Micey Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září @bandicoot Jo, sice prima 40mm velikost, clovek by si rekl i na mensi ruku, ale takhle to bude se zapestim mensim nez treba 18cm vypadat blbe tak jako tak. Jinak teda ten strojek (finish) vypada fakt hnusne, snad je to fotkou. O datu uz jste psali. Mno.. sakumprdum, ja je mit nemusim:) 1
Kluk jako buk Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Jo, žádný zázrak za ty prachy. Taky mě hned napadl Ch. Ward. SeaQ jsou o něco dražší, ale válcují Zenithy neskutečně.
African Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září On 9/2/2026 at 9:30 AM, nizkotucnytvaroh said: Nové Chronomaster Solo. Za mě tedy bílé DATE. https://timeandtidewatches.com/zenith-chronomaster-solo-sport-hands-on/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bohužel prckové stejně jako sporty, které jsem zkoušel. Měl jsem problém odečíst datumovku, a tady zdá se to bude ještě mnohem horší Při 43mm by byli docela fajnový.... 1
XZACM102 Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září Moje první El Primera, myslím, že jsem se stal fanouškem Zenithu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se