Přejít na obsah

Jak jsem na tom - v plusu / v mínusu?

Jak jsem na tom - v plusu / v mínusu?  

64 hlasů

1. 1. Jak jsem na tom - v plusu / v mínusu?

• V mínusu - do 5 tisíc CZK
      16
    • V mínusu - do 10 tisíc CZK
      8
    • V mínusu - do 20 tisíc CZK
      5
    • V mínusu - do 30 tisíc CZK
      4
    • V mínusu - nad 30 tisíc CZK
      5
    • V mínusu - nad 50 tisíc CZK
      14
    • Jsem na svém výchozím stavu
      8
    • V plusu - celkov? jsem vyd?lal
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno

Určitě se Vám, tak jako mně, stalo, že jste koupili hodinky, o kterých jste si mysleli, že jsou ty pravé (a možná už konečně poslední), ale záhy se ukázalo, že tomu tak nebylo ;) Takže šly z domu... a to buď s finanční ztrátou nebo naopak s výnosem.

Vzhledem k tomu, že hodně členů již má na chronomagu svou několikaletou "kariéru", napadlo mě udělat statistiku, jak jsme na tom... "v plusu / v mínusu".

Za sebe mohu říct, že patřím ke střídmějším nákupcům, a proto má ztráta není tak velká - vejdu se do první kategorie ;)

A JAK JSTE NA TOM VY?

PS: Vítány jsou i komentáře ke svému stavu.

Odesláno

To jsem zvědavej, kdo se vejde do tý poslední kategorie ... :)

Já zatim žádný ze svejch hodinek neprodal, což ale neznamená, že jedny z hodinek v mym podpisu nepůjdou do světa, už to maj spočítaný, naposledy jsem je měl někdy v červenci ... B)

Odesláno

Já se obecně nerad zbavuju starých věcí a ani u hodinek nedělám výjimky. Sice o prodeji jedněch Poljotů a starých Seiko quartzů občas uvažuju, ale zatím mám vše, co jsem kdy koupil, dostal či našel. Takže jednoznačně kategorie -50 a víc.

Návštěvník YPO
Odesláno

moje kategorie v hlasování chybí tak jsem volil - 50t a více :helpsmilie: - naštěstí jsem už stabilizovaný ;)

Odesláno

Zatím stále jen nakupuji. Tak podle mne jsem na svých a dle manželky hodně v mínusu.

Pokud jednou budu prodávat tak asi ze ztrátou a s těžkým srdcem.

Odesláno
Zatím stále jen nakupuji. Tak podle mne jsem na svých a dle manželky hodně v mínusu.

Pokud jednou budu prodávat tak asi ze ztrátou a s těžkým srdcem.

Ja som na tom rovnako, len manzelku nenechavam do toho kecat.

Odesláno

Aha, ja jsem to pochopil tak, ze je rec pouze o tech hodinkach, ktere jsem koupil a uz prodal, ne o tech, ktere aktualne mam.. Jinak bych se samozrejme take zaradil mezi ty co jsou v minusu ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno
Aha, ja jsem to pochopil tak, ze je rec pouze o tech hodinkach, ktere jsem koupil a uz prodal, ne o tech, ktere aktualne mam.. Jinak bych se samozrejme take zaradil mezi ty co jsou v minusu ;)

Tady to tak chápu. On to někdo myslí jinak?

Odesláno
Já jsem to tak taky pochopi ... Jinak by to ani nemělo cenu ... :)

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Bylo to tak myšleno. Tzn. jde o hodinky, které byly koupeny a následně prodány (se ztrátou/ziskem).

Cena hodinek, které aktuálně máme je také do jisté míry ztráta, ale krytá (zatím, do doby příp. prodeje) těmi hodinkami... ;)

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno
Bylo to tak myšleno. Tzn. jde o hodinky, které byly koupeny a následně prodány (se ztrátou/ziskem).

Cena hodinek, které aktuálně máme je také do jisté míry ztráta, ale krytá (zatím, do doby příp. prodeje) těmi hodinkami... ;)

To je potom do jisté míry ztráta celej život :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...