p3k Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2020 hezky se potrap, a rozhodni si to sám
Kostra Odesláno 26. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2020 A to já se zase potrápím rád, to vybírání a hledání je stejně vždycky nejlepší:-)
Kostra Odesláno 27. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Kolik je tak rozumná cena za nové snowflake? Na chronu nejlevnější evropské za 135 kolíků. Dá se to ještě někde pořídit levněji?
Diablo1st Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Skús chronext, na black friday tam jedny boli za 4990€.
Kostra Odesláno 27. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2020 Zkouknuto a žádná sláva. Ale díky za tip.
blackhead Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 V 25. 12. 2020 v 14:34, Kostra napsal: To není špatná cena za tah. Funglovky skyflake z Itálie za 135, 15 tah a jsem na cenikovce z Koscomu. To už stojí za úvahu. Tak to bych urcite vzal z koscomu, za prve ti daji slevu a za druhe tam mas zaruku 5 let.
Liqid Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Výběr GS je makačka, vybírám taky a přijde mi, že GS je něco jako Orient, dělají super kousky, ale na každém mi nějaký parametr vadí. Např. spona bez microregulace, moc velké, datumka na čtyřce, špatný pohon, absence tahu, rezerva nátahu, která chodí obráceně, limitka (takže cena)...
Kostra Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Jojo, ideální mise na svátky, kdy se v tom člověk může plácat. Ikdyž ideál by samozřejmě byl, kdyby to člověku všechno vyskládali na stůl a nechali ho alespoň jeden den se v tom pohrabat:-)
Kostra Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Bude někdo vědět, co je toto za referenci? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kostra Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Děkuji. Už asi zbytečně malé, ale klasika klasik.
Liqid Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 To si nemyslím, zas mají hodně jednoduchý cifr a těm menší rozměry sluší. Co jsem viděl wristshoty, tak mi nikdy malé nepřišly. Ale sám nosím malé GS, tak jsem možná zaujatý
tombas Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 Pěkné, ale to už jsou podle mě čistě oblekovky a pokud chceš něco univerzálnějšího, tak se koukni po něčem jiném.
Kostra Odesláno 28. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2020 To si nemyslím, zas mají hodně jednoduchý cifr a těm menší rozměry sluší. Co jsem viděl wristshoty, tak mi nikdy malé nepřišly. Ale sám nosím malé GS, tak jsem možná zaujatý Díky za foto, je to tak 50 na 50, půlka cajk a půlka opravdu menší oblekovky. No nic, přestávám prudit, ve středu průzkum bojem:-) Uvidíme, co z toho vyleze.
Kostra Odesláno 30. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Průzkum bojem proveden, ještě že máme ta výdejní okénka:-) Prohlédnuto několik kousků a návrat domů bez GS.Snowflake naživo dost zklamání, cifr z detailu hezký, ale nějak jiskra nepřeskočila a ten titan bych pocitově nedal. Jedny hezké základní automaty v černě a GMT high beat v bílé, ale asi to skončí u spring drive champagne dialu v oceli. No ale abych doma nedostal vyhubováno, že se vracím s prázdnou, pořídil jsem jiné poslední hodinky tohoto roku. Seiko Astron SSH019. A jsem totálně okouzlen. Úžasné pouzdro, neskutečně hluboký modrý cifr, mikroregulace ve sponě, .... prostě láska na první pohled a dotek.
Spongebob Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Astrony pecka! Jinak GS bych bral tyhle z prodeje: Krásný
Kostra Odesláno 30. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 Díky. Ty co jsi poslal jsou hezké, ale já asi skončím u něčeho takového
Kostra Odesláno 30. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 To víš, já jsem potápkovej Já taky, ale zjistil jsem, že tak nějak nemám nic na slušňáka, to mě přivedlo ke GS:-)
Kostra Odesláno 30. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2020 To víš, já jsem potápkovej Double
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se