Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pokud si někdy nějaké Breitle pořídím, tak určitě SOH v chronu. Kdyby je tak ale chtěli začít dělat v diametru 42mm... všechno ostatní jsou přerostlé obludy. A co se oblekových panáčků týče, mně by se třeba pod manžetu nevešly...

Upraveno uživatelem Tower Of Power
Odesláno
  V 17. 7. 2014 v 5:33, Tower Of Power napsal:

Pokud si někdy nějaké Breitle pořídím, tak určitě SOH v chronu. Kdyby je tak ale chtěli začít dělat v diametru 42mm... všechno ostatní jsou přerostlé obludy. A co se oblekových panáčků týče, mně by se třeba pod manžetu nevešly...

tohle neni to co hledas? :) prumer 4260 :)

http://www.chrono24.cz/breitling/superocean-heritage-chronograph-automatik-stahl-a13320-np-4260--eur--id2769662.htm?dosearch=true&query=superocean+heritage+42+chronograph&resultview=list&searchexplain=true&sortorder=1&suchen=Hledat&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm

• po měsíci...
Odesláno

Koukám, že tu je více poznamenaných SuperOceanama... takže za me: SuperOcean :)

i když jako první Breitling, které jsem kdy jako malý kluk viděl, tak byl Navitimer.. ale postupem času je nějak překonal SuperOcean

Odesláno

Já mám jasno, černé SOH na meshi v chronu, jen bych váhal mezi 46mm tricompaxem a 44 bicompaxem. Škoda že se nedělá 44 mm tricompax :-) U ostatních modelů "ješt? neumím ocenit" číslice na cifru a béčko na vteřinovce, i když chápu, že je to pro breitling charakteristické...

• po 2 týdnech...
Odesláno

na fotce možná ano, Rolexky taky vypadají jako "tuctové" hodinky na fotce, ale kdo je měl možnost vidět naživo a nosit, tak jim podlehne. Nejsem žádný odborník, ale čerpám ze zkušeností lidí tady na fóru a já osobně když jsem viděl modely od Breitling naživo, tak by mi na ruce nevadil žádný jejich model (a s inhouse to je teprve paráda). Každé luxusní hodinky mají kolem sebe určitou auru (taky se za tu auru platí)

Odesláno

Možná máš pravdu, že jde o pohled naživo. Když už je řeč o Rolexech, tak Datejust jsem měl v ruce (neříkají mi pane :() a ty se mi taky na fotkách moc nelíbily, ale ve skutečnosti jsou to dost pohledné a docela kompaktní hodinky. Bohužel Breitlingy jsem v ruce nikdy neměl, ale abych psal trochu konkrétněji, co mě na nich dráždí, tak Chronomaty 44 GMT mi opravdu připadají divné a líbit se mi asi nikdy nebudou. Hlavně ta luneta je hrozná. U Coltů je podobná, ale aspoň čísla na ni vypadají normálně. U chronomatů jsou čísla jako by si je při návrhu obkreslili z Didaktiku gama. Vzhledově "nejstravitelnější", jak je správně uvedeno v názvu vlákna, jsou pro mě pilotní modely + možná ještě SOH. Předem se omlouvám fandům značky a doufám, že mě nikdo za můj názor nezlynšuje.

Odesláno
  V 26. 8. 2014 v 10:45, Čajíček napsal:

Teď asi naštvu všechny fandy značky. Je mi líto, ale veškeré Bretlingy vypadají jako z kinder vejíčka.

Kde mají ty kindervajíčka s brajtlema prosímt?? Klidně SZ :-) :-) :-)

Odesláno

Já jsem měl roky škatulkující názor, že B je kolotočářskej šperk hlavohrudníků. Pak si otec splnil sen a pořídil si SuperOceany. Jak jsem je u něj vídával na živo, tak mi začalo šťourat hlavou, že na tom béčku něco asi je, ale v té době byly pro mě ty hodinky absolutně nereálnej sen. Časem jsem se začal orientovat v modelových řadách a zamiloval jsem se do dvou modelů, ke kterým jsem se po dlouhé, strastiplné cestě, plné odříkání a rozhodnutí, které hodinkami nepostižený člověk pochopitelně nepochopí, dostal. Pohltilo mě to, "professionální" tah se šikmými články, klasická béčková luneta, to, jak se třpytí a tak se ze mě stal kolotočář :) A to se mi z produkce líbí jen opravdu pár modelů. Nicméně zrovna u Breiltingu podle mě platí, že na živo jsou úplně jiné, než na fotkách.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...