orius Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Za mě velká paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Kdo umí, ten umí...parádní jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 Hodinky moonwatch jsou zpravidla vždy grafický problém. Zdaleka nejdál a ještě dlouho bude je chráněnec Citizenu Arnold & Sohn. Berte to jen jako poznámku na okraj. VlKno je o značkách. K vláknu - jak si ti staří budou pamatovat. Strojek č.1 byl pro mevzsy Elprimero a proti modrým čiselníkům nic nemám. Ba naopak, modré číselníky preferuji. Z 29 hodinek, ktere se mi doma, než jsem je komplet všechny prodal, mělo 8 ks právě modrý číselník. Modrá je dobrá a na Zenith krásná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2024 A jaké Ti zůstaly Snowe ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 Poslední dny jsem nimi úplně lákán, jak se tomu bránit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Zenith Chronomaster Sport Rainbow https://www.hodinkee.com/articles/the-zenith-chronomaster-sport-rainbow?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-012125&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se