IzTaPa Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 pratele, chtel bych si koupit chrona, ktere budou 'nafurt'. chtel bych neco 'jineho' nez ostatniho. shortlist je nasledujici- Audemars Piguet Roal Oak Chrono (bud 41mm nebo 38mm) Chopard Alpine Eagle XL Chronograph Breguet Type XXI 3817 co dalsiho byste pridali na list? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Co Daytony ve zlatě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 3 minutami, Miloshu napsal: Co Daytony ve zlatě? daytony me moc neberou. a potrebuju neco, co muzu nosit 24/7 a pri vsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 BVLG nebo Overseas? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 nebo laureato Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Primluvil bych se za Bvlgari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Čo tak Glashutte Original Seventies panorama chronograph? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Tak tak, jak na ty vyhajpované předpotopní krámy výše koukám, jsem rád že jsem zavčasu ukořistil GO 70’s Chrono Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 PP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: https://www.watchclub.com/patek-philippe/nautilus-chronograph/rare-first-series-blue-dial-ref-5980-1a-001-year-2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Právě teď, Dantechno napsal: PP ty by se mi libily, ale ackoliv jsem trochu lepe placeny delnik kapitalismu, stale jsem jenom ten delnik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Právě teď, Liqid napsal: dalsi vtipalek cinzak v praze jsem nepodedil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 (upraveno) Nevadí, jedeme dál jaká máš tedy rozpočet? Upraveno 19. ledna 2021 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Ty chopardy maj DNA trochu AP, trochu Nautilus, ty mi sem moc nesedí. U Breguet Type XXI nevim, jestli nemaj taky Lemanii (byť exkluzivní kalibr pro Breguet), jako měly moje XX. Asi mi nejvíc voní ty AP, případně VC na kovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Breguet je dobra voľba. Nestoja ranec, krásna história, super značka a nenosí ich každý konzument komercie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 zenith defy el primero alebo klasicke el primero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 @Liqid ta GS za mě jednoznačně vedou! otázka je, jestli jsou pro IzTaPu srovnatelné s AP apod. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 GS dokonale splňují požadavek na "jinakost" AP nosí každý druhý rapper. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Hned ty první jsou trefa do černýho. Dokonalý univerzály co se neokoukaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se