Axel Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 Trosku to tu ozivim, jelikoz mam rad 1479 tah a origo je ciste brouseny, tak jsem dnes objednal na zkousku US 1479 ve variante brus-lesk.. Uz je na ceste Akorat si ted rikam, ze jsem mel prihodit i 1450... Foto z webu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade Posted November 1, 2021 Report Share Posted November 1, 2021 Taky o něm uvažuju! Mám od něj 1171 a je super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ismit Posted November 2, 2021 Report Share Posted November 2, 2021 US je moje srdcovka, hele, kdyby byl někdo ochotný udělat hromadnou objednávku, tak bych měl zájem o jedno velcro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Posted November 3, 2021 Report Share Posted November 3, 2021 V 1. 11. 2021 v 19:01, Fade napsal: Taky o něm uvažuju! Mám od něj 1171 a je super. Mel jsem origo 1171 i verzi od US, s nim chybu clovek neudela, nenapadna klasika, pohodlny, super No ale 1479 se mi libi o malej chlup vice.. Ty lesteny plochy se k nemu vlyozene hodi, tak se tady pak pochlubim, nebo ve vlakne Omegy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 K hromadné objednávce se rád přidám, bral bych dvě velcra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal. Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 Já bych se přidal s dvěma gumama.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fade Posted November 26, 2021 Report Share Posted November 26, 2021 Hele, pořádá se nějak ten hromadný nákup? US má slevu 25 % na všechno. Nevím přesně do kdy to platí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDYMI Posted February 10, 2022 Report Share Posted February 10, 2022 Nechcem zbytočne zakladať nové vlákno, tak to hodím aspoň sem. Dnes mi dorazil US1035 objednaný 27.11. Dopravu som zvolil klasicky cez USPS. Posledná poloha zásielky v tracking systéme USPS po okružnej ceste po Spojených štátoch bola 24.12. niekde v Cincinnati. V systéme Slovenskej pošty sa zásielka neobjavila vôbec. Koncom januára som si na to spomenul. Vyrozumel som Larryho (predajca), že zásielka nedorazila. Ten mi obratom zaslal na podpis reklamačný formulár USPS a bez akýchkoľvek ďalších mojich nákladov mi poslal nový oceľový ťah. Tentokrát už to šlo cez FedEx. Fedexu to trvalo 8 dní aj s colným konaním. Veľmi oceňujem prozákaznícký prístup a rýchlu komunikáciu zo strany predajcu. Pri objednávke odporúčam zvoliť dopravu Fedexom. Objednaný oceľový ťah splnil moje očakávania a robí mi radosť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts