Chosef76 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 LLD zpět s ND cifrem. Navíc v překrásné temně zelené a s bronzovým pouzdrem. Srdce mi zaplesalo. Uvařte si dobrou kávu a mrkněte na video: Odkaz na ofiko stránku s parametry a cenou: https://www.longines.com/en-us/watch-heritage-l3-774-1-50-2 Sent from my iPhone using Tapatalk
Tomak Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 Moc povedený kousek, dokonce i s křemíkovým vláskem
Hasňa Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 Tak ty jsou! Tyhle se mi fakt líbí.
habadej Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 Nááádhera!!! Tři tisíce americkejch, to de....
brownwld Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2020 (upraveno) Bronzovy hodinky sly vzdycky totalne mimo mne, az doted. Tohle je opravdu velka parada, ty chci fakt vyzkouset... Mel jsem LLD ND a byly taky skvely, jen proste ty nozky jsou fakt nekonecny a L2G velikost je tim padem obrovska. Jeste pridam nejaky vykladani: https://www.ablogtowatch.com/longines-debuts-legend-diver-watch-in-bronze/ Upraveno 22. listopadu 2020 uživatelem brownwld
Quillin Odesláno 11. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2020 Tiež si ich neviem predstaviť na ruke, ale zelenej handre sú
Postal80 Odesláno 2. září 2021 Nahlásit Odesláno 2. září 2021 Vcera jsem je mel na ruce, ale nesedli jsme si. Na zivo jsou v Dealu v OVY. Pokud si je chce nekdo vyzkouset..
Jagger Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2021 Moc hezký.. Všichni teď začali dělat zelený cifry a musím uznat, že to většině hodinek sluší..
Plattfuss Odesláno 18. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2021 intenzivne nad nimi uvazujem, aktualne je to kandidat na darecek otcovi k sedemdesiatke (2022)... Laka ma ten cifer bez datumu (konecne opät). Precesaval som siet ohladom vyvoja patiny u majitelov no nenasiel som skoro nic... snad z nich Longines par kusov uz predal No date je este zohnatelna aj nerezova, ciernena limitka pres spanielskych potapacov a samozrejme polska zlata verzia. Cas sa krati musim sa rozkyvat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se