sashator Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Za mě povedenej počin, skvělá velikost, parádní kalibr, cena odpovídá dnešnímu trendu A jedna porovnávačka s Daytonama Zdroj: https://www.hodinkee.com/articles/zenith-chronomaster-sport-with-the-el-primero-caliber-3600-introducing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Paradni, taky uz jsem na ne koukal. Je cas zrusit cekacku na daytony! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Super! V té bílé moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 3 minutami, blackhead napsal: Paradni, taky uz jsem na ne koukal. Je cas zrusit cekacku na daytony! Přesně tak, tohle stejný mě taky napadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Vždyť to je kopírka dayton:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 (upraveno) před 2 minutami, Spok napsal: Vždyť to je kopírka dayton:) Prave naopak, rolex pouzival v daytonach strojek od zenithu a nakonec ho zkopiroval a prodava ho jako vlastni! Upraveno 22. ledna 2021 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 6 minutami, sashator napsal: Přesně tak, tohle stejný mě taky napadlo Dobry je, ze se da Z koupit klidne i 20 az 30 % pod mrsp, takze to nakonec nebude takova darda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Ted jsem cetl clanek a sly rovnou na wishlist! Jsou fakt povedeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 4 minutami, blackhead napsal: Dobry je, ze se da Z koupit klidne i 20 az 30 % pod mrsp, takze to nakonec nebude takova darda. Tak ty jako milovník Zenithu si je určitě časem pořídíš a pak na mě budeš myslet a třeba se dohodnemjako fakt musim říct, že se mi líbí. Navíc lug2lug maj očividně téměř stejnej jak Daytony, tak by se mohly i dobře nosit. Asi budou o chlup vyšší (tenhle údaj jsem nikde neobjevil, tipuju to tak 13-14mm), ale to by nemusel bejt problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 (upraveno) Od rána na ně opakovaně koukám a líbí se mi, né že né;-)) konečně bych už mohl něco od Zenithu vyzkoušet, dodnes jsem je nikdy neměl asi se mi víc zamlouvají ty černé- subtilní, decentní, hezký.. kolik je cenovka retail a kdy budou k mání..? Upraveno 22. ledna 2021 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Nádhera,hlavněten světlý ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Ale nejsem jistý tou výškou a tím, že budou sedět jako daytony, tomu se asi nic nevyrovná, tedy aspoň co já mohu říct ze zkušenosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Skoda te datumky, ta je jako pest na oko. Jinak pekny, ta luneta jim dost pomohla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Právě teď, Frantik napsal: Skoda te datumky, ta je jako pest na oko. Jinak pekny, ta luneta jim dost pomohla. No to je taky pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 (upraveno) Ta k nim už ale tak nějak patří, El Primera jsou jedny z mála, kde mi to vlastně ani zásadně nevadí...a myslím, že budou i dobře sedět na ruce, ten tvar pouzdra kompenzuje výšku. Ale to bude hodně individuální Upraveno 22. ledna 2021 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 22 minutami, sashator napsal: Tak ty jako milovník Zenithu si je určitě časem pořídíš a pak na mě budeš myslet a třeba se dohodnemjako fakt musim říct, že se mi líbí. Navíc lug2lug maj očividně téměř stejnej jak Daytony, tak by se mohly i dobře nosit. Asi budou o chlup vyšší (tenhle údaj jsem nikde neobjevil, tipuju to tak 13-14mm), ale to by nemusel bejt problém Kup si novy ke kulatinam, nemusis furt kupovat jenom plesnivky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Mi se teda dost líbí hodně. Už mi běhá hlavou, že pustím moje 1969 + něco dalšího a půjdu do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 13 minutami, blackhead napsal: Kup si novy ke kulatinam, nemusis furt kupovat jenom plesnivky! Ty vole, pokud si budu něco kupovat ke svejm kulatinám, tak už to vychází zas na plesnivky ale je pravda, že nový maj něco do sebe, BLNR jsou díky tomu prakticky neprodejný....čím víc na ně čumim, tak se mi líbí verze s černym cifrem...a ty černý indexy jsou moc pěknej detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se