david32 Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 Koupil jsem krabici po hodináři a v ní byly tyto hodinky ROLEX. Poradil by mi někdo,jestli to jsou originály? Díky David
kubson Odesláno 21. září 2008 Nahlásit Odesláno 21. září 2008 ne že by rolex quartz nikdy nedělal, ale i ty quartzové strojky vypadají nějak takhle
spiderer Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Jak uz to tak byva, hodinky Rolex se velmi malokdy najdou, ziskaji zdarma nebo koupi za cenu peti piv Tady na tech je spatny strojek, ten s Rolexem nema spolecnmyho zhola nic, Lupa nezvetsuje coz taky neni v poradku, logo je nejaky odbyty, korunka podezrele zluta, ten bod na lunete na 12 taky nevypada na original
spiderer Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Jo a jeste jedna vec vlastne, nevim jestli se nekdy vubec delaly konkretne Submarinery v quartzu, kazdopadne pokud ano tak urcite nemely na ciferniku napisy jako Superlative Chronometer a jeste certifikovanej..
kubson Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Jo a jeste jedna vec vlastne, nevim jestli se nekdy vubec delaly konkretne Submarinery v quartzu, kazdopadne pokud ano tak urcite nemely na ciferniku napisy jako Superlative Chronometer a jeste certifikovanej.. kdyby se dělaly, tak by tam ten nápis měly tohle jsou hodinky k strojku z předchozí fotky:
koblih69 Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Koupil jsem krabici po hodináři a v ní byly tyto hodinky ROLEX. Poradil by mi někdo,jestli to jsou originály? Díky David nejsou, ani omylem.
Cyber Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 (upraveno) Koupil jsem krabici po hodináři a v ní byly tyto hodinky ROLEX. Poradil by mi někdo,jestli to jsou originály? Díky David Perpetual znamená automat, ne quartz. tady je čínský quartz z plechovky od konzervy, bohužel mosazná ožmoulaná korunka není vidět ani na mnohem starších Rolexech o provedení ciferníku a "sklíčka" je škoda mluvit a na konec, hodinář není idiot, aby prodal v krabici pravý Rolexy, a nevěděl o tom Upraveno 22. září 2008 uživatelem Cyber
spiderer Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 kdyby se dělaly, tak by tam ten nápis měly tohle jsou hodinky k strojku z předchozí fotky: Aha, vida, nejen velke B certifikuje i quartzove hodinky Dik za info
railmaster Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Podľa vyjadrenia zástupcu Rolexu, quartz robia v obmedzenom množstve pre nepohyblivých zákazníkov.
rorda Odesláno 22. září 2008 Nahlásit Odesláno 22. září 2008 Jak tě vůbec mohlo napadnout, že by něco podobnýho byl originál?!?
sauce Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Jak už jsem tu několikrát říkal, takovou náhodou jako koupením "krabice" se k pravým Rolexkám prostě dostat nedá
Návštěvník Kamil Odesláno 25. září 2008 Nahlásit Odesláno 25. září 2008 Koupil jsem krabici po hodináři a v ní byly tyto hodinky ROLEX. A byly v ní taky tyhle Longines (na Aukru) a tyhle Prim (na Aukru)? A kdy se na Aukru objeví i tyhle fejky? Jestli to trochu nepřeháníš...
Gilius Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Podľa vyjadrenia zástupcu Rolexu, quartz robia v obmedzenom množstve pre nepohyblivých zákazníkov. Pardon,že oživuju tohle staré vlákno......ale je to kravina...Rolex,jako spousta dalších,vyrábí i Quartzové hodinky....v kategorii HEQ: foto je z WUS fora: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=225587
African Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Stará známá věc Rolex Quartz, akorát ten kalibr vypadá o trochu lépe, než v tom prvním vlákně na těch číňanech
steel Odesláno 10. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2009 Pardon,že oživuju tohle staré vlákno......ale je to kravina...Rolex,jako spousta dalších,vyrábí i Quartzové hodinky....v kategorii HEQ: foto je z WUS fora: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=225587 opravil bych...správně je vyráběl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se