CzechJoker Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 (upraveno) Drummer napsal: Tak takhle vypadají moje definitivní hodinky. A co bys řekl třeba na Oris Regulateur ?Der Meistertaucher? ??? To by byly definitivní hodinky, minimálně pro tento rok Letos si (možná) nekoupím žádné jiné hodinky, než tyto. Upraveno 2. ledna 2009 uživatelem CzechJoker
Pasi Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Jediná možnost jak dosáhout svých definitivních hodinek je zrušení tohoto fóra V listopadu jsem si koupil své první "slušné" hodinky. Po dlouhém vybírání jsem sáhl po CERTINA DS 1, hodí se jak k obleku tak pro běžné nošení = definitivní hodinky. Jenže čím déle si to tu pročítám, tak jsem dospěl k názoru že potřebuju i nějaké sportovnější a vážně uvažuju o těchto, asi to semnou jde z kopce Když už jsme u toho, myslíte, že to je dobrá volba? Hlavně, aby v noci hezky svítily Jinak můj sen jsou tyhle, mít je už žádný jiný nechci
Onisan Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Oboje super, ale tomu co jsi napsal nad ten druhý obrázek nevěŕ
Baker Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 milosklikar napsal: protože mají tritium. Možná i proto chodím za noc třikrát čůrat. milosi, to nebude tritiem
Drummer Odesláno 2. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 (upraveno) Na běžné nošení moc nejsou, takže jako definitivní nevhodné. A za další, nemám rád titan. CzechJoker napsal: A co bys řekl třeba na Oris Regulateur ?Der Meistertaucher? ??? To by byly definitivní hodinky, minimálně pro tento rok Letos si (možná) nekoupím žádné jiné hodinky, než tyto. Upraveno 2. ledna 2009 uživatelem Drummer
brett Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2009 (upraveno) Pasi napsal: Jediná možnost jak dosáhout svých definitivních hodinek je zrušení tohoto fóra V listopadu jsem si koupil své první "slušné" hodinky. Po dlouhém vybírání jsem sáhl po CERTINA DS 1, hodí se jak k obleku tak pro běžné nošení = definitivní hodinky. Jenže čím déle si to tu pročítám, tak jsem dospěl k názoru že potřebuju i nějaké sportovnější a vážně uvažuju o těchto, asi to semnou jde z kopce Když už jsme u toho, myslíte, že to je dobrá volba? Hlavně, aby v noci hezky svítily Jinak můj sen jsou tyhle, mít je už žádný jiný nechci Ty druhé Ti schvaluju. Vedle Blancpainů to jsou moje favoritky k mým letošním kulatinám :-) Schvaluje mi je i má žena ... :-) Upraveno 5. ledna 2009 uživatelem brett
Drummer Odesláno 31. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2009 Tak jsem narazil na tento můj starý příspěvek. Ti kdo jsou v obraze pochopí. Jinak tady.
martinix Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 celkem vám všem závidím. Bavíte se o hledání definitivních hodinek. Já jsem na opačném břehu, hledám ty první (pořádné) a věřte mi, jsem z toho jelen
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 martinix napsal: celkem vám všem závidím. Bavíte se o hledání definitivních hodinek. Já jsem na opačném břehu, hledám ty první (pořádné) a věřte mi, jsem z toho jelen Tady ti poradíme Sesumíruj si co od nich čekáš a šup s tím do sekce "poraďte s výběrem" určitě se ti tam sejde spousta zajímavých názorů. Jo a pár lidí si tu jako první pořádné koupilo Steinhart Chrono II
Peta-Biker Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 (upraveno) Pánové, chci vám všem hrdě oznámit, že jsem se vyléčil z nemoci zvané chronomag... Tímto se s vámi loučím, děkuji všem, kteří mi pootevřeli oči do tohoho krásného , tikajícího světa, semtam se na vás občas podívám, co tady vymýšlíte za lumpárny... P.S. :Zůstavají mi dvoje hodinky, které, to neprozdradím... Jsou to hodinky, které jsem dostal darem a které mají nevyčíslitelnou hodnotu... P.P.S: Jo, abych nezapomněl, jak říkával Milis, "nedělejte si ze mne z tohohle příspěvku prdel". Ještě jednou díky, Peťan Upraveno 6. května 2009 uživatelem Peta-Biker
utrejch Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Peta-Biker napsal: Pánové, chci vám všem hrdě oznámit, že jsem se vyléčil z nemoci zvané chronomag... Tímto se s vámi loučím, děkuji všem, kteří mi pootevřeli oči do tohoho krásného , tikajícího světa, semtam se na vás občas podívám, co tady vymýšlíte za lumpárny... P.S. :Zůstavají mi dvoje hodinky, které, to neprozdradím... Jsou to hodinky, které jsem dostal darem a které mají nevyčíslitelnou hodnotu... P.P.S: Jo, abych nezapomněl, jak říkával Milis, "nedělejte si ze mne z tohohle příspěvku prdel". Ještě jednou díky, Peťan Nashle ...
