D.J. Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února V 10. 2. 2025 v 18:34, Lucca napsal: Krásný hodinky Gratuluji Rozšířit Dikes
D.J. Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Moje jediny, "ne-uplne-kulaty" hodinky. Uz je nosim tak 1x za 14dni, abych nezanedbaval ostatni, ale rozhodne koupe nelituji. Jsou skvely
Lucca Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února V 10. 2. 2025 v 18:52, D.J. napsal: Dikes Rozšířit
Cagman Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Sehnal jsem PRX powermatic za necelých 11 tis. v této barvě mint green (docela nezvyklá barva). Tak mám dilema, jestli nahradit svoje tmavěmodré quartz. Quartz mi k prx sedí víc a navíc jsem trefil kousek, kde vteřinovka sedí s indexama a za 5 měsíců udělaly 6 vteřin do plusu. Ale zase powermatic za tu cenu je taky lákavý, jen ta barva trochu divočina. Asi zůstanu u quartz a powermatic vrátím, co byste si vybrali vy?
MaaBe Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 10. 4. 2025 v 20:16, Cagman napsal: Sehnal jsem PRX powermatic za necelých 11 tis. v této barvě mint green (docela nezvyklá barva). Tak mám dilema, jestli nahradit svoje tmavěmodré quartz. Quartz mi k prx sedí víc a navíc jsem trefil kousek, kde vteřinovka sedí s indexama a za 5 měsíců udělaly 6 vteřin do plusu. Ale zase powermatic za tu cenu je taky lákavý, jen ta barva trochu divočina. Asi zůstanu u quartz a powermatic vrátím, co byste si vybrali vy? Rozšířit Je to o človeku a jeho osobnosti, v druhom rade záleži či rád na seba upozornuješ alebo si viac inkognito, v každom prípade z toho čo píšeš usudzujem že si viac menej rozhodnutý Mne sa táto farba páči
junior300 Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna @Cagman ak to je mozne, nechaj si oboje. Farba je to vyborna na leto.
Cagman Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Uvidím, mám 14 dní na vrácení, na léto vypadají dobře to jo, ale je to nezvyk taková barva. Tmavěmodrá je univerzálnější. Spíš jsem ale nakloněn ponechání si stávajících a automaty vrátím...ta cena byla lákavá hledám nějaký důvod si automaty nechat, ale téměř vše hraje ve prospěch quartzek
Cagman Odesláno středa v 17:43 Nahlásit Odesláno středa v 17:43 Byly na Vivantisu v akci, ještě jsem je nevrátil, ale budu vracet
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se