safi Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 (upraveno) hravé odpoledne.. Upraveno 21. září 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Kdo si hraje, nezlobi! Bohuzel nemam zadneho plysaka, tak se nemuzu pridat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Safi - dobry Ja mam ted jenom jednu fotku ktera tu uz byla, ale treba bych mohl neco nacvakat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 (upraveno) spiderer napsal: Safi - dobry Ja mam ted jenom jednu fotku ktera tu uz byla, ale treba bych mohl neco nacvakat Hm koukám, že je to všude stejný... já nedávno přistihnul svého trpaslíčka jak kouká na tenhle web a na ruce má M.M. Upraveno 21. září 2008 uživatelem koblih69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 spiderer napsal: Safi - dobry Ja mam ted jenom jednu fotku ktera tu uz byla, ale treba bych mohl neco nacvakat Prosííím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 ¨safi napsal: Prosííím OK behem tydne zneuziju svoje plysaky Koblih69 - prima! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 (upraveno) Super fotky chlapi :-) YPO přidej se ! Upraveno 21. září 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Ja mam jenom ponekud morbidni motiv krokodyla s aligatorem. Foceno bez jakychkoliv postrannich umyslu a krokodyl o svoji kuzi neprisel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 skalis napsal: Ja mam jenom ponekud morbidni motiv krokodyla s aligatorem. Foceno bez jakychkoliv postrannich umyslu a krokodyl o svoji kuzi neprisel Správně morbidní fotografie, není divu, že ten krokodýl má vyděšený výraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Tyhle hodinky nosí nejradši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2008 Super! Konecne povedeny vlakno, kde se jenom nekeca, ale ukaze se i fotograficky um zdejsich clenu skalis - vtipny Z. - pekne naaranzovany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 ¨safi napsal: Super fotky chlapi :-) YPO přidej se ! Máme doma taky jednoho - jmenuje se Jensen a našel jsem ho u popelnice v plné výbavě - viz foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 Hodinky teprv dostane, tak prozatím jen s brýlema....jako správný agent Žabák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 kurňa...to je zase vlákno, plyšáci s hodinkama. To sem ještě nežral. Bohužel, žádní plyšouni okolo mě nejsou...ale mám vostrýho hlídacího kocoura a plyšouny přímo miluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2008 Tak já mám jednu fotku s kamarádským Ježíšem (znalci filmů Kevina Smithe vědí), no a pak s celou rodinkou. Kvalita je příšerná páč je to braný mobilem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 Na poslední nákup se přišli podívat skoro všichni... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. září 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 hciq napsal: kurňa...to je zase vlákno, plyšáci s hodinkama. To sem ještě nežral. Bohužel, žádní plyšouni okolo mě nejsou...ale mám vostrýho hlídacího kocoura a plyšouny přímo miluje. Naši irští setři mají mooc rádi kočičky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 (upraveno) ¨safi napsal: Naši irští setři mají mooc rádi kočičky..... právě mi říká, že se móóc těší Upraveno 23. září 2008 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 hciq napsal: kurňa...to je zase vlákno, plyšáci s hodinkama. To sem ještě nežral. Bohužel, žádní plyšouni okolo mě nejsou...ale mám vostrýho hlídacího kocoura a plyšouny přímo miluje. Čoveče, koukám to je vostrá verze, takovejch kocourů se už běžně moc nevidí. Je pravda, že se to živí i psama ? Není koupenej na Bánhófštráse ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 23. září 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2008 hciq napsal: právě mi říká, že se móóc těší myslím,že tuhle fotku u ní máš schovanou a nepomůže Ti ani KiteKat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se