lub Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Počkej na čajnačundr, tam si budem poměřovat pindíky a rozbíjet ciferníky, kdože to má horší jebku. Každopádně martensky jsou víc než adidasky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Každá liška chválí svůj ocas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Ale vsimli jste si, ze cajna vlakna jedou a v Seiko je najednou nejakej klid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Aby po příštím upgrade fóra čajna sekce beze stopy nezmizela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 A vsichni, kdo tu prispivali dostali trvaly ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 ..postupně se sem přesouvaj všichni zoufalci, co si drahý seika nemohou dovolit . ale měli bychom držet za jeden ocas, pardon, provaz - já jsem spoko jak s martenama, tak s adidama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 Před hodinou, travex napsal: Každá liška chválí svůj ocas. Ja se ten svuj luxus casto snazim chvalit fotkami z ostrych uhlu, kde zaniknou urcite nepresnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2021 To je snad samozřejmost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 V pondelok objednáno z Belgie, dnes zvoní pošťák... som s Adidami v pohode, sú to riadne kladiva, ale mal som Orisky na tahu a tak ma ta váha nejako neprekvapuje. Už sa teším jak ich nasadím na phenomenato blue alebo modrý isofrane zvýšim ich hodnotu o polovicu alebo až zdvojnásobím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 JJ, dnes je rozvážkovej den. Já objednával v neděli večer. Narozdíl od tebe mi došel Deep Sea Chunter, Marinemaster má podle mě trochu lepší zvuk. Nevěril jsem, že někdy budu moci nosit hodinky o průměru 47 mm. Díky konstrukci hodinek terazky hej. Všechno lícuje, luneta lunetuje i korunka korunkuje perfektně. Jedině, že datovej věnec by mohl mít trochu vyrovnanejší font, celkově bomba. Rychlocvak na zápěstí 16,5 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Ještě dodám, že i když Tuňáci o samotě působí masivněji, tak realita je jiná. A trochu mě mrzí, že nedávají ten klenutý safír i na Willardy. Ten by jim seknul! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2021 Nosí se opravdu příjemně, to potvrzuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Tuňák se množí geometrickou řadou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Willardy ani Tuňáky mě moc neberou, zkusil jsem obyčejný pětky. Objednáno 7. 2., včera došly, dnes vyzvednuty na poště. Celníci zásilku nechali projít, takže konečná cena 2440 i s gumou navíc (zkusil jsem napsat na obchod a soudruh ji bez příplatku přibalil). WR200, safír s AR, šroubovací korunka, otočná luneta s keramickou vložkou. Lumi parádní - luneta do modra, zbytek zelená. Škoda že jsem je neobjednal dřív, na fotkách v recenzích byl jubilee tah, na mě vyšel obyč. Trochu chrastí, ale žádnej plecháč, plný kovový dílky. Všechno určitě nelícuje, ale na první dojem supr výrobek za ty lóve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Mám tu zase slevičku z Aliexpresu: Addiesdive proffesional diver store Hello, dear, this is a discount code of 5 dollars, you can buy your favorite products, but this discount code is valid for 3 days, please order as soon as possible. Coupon code: LGXDM8274D8J Mějte se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 V 18. 3. 2021 v 9:17, lub napsal: Tady teď bude přetuňákováno, asi si na ně nechám zajít chuť, nebo pudu na jistotu. sem kecal, no.. ..je tu to nějaký chcíplý, musel jsem vás podpořiť = za ty prachy prostě nešlo odolat. zevrubnou kontrolou je všechno v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 jsou lepší, než jsem očekával. asi budem kamarádi. modrej cifr s šedým hadrem krásně ladí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Skvělé! Indexy máš bílé jak já, jsou tu zastoupeny zajímavé variace. Já bych přispěl rád, ale nový kus ještě není ani na cestě, protože se musel vyrobit a celkově je to dlouhý příběh, který snad bude mít šťastný konec a rád se pak pochlubím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Lube, na tvoji počest jsem je šel nastartovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 před 2 hodinami, nooski napsal: Skvělé! Indexy máš bílé jak já, jsou tu zastoupeny zajímavé variace. Já bych přispěl rád, ale nový kus ještě není ani na cestě, protože se musel vyrobit a celkově je to dlouhý příběh, který snad bude mít šťastný konec a rád se pak pochlubím Tak to se pak pochlub, jsme zvědaví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se