Marty223 Posted October 24, 2023 Report Share Posted October 24, 2023 Ahoj, neví někdo proč PRX nemají COSC, když teoreticky to stroj splňuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marty223 Posted October 24, 2023 Report Share Posted October 24, 2023 Předpokládám, že je to čistě z duvodu udržení normální ceny… nebo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komplikace_Dejv Posted October 27, 2023 Report Share Posted October 27, 2023 (edited) Řekl bych, že cena částečně ano. Nicméně si myslím, že to je spíše proto, aby se lépe prodávaly hodinky vyšších kategorií, kde COSC částečně ospravedlňuje cenu. Co naplat, že levnější hodinky bez COSC mohou být stejně přesné... Jinak má osobní zkušenost s Powermaticem 80, byť od jiného výrobce. je taková, že se vlezu do COSC i po týdnu . Edited October 27, 2023 by Komplikace_Dejv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lookyn Posted October 27, 2023 Report Share Posted October 27, 2023 Mám to stejně v jiných Tissotkách - základní powermatic s 23 jewels a jsou to jedny z mých nejpřesnějších hodinek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jura84 Posted November 4, 2023 Report Share Posted November 4, 2023 (edited) Zdravím, už nějaký čas uvažuji, že si pořídím Tissot PRX. Teď jsem na jedny narazil na bazaru. Bohužel prodejce nemá k hodinkám doklady. Najde se tu někdo, kdo by byl schopen poradit jak určit pravost hodinek? Odkaz: https://obleceni.bazos.cz/inzerat/176601662/tissot-prx-40mm.php PS: sériové číslo 987 blv 128, není u Tissotu registrované Edited November 4, 2023 by Jura84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted November 8, 2023 Report Share Posted November 8, 2023 Je tady někdo kdo měl baterky i automaty a dokátal by tedy objektivně posoudit, jestli jsou baterky nositelnější? Protože jsou to fakt povedené hodinky, ale automaty pro mě nenositelné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ubik Posted November 11, 2023 Report Share Posted November 11, 2023 Už to tu bylo? https://www.fratellowatches.com/ifl-watches-tissot-prx-moji/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borra Posted November 12, 2023 Report Share Posted November 12, 2023 před 10 hodinami, Ubik napsal: Už to tu bylo? https://www.fratellowatches.com/ifl-watches-tissot-prx-moji/ Ty jsou výborný Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusmi Posted November 28, 2023 Report Share Posted November 28, 2023 V 8. 11. 2023 v 11:10, shewcza napsal: Je tady někdo kdo měl baterky i automaty a dokátal by tedy objektivně posoudit, jestli jsou baterky nositelnější? Protože jsou to fakt povedené hodinky, ale automaty pro mě nenositelné. Mam tu skusenost a na tych baterkovych nevidim nic zle. Ako si to myslel, koli hrubke puzdra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted November 28, 2023 Report Share Posted November 28, 2023 (edited) @jusmi u těch automatů je strašně vysoké dýnko a díky tomu hodinky odstávají od zápěstí. Není to pěkné a není to pohodlné. díky za reakci. Edited November 28, 2023 by shewcza Link to comment Share on other sites More sharing options...
jusmi Posted November 28, 2023 Report Share Posted November 28, 2023 před 21 minutami, shewcza napsal: @jusmi u těch automatů je strašně vysoké dýnko a díky tomu hodinky odstávají od zápěstí. Není to pěkné a není to pohodlné. díky za reakci. Tak treba si to jedine vyskusat na ruke v obchode... Ale ano, z tohto pohladu mi lepsie sedia quartzky, hoci tie automaty maju tiez svoje prednosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
JorgeJay Posted July 2 Report Share Posted July 2 (edited) Má někdo zkušenost s rubber strap na PRX od Delugs? Edited July 2 by JorgeJay Link to comment Share on other sites More sharing options...
petanbub Posted July 17 Report Share Posted July 17 Ahoj všem! Ten retro design PRX z konce sedmdesátek, hlavně integrovaný náramek se mi zalíbil už před pár lety když s nimi přišli. Určitě se mi více líbila verze s automatickým strojkem, ale pak jsem si něco přečetl o Powermaticu (značnou část právě zde) a nějak mě to přešlo... ale pak udělali verzi Chrono, kde je ETA Valjoux A05.H31, tedy v podstatě klasický workhorse Valjoux 7753 a já věděl, že je jednou zkusím, otázka jen kdy... no a tak je mám a představte si to. Jsou mi velký. Tušil jsem to, ale stejně to zkusil... ...když ten broušený hranatý kov v kombinaci s modrou vypadá fakt dobře Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam.svi Posted August 5 Report Share Posted August 5 V 18. 7. 2024 v 0:22, petanbub napsal: Ahoj všem! Ten retro design PRX z konce sedmdesátek, hlavně integrovaný náramek se mi zalíbil už před pár lety když s nimi přišli. Určitě se mi více líbila verze s automatickým strojkem, ale pak jsem si něco přečetl o Powermaticu (značnou část právě zde) a nějak mě to přešlo... ale pak udělali verzi Chrono, kde je ETA Valjoux A05.H31, tedy v podstatě klasický workhorse Valjoux 7753 a já věděl, že je jednou zkusím, otázka jen kdy... no a tak je mám a představte si to. Jsou mi velký. Tušil jsem to, ale stejně to zkusil... ...když ten broušený hranatý kov v kombinaci s modrou vypadá fakt dobře Ten chronograf obecně je opravdu pro větší zápěstí. Sice si člověk na první pohled může říct, že jsou to "jenom" dva milimetry, na druhou stranu i ta celková tloušťka pouzdra a tvar udělají svoje. Já mám třeba klasiky v automatu a padnou skvěle (zápěstí nějakých 18 cm) ale když jsem zkoušel ty chrona, tak to byl extrém... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petanbub Posted August 11 Report Share Posted August 11 V 5. 8. 2024 v 15:40, sam.svi napsal: Ten chronograf obecně je opravdu pro větší zápěstí. Sice si člověk na první pohled může říct, že jsou to "jenom" dva milimetry, na druhou stranu i ta celková tloušťka pouzdra a tvar udělají svoje. Já mám třeba klasiky v automatu a padnou skvěle (zápěstí nějakých 18 cm) ale když jsem zkoušel ty chrona, tak to byl extrém... Je to tak, bohužel je to hlavně o té výšce... ono je jenom málo hodinek, které mají 7750 nebo jednu z jejich modifikací a zároveň jsou nízký. Mám třeba i Junghans Max Bill Chronoscope, kde je 7750 a ty jsou nositelé jen díky dobře vymyšlenému tvaru pouzdra. No kdyby chtěl někdo s pořádnou tlapou ty PRX Chrono vyzkoušet, budu je posílat dál, fakt jsou na mě moc velké... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted September 5 Report Share Posted September 5 Novinky https://monochrome-watches.com/tissot-prx-40-powermatic-80-gradient-dials-tissot-prx-40-powermatic-80-forged-carbon-silicon-2024-hands-on-review-specs-price/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted September 5 Report Share Posted September 5 Ty karbonový vypadají jak z Kinder vajíčka, modrý super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam.svi Posted September 6 Report Share Posted September 6 Za sebe musím říct že ty karbonové mi hodně padly do oka. A navíc koukám že tam dají nejvyšší řadu Powermaticu, což je pěkné přilepšení. Už mám