárně a zarámoval---neskutečný že?Mě na nich hlavně dostalo to pouzdro a ciferník,žádné číslice,jen indexy.Každý jsme měly nějaký ten sen a hned si takové hodinky koupit nebylo v mých silách.Až jsem se doplazil k finančnímu rozpočtu těchto hodinek,tak jsem je nemohl sehnat,tož jsem si pořídil SOH,jsou to krásné hodinky,ale velikost 46mm jsem přestřelil.Nakonec se mi podařilo sehnat Colty,ale bílé.No nebylo to ono.Zkusil jsem kamarádovi Avengery a Steelfishe i quartz Colt,ale......

No a před nedávnem jsem se vrátil zase ke Colt automatic v modré verzi.Jsem velmi spokojen a nosím je neustále :wub:

A Čajíčku,není proč se urážet,či být naštvaný,je to Tvůj názor.Taky jsou určité značky,které zrovna nemusím.A jinak,vždy jsem miloval kinder vajíčka.Poraď kde takové vejce mají a klidně si půjčím od kámoše náklaďák a zajedu si.Čokoládu sníme s dětma a hodinky dostane každý člen fora,včetně Tebe :)

vypadají vážně skvěle!

Odkaz ke komentáři

Pánové, pánové. Na kolotočáři jsem taky ještě Breitlingy neviděl a už to tu někdo použil. Doufám, že se mě ještě někdo nezeptá na jakým kolotoči to jezdim :lol2: . Dobrá tedy, vše uvádím na pravou míu. V Kinder vejci "Béčka" nenajdete.  Konec lacinejm přirovnáním pro drahé hodinky. Pochopil jsem a už se Vám do toho nebudu plést.

Odkaz ke komentáři

Cca týden jsem i já majitelem ojetých Coltů II. Byla to láska na první pohled! Jsem příznivcem jednoduchých, přehledných hodinek, bez (pro mně) zbytečných chronografů a dalších koleček, které mi brání se v hodinkách rychle zorientovat a Colty II tohle u mně dokonale splňovaly. Krásný modrý a přehledný ciferník, přesnost podložená COSC certifikátem a super luminiscence fungující již v malém přítmí. Ať ti dlouho slouží!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...

Pre mňa to sú jednoznačne chronography, napríklad také ako mám ja ale vo full gold a tiež ma bijú Cockpit Chrono Yellow Dial SS čo má Gordon Ramsey... A v koži samozrejme :)

post-38180-0-20276800-1425815452_thumb.jpg

post-38180-0-58039900-1425815505_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...