Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  Drummer napsal:
Tak takhle vypadají moje definitivní hodinky.

A co bys řekl třeba na Oris Regulateur ?Der Meistertaucher? ???

To by byly definitivní hodinky, minimálně pro tento rok :gunsmilie:

post-2946-1230922602.jpg

Letos si (možná) nekoupím žádné jiné hodinky, než tyto.

Upraveno uživatelem CzechJoker
  • Odpovědi 184
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jediná možnost jak dosáhout svých definitivních hodinek je zrušení tohoto fóra :smile_anim:

V listopadu jsem si koupil své první "slušné" hodinky. Po dlouhém vybírání jsem sáhl po CERTINA DS 1, hodí se jak k obleku tak pro běžné nošení = definitivní hodinky. Jenže čím déle si to tu pročítám, tak jsem dospěl k názoru že potřebuju i nějaké sportovnější a vážně uvažuju o těchto, asi to semnou jde z kopce :crybaby:

Když už jsme u toho, myslíte, že to je dobrá volba?

Hlavně, aby v noci hezky svítily :)

Jinak můj sen jsou tyhle, mít je už žádný jiný nechci :whistling:

Odesláno (upraveno)

Na běžné nošení moc nejsou, takže jako definitivní nevhodné. :)

A za další, nemám rád titan.

CzechJoker napsal:
A co bys řekl třeba na Oris Regulateur ?Der Meistertaucher? ???

To by byly definitivní hodinky, minimálně pro tento rok :gunsmilie:

Letos si (možná) nekoupím žádné jiné hodinky, než tyto.

Upraveno uživatelem Drummer
Odesláno (upraveno)
  Pasi napsal:
Jediná možnost jak dosáhout svých definitivních hodinek je zrušení tohoto fóra :smile_anim:

V listopadu jsem si koupil své první "slušné" hodinky. Po dlouhém vybírání jsem sáhl po CERTINA DS 1, hodí se jak k obleku tak pro běžné nošení = definitivní hodinky. Jenže čím déle si to tu pročítám, tak jsem dospěl k názoru že potřebuju i nějaké sportovnější a vážně uvažuju o těchto, asi to semnou jde z kopce :crybaby:

Když už jsme u toho, myslíte, že to je dobrá volba?

Hlavně, aby v noci hezky svítily :)

Jinak můj sen jsou tyhle, mít je už žádný jiný nechci :whistling:

Ty druhé Ti schvaluju. Vedle Blancpainů to jsou moje favoritky k mým letošním kulatinám :-) Schvaluje mi je i má žena ... :-)

Upraveno uživatelem brett
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

celkem vám všem závidím. Bavíte se o hledání definitivních hodinek. Já jsem na opačném břehu, hledám ty první (pořádné) a věřte mi, jsem z toho jelen :crying_anim02:

Návštěvník Tada
Odesláno
  martinix napsal:
celkem vám všem závidím. Bavíte se o hledání definitivních hodinek. Já jsem na opačném břehu, hledám ty první (pořádné) a věřte mi, jsem z toho jelen :crying_anim02:

Tady ti poradíme :) Sesumíruj si co od nich čekáš a šup s tím do sekce "poraďte s výběrem" určitě se ti tam sejde spousta zajímavých názorů. Jo a pár lidí si tu jako první pořádné koupilo Steinhart Chrono II :P

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Pánové, chci vám všem hrdě oznámit, že jsem se vyléčil z nemoci zvané chronomag... Tímto se s vámi loučím, děkuji všem, kteří mi pootevřeli oči do tohoho krásného , tikajícího světa, semtam se na vás občas podívám, co tady vymýšlíte za lumpárny...

P.S. :Zůstavají mi dvoje hodinky, které, to neprozdradím... Jsou to hodinky, které jsem dostal darem a které mají nevyčíslitelnou hodnotu...

P.P.S: Jo, abych nezapomněl, jak říkával Milis, "nedělejte si ze mne z tohohle příspěvku prdel".

Ještě jednou díky, Peťan

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Pánové, chci vám všem hrdě oznámit, že jsem se vyléčil z nemoci zvané chronomag... Tímto se s vámi loučím, děkuji všem, kteří mi pootevřeli oči do tohoho krásného , tikajícího světa, semtam se na vás občas podívám, co tady vymýšlíte za lumpárny...

P.S. :Zůstavají mi dvoje hodinky, které, to neprozdradím... Jsou to hodinky, které jsem dostal darem a které mají nevyčíslitelnou hodnotu...

P.P.S: Jo, abych nezapomněl, jak říkával Milis, "nedělejte si ze mne z tohohle příspěvku prdel".

Ještě jednou díky, Peťan

Nashle ...

Odesláno
  Peta-Biker napsal:

Ještě jednou díky, Peťan

Tak silnou vuli ;-)

Odesláno
  Peta-Biker napsal:

Ještě jednou díky, Peťan

Ty jeden pošetilej blázne :). Neříkám, že to není možný (ostatně i Kevin Costner v tom megapropadáku tvrdil, že "suchá země není mýtus, já ji viděl"), ale většinou jde jenom o dočasnou úlevu v nemoci. Prostě jako když se nemocnému před smrtí na chvíli uleví. :) Osobně se obávám, že recidiva bude bolestná a velmi, velmi nákladná...

Návštěvník YPO?
Odesláno (upraveno)
  Peta-Biker napsal:
že jsem se vyléčil z nemoci zvané chronomag...

máš recht - hodinky sou píč***a

já už jsem si taky 14 dní nic nekoupil - vlastně kecám, koupil jsem litera tůru

Upraveno uživatelem YPO?
Odesláno
  Peta-Biker napsal:

Ještě jednou díky, Peťan

Takových "definitivních rozhodnutí" bylo a bude....

20 hodinek/rok je nemoc, tohle třeba znám, ale dvoje by se daly snést, přehodnoť to :thumbsup_anim:

Návštěvník Ondra
Odesláno
  Peta-Biker napsal:

Ještě jednou díky, Peťan

Peťane, gratuluju ke správnému rozhodnutí... sám jsem ho již několikrát neúspěšně realizoval (naposledy se o něj snažím teď) :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...