budo Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 měj se fajn a zdráv užívej svoje dvoje definitivní :-)
grakij Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Peta-Biker napsal: Pánové, chci vám všem hrdě oznámit, že jsem se vyléčil z nemoci zvané chronomag... Tímto se s vámi loučím, děkuji všem, kteří mi pootevřeli oči do tohoho krásného , tikajícího světa, semtam se na vás občas podívám, co tady vymýšlíte za lumpárny... P.S. :Zůstavají mi dvoje hodinky, které, to neprozdradím... Jsou to hodinky, které jsem dostal darem a které mají nevyčíslitelnou hodnotu... P.P.S: Jo, abych nezapomněl, jak říkával Milis, "nedělejte si ze mne z tohohle příspěvku prdel". Ještě jednou díky, Peťan Tak silnou vuli ;-)
Kalifx Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Peta-Biker napsal: Pánové, chci vám všem hrdě oznámit, že jsem se vyléčil z nemoci zvané chronomag... Tímto se s vámi loučím, děkuji všem, kteří mi pootevřeli oči do tohoho krásného , tikajícího světa, semtam se na vás občas podívám, co tady vymýšlíte za lumpárny... P.S. :Zůstavají mi dvoje hodinky, které, to neprozdradím... Jsou to hodinky, které jsem dostal darem a které mají nevyčíslitelnou hodnotu... P.P.S: Jo, abych nezapomněl, jak říkával Milis, "nedělejte si ze mne z tohohle příspěvku prdel". Ještě jednou díky, Peťan Ty jeden pošetilej blázne . Neříkám, že to není možný (ostatně i Kevin Costner v tom megapropadáku tvrdil, že "suchá země není mýtus, já ji viděl"), ale většinou jde jenom o dočasnou úlevu v nemoci. Prostě jako když se nemocnému před smrtí na chvíli uleví. Osobně se obávám, že recidiva bude bolestná a velmi, velmi nákladná...
KFL Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Dalsi vyleceny? Hmm .. tak to ti drzim palec .
Návštěvník YPO? Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 (upraveno) Peta-Biker napsal: že jsem se vyléčil z nemoci zvané chronomag... máš recht - hodinky sou píč***a já už jsem si taky 14 dní nic nekoupil - vlastně kecám, koupil jsem litera tůru Upraveno 7. května 2009 uživatelem YPO?
gougy Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Peta-Biker napsal: Pánové, chci vám všem hrdě oznámit, že jsem se vyléčil z nemoci zvané chronomag... Tímto se s vámi loučím, děkuji všem, kteří mi pootevřeli oči do tohoho krásného , tikajícího světa, semtam se na vás občas podívám, co tady vymýšlíte za lumpárny... P.S. :Zůstavají mi dvoje hodinky, které, to neprozdradím... Jsou to hodinky, které jsem dostal darem a které mají nevyčíslitelnou hodnotu... P.P.S: Jo, abych nezapomněl, jak říkával Milis, "nedělejte si ze mne z tohohle příspěvku prdel". Ještě jednou díky, Peťan Takových "definitivních rozhodnutí" bylo a bude.... 20 hodinek/rok je nemoc, tohle třeba znám, ale dvoje by se daly snést, přehodnoť to
spiderer Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Peta-Biker - jsem zvedavej jak dlouho ti to vydrzi, ja moc uspechu nemam, i kdyz jedny hodinky mam celkem dlouho
Návštěvník Ondra Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Peta-Biker napsal: Pánové, chci vám všem hrdě oznámit, že jsem se vyléčil z nemoci zvané chronomag... Tímto se s vámi loučím, děkuji všem, kteří mi pootevřeli oči do tohoho krásného , tikajícího světa, semtam se na vás občas podívám, co tady vymýšlíte za lumpárny... P.S. :Zůstavají mi dvoje hodinky, které, to neprozdradím... Jsou to hodinky, které jsem dostal darem a které mají nevyčíslitelnou hodnotu... P.P.S: Jo, abych nezapomněl, jak říkával Milis, "nedělejte si ze mne z tohohle příspěvku prdel". Ještě jednou díky, Peťan Peťane, gratuluju ke správnému rozhodnutí... sám jsem ho již několikrát neúspěšně realizoval (naposledy se o něj snažím teď)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se