Jump to content

Uncle Seiko III.

Vanilla

Recommended Posts

Trosku to tu ozivim, jelikoz mam rad 1479 tah a origo je ciste brouseny, tak jsem dnes objednal na zkousku US 1479 ve variante brus-lesk.. Uz je na ceste 😉 Akorat si ted rikam, ze jsem mel prihodit i 1450... 🤪

Foto z webu.. 

Speedmaster147911_1024x1024@2x.jpg?v=162

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

V 1. 11. 2021 v 19:01, Fade napsal:

Taky o něm uvažuju! Mám od něj 1171 a je super. 

Mel jsem origo 1171 i verzi od US, s nim chybu clovek neudela, nenapadna klasika, pohodlny, super :) No ale 1479 se mi libi o malej chlup vice.. Ty lesteny plochy se k nemu vlyozene hodi, tak se tady pak pochlubim, nebo ve vlakne Omegy.. 😇

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

Nechcem zbytočne zakladať nové vlákno, tak to hodím aspoň sem. Dnes mi dorazil US1035 objednaný 27.11. Dopravu som zvolil klasicky cez USPS. Posledná poloha zásielky v tracking systéme USPS po okružnej ceste po Spojených štátoch bola 24.12. niekde v Cincinnati. V systéme Slovenskej pošty sa zásielka neobjavila vôbec.

Koncom januára som si na to spomenul. Vyrozumel som Larryho (predajca), že zásielka nedorazila. Ten mi obratom zaslal na podpis reklamačný formulár USPS a bez akýchkoľvek ďalších mojich nákladov mi poslal nový oceľový ťah. Tentokrát už to šlo cez FedEx. Fedexu to trvalo 8 dní aj s colným konaním. 

Veľmi oceňujem prozákaznícký prístup a rýchlu komunikáciu zo strany predajcu. Pri objednávke odporúčam zvoliť dopravu Fedexom. Objednaný oceľový ťah splnil moje očakávania a robí mi radosť.