Roman-ZA Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 V 15. 1. 2021 v 11:34, charleeskywalker napsal: https://www.geckota.com/geckota-2nd-generation-c-01-racing-chronograph-watch - tohle by byla s jiným řemenem taky varianta, děkuji za tip tak tieto su paradne ja mam nieco taketo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 a obul som ich na tento remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 (upraveno) Ahoj. Přidám ještě jeden aktuální tip z FB. https://m.facebook.com/mkybic/posts/pcb.10164611326850430/?photo_id=10217715640978578&mds=%2Fphotos%2Fviewer%2F%3Fphotoset_token%3Dpcb.10164611326850430%26photo%3D10217715640978578%26profileid%3D100049563216934%26source%3D48%26refid%3D18%26__tn__%3DEH-R%26cached_data%3Dtrue%26ftid%3D&mdp=1&mdf=1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. ledna 2021 uživatelem diddi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Na Jomashopu měli teď HAMILTON Broadway H43516171 za 649USD (vč,. dopravy), t.j. 14.000 CZK nádherná cena, i kdyby se připočetlo clo + DPH z US - minulý týden jsem je měl už vložené v košíku, ale chtěl jsem to nejdřív sdělit ženě To jsem udělal, ale dnes už to je out of stock... Ony jsou sice i aktuálně tady v inzerci ve slevě, ale teď už mně ta lokální cena nepříjde zajímavá, tak na ně kašlu a počkám zase na příležitost.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Zajímavou řadu nabízí i Junghans: Driver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Tyhle jsou parádní, ale poněkud drahé: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 No, abych se přiznal, tak je to hodně zajímavé vlákno... bez ohledu na to k jakému autu a nebo období se to vztahuje. Tahle otázka mě napadla už asi před rokem a proto jsem pár měsíců trávil hledáním až jsem skončil u Junghansů. Něco ve smyslu, že tryskáčem nelétám, tak pilotky ještě nemám, ale autem jezdím pořád, tak nějaké by mohly být Jen jsem zatím žádné nekoupil A teď mě to zase začalo hlodat. Jinak je samořejmě potřeba koupit všechny! PS: Ty Hujery Fioro jsou třeba super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Ke Stingray by se nejvíc hodily Moony. Pokud jsou nad limit a líbí se microbrandy, tak se podíval na tyhle. Designem jsou Moonům podobné, i když spíše vycházejí z Universal Genève z té doby: https://danhenrywatches.com/products/1962-racing-chronograph Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charleeskywalker Odesláno 4. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Rok se s rokem sešel...a máme tu nové téma k diskuzi. Další auto ke kterému by bylo fajn mít hodinky...tentokrát je to US klasika, full size convertibe Ford Galaxie 500, r.1967. U tohoto mě tak na první dobrou napadá, že to chce nějaký kov, ne kůži...ale možná Vás napadne něco zajímavého předem děkuji za plodnou diskuzi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Pro inspiraci designu trebas https://monochrome-watches.com/petermann-bedat-1967-second-series-titanium-hands-on-review-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 To me vede na neco z Longines Heritage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 @charleeskywalker a jak to dopadlo s hodinkami ke Corvette? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Myslím, že sa hodia ku akémukoľvek autu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Co Bulova Parking Meter Chronograph 98B390 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 K tomuhle autu by se hodily modré Zodiac Astrographic na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 V 6. 5. 2023 v 11:19, Willie McBride napsal: Myslím, že sa hodia ku akémukoľvek autu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Presne tohle me taky hned napadlo, ale jde to mit na meshi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Gevril Hudson Yards Automatic Blue Dial Men's Watch Item No. 48801 https://www.jomashop.com/gevril-hudson-yards-blue-dial-mens-watch-48801.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 (upraveno) Mě by fakt zajímalo, které hodinky pořídil @charleeskywalker k té Corvette Pochlub se. Tady bych se opět držel retro designu a pokud jsi již nekoupil k Vette, tak opět bych se zaměřil na hledání v kolekci Hamilton. Co také jiného k US káře, než typicky US hodinky? @ouskavl to ale asi trefil dokonale: retro, americká značka a české kořeny k tomu, navíc v super barvě k vozu a nebudou stát majlant. Ty Budovy by mohly fungovat dokonale. Upraveno 4. srpna 2023 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janpekarek Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Za mě by perfektně slušely tyto rolády. A vzhledem k tomu, že jsou GMT, tak si tam můžeš nastavit americký čas k té Corvette se to bude hodit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se