Cyber Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 DEFINITIVNÍ - definitivně ( s platností do roku 2010 ) PAM 233 .......ufff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 Cyber napsal: DEFINITIVNÍ - definitivně ( s platností do roku 2010 ) PAM 233 .......ufff Máš nebo chceš mít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 lolohh napsal: Máš nebo chceš mít? ... nebo budes mit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 (upraveno) to Drummer: Oris (držím palec) to Cyber: (tutti quattro) Upraveno 29. října 2008 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2008 (upraveno) A co Stowa, krásné, přehledné, velké hodinky s krásným tahem. Seatime bohužel se už nedělají s plným dýnkem, jedině průhled Seatime Prodiver jsou vyšší , mají hrubší safír , 1000m vodotěsnost a plné dýnko... Obojí se do limitu vleze, na nic si nehrajou, nekopírují žádný vzhled, jsou prostě "své " Omlouvám se za tu jednu fotku, vložil jsem ji nechtěně 2x a nevím, jak ji smazat... Upraveno 29. října 2008 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 Drummer napsal: To je vůbec vlastnost švýcarských hodinek, většina co jsem viděl, vypadá lépe na fotkách než naživo. Souhlasím, ale za vyjímku považuji TAG Heuer Carrera, obyčejné bez GMT se stříbrným číselníkem. Ty jsou na fotce obyčejné a na ruce nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 2 Drummer: Nechej si Marathony a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sved002 Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 Ja bych sel do Orisek, mel jsem je na ruce a jsou velice pohodlne a podle me Oris maji jedny z nejhezcich hodinek vubec. (design) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 30. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 Stowy jsou krásný, jen bych je potřeboval vyzkoušet. Mám obavu, že na každodení nošení nebudou úplně pohodlné.Dokonalá kombinace by byla, pouzdro a průhled jako Seatime, ciferník a ručky Prodiver, minutová ručka bílá. Na Fortis jsem fakt rezignoval, když je srovnám s Marathonama nevidím rozdíl ve zpracování a platit jednou tolik za značku se mi nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 Drummer napsal: Stowy jsou krásný, jen bych je potřeboval vyzkoušet. Mám obavu, že na každodení nošení nebudou úplně pohodlné.Dokonalá kombinace by byla, pouzdro a průhled jako Seatime, ciferník a ručky Prodiver, minutová ručka bílá. Na Fortis jsem fakt rezignoval, když je srovnám s Marathonama nevidím rozdíl ve zpracování a platit jednou tolik za značku se mi nechce. Drumme, nic ve zlém, ale celé toto snažení mi přijde poněkud zvrhlé... Co je špatného na tom mít 1x sportopotápky, 1xoblekovky a 1x B-Uhr? Jedny hodinky se nikdy nehodí na vše a podotýkám, že ve kterékoli cenové hladině... ....tak vypusť brouka z hlavy a vítej zpět ty kluku ušatá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 30. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 Špatnýho na tom není nic, jen mám na ruce už čtyři měsíce Marathony a ne a ne je sundat. Zbytek hodinek leží ladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 Drummer napsal: Špatnýho na tom není nic, jen mám na ruce už čtyři měsíce Marathony a ne a ne je sundat. Zbytek hodinek leží ladem. Tak to asi musi byt ty Marathony moc dobry....kdyz se vali i Steinhart Nav B-Uhr v supliku...teda pokud si porad jejich majitelem... Mno IMHO existuji dva zivoty...ten pred chronomagem a po chronomagu....cesta zpet k jednem hodinkam je stejne nestylova, jako cesta od kvalitnich k nekvalitnim botam....(mno pekne blby prirovnani, ale pocitove....) Off topic ...kdyz jsme u obuvi, nevidel nekdo nekde pekny kone? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 31. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Marathony jsou fakt moc dobrý a B-Uhr se opravdu válí v šuplíku. Kecám, jednou jsem je měl na ruce, ale nemohl jsem se dočkat až je zase prohodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Drummer napsal: Marathony jsou fakt moc dobrý a B-Uhr se opravdu válí v šuplíku. Kecám, jednou jsem je měl na ruce, ale nemohl jsem se dočkat až je zase prohodím. Rad bych se jenom zeptal na jednu vec, kdyz ti vyhovuji Marathony, ktere nosis porad, proc shanis jeste jiny hodinky? Nemuzou byt definitivni prave ty Marathony? Jeste bys usetril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 spiderer napsal: Rad bych se jenom zeptal na jednu vec, kdyz ti vyhovuji Marathony, ktere nosis porad, proc shanis jeste jiny hodinky? Nemuzou byt definitivni prave ty Marathony? Jeste bys usetril JJ, už jsem to psal na předchozí straně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 31. října 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Mno, je to proto, že se chystám k prodeji hodinek, které nenosím a tím pádem vznikne finanční přetlak . Taky se mi zachtělo hodinek zvučnějšího jména, to zatím splňují Orisky. Na Marathonech mi vadí dvě věci. Opticky vypadají na mojí ruce malé a tah 20mm. To jsou problémy, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Drummer napsal: Mno, je to proto, že se chystám k prodeji hodinek, které nenosím a tím pádem vznikne finanční přetlak . Tak to jo, financni pretlak je treba co nejrychleji stabilizovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 ...dla mna definitivne hodinky neexistuju.Clovek sa vekom vyvija a tym aj jeho pohlad na svet a na ruku.To ca sa mi pacilo vcera a pokladal som to za definitivne sa mi dnes javi akosi cudne,takze NERIES,kupuj,zhanaj,nos a tes sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 Nuže vybráno a zakoupeno. Vlastně jsem si koupil hodinky, po kterých jsem kdysi toužil. Sice v jiné barevné kombinaci, ale ta se již nevyrábí. Tak takhle vypadají moje definitivní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2008 Velka gratulacia. ORIS. O tychto presne som uvazoval pred nakupom mojich Orisov vtedy som zvolil motorist.model TT2. Na ruku Ti sadnu neuveritelne a ten pocit dobre poznam,orisaci to jednoducho vedia a v noci svieta ako sialene ,ze? Super kup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se