Přejít na obsah

Definitivní hodinky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 184
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A co Stowa, krásné, přehledné, velké hodinky s krásným tahem.

Seatime bohužel se už nedělají s plným dýnkem, jedině průhled

Seatime Prodiver jsou vyšší , mají hrubší safír , 1000m vodotěsnost a plné dýnko...

Obojí se do limitu vleze, na nic si nehrajou, nekopírují žádný vzhled, jsou prostě "své " :)

Omlouvám se za tu jednu fotku, vložil jsem ji nechtěně 2x a nevím, jak ji smazat...

post-2202-1225317992.jpg

post-2202-1225318046.jpg

post-2202-1225318061.jpg

post-2202-1225318092.jpg

post-2202-1225318121.jpg

post-2202-1225318155.jpg

post-2202-1225318191.jpg

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Drummer napsal:
To je vůbec vlastnost švýcarských hodinek, většina co jsem viděl, vypadá lépe na fotkách než naživo.

Souhlasím, ale za vyjímku považuji TAG Heuer Carrera, obyčejné bez GMT se stříbrným číselníkem. Ty jsou na fotce obyčejné a na ruce nádherné.

Odkaz ke komentáři

Stowy jsou krásný, jen bych je potřeboval vyzkoušet. Mám obavu, že na každodení nošení nebudou úplně pohodlné.Dokonalá kombinace by byla, pouzdro a průhled jako Seatime, ciferník a ručky Prodiver, minutová ručka bílá.

Na Fortis jsem fakt rezignoval, když je srovnám s Marathonama nevidím rozdíl ve zpracování a platit jednou tolik za značku se mi nechce.

Odkaz ke komentáři

Drummer napsal:
Stowy jsou krásný, jen bych je potřeboval vyzkoušet. Mám obavu, že na každodení nošení nebudou úplně pohodlné.Dokonalá kombinace by byla, pouzdro a průhled jako Seatime, ciferník a ručky Prodiver, minutová ručka bílá.

Na Fortis jsem fakt rezignoval, když je srovnám s Marathonama nevidím rozdíl ve zpracování a platit jednou tolik za značku se mi nechce.

Drumme, nic ve zlém, ale celé toto snažení mi přijde poněkud zvrhlé... :thumbsup_anim:

Co je špatného na tom mít 1x sportopotápky, 1xoblekovky a 1x B-Uhr? :smile_anim:

Jedny hodinky se nikdy nehodí na vše a podotýkám, že ve kterékoli cenové hladině...

....tak vypusť brouka z hlavy a vítej zpět ty kluku ušatá.... :cigar: :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Drummer napsal:
:) Špatnýho na tom není nic, jen mám na ruce už čtyři měsíce Marathony a ne a ne je sundat. Zbytek hodinek leží ladem.

Tak to asi musi byt ty Marathony moc dobry....kdyz se vali i Steinhart Nav B-Uhr v supliku...teda pokud si porad jejich majitelem...

Mno IMHO existuji dva zivoty...ten pred chronomagem a po chronomagu....cesta zpet k jednem hodinkam je stejne nestylova, jako cesta od kvalitnich k nekvalitnim botam....(mno pekne blby prirovnani, ale pocitove....)

Off topic ...kdyz jsme u obuvi, nevidel nekdo nekde pekny kone?

Odkaz ke komentáři

Drummer napsal:
Marathony jsou fakt moc dobrý a B-Uhr se opravdu válí v šuplíku. Kecám, jednou jsem je měl na ruce, ale nemohl jsem se dočkat až je zase prohodím. :)

Rad bych se jenom zeptal na jednu vec, kdyz ti vyhovuji Marathony, ktere nosis porad, proc shanis jeste jiny hodinky? Nemuzou byt definitivni prave ty Marathony? Jeste bys usetril :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Mno, je to proto, že se chystám k prodeji hodinek, které nenosím a tím pádem vznikne finanční přetlak :).

Taky se mi zachtělo hodinek zvučnějšího jména, to zatím splňují Orisky.

Na Marathonech mi vadí dvě věci. Opticky vypadají na mojí ruce malé a tah 20mm. To jsou problémy, co? :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Velka gratulacia. ORIS. O tychto presne som uvazoval pred nakupom mojich Orisov vtedy som zvolil motorist.model TT2. Na ruku Ti sadnu neuveritelne a ten pocit dobre poznam,orisaci to jednoducho vedia a v noci svieta ako sialene ,ze? Super kup.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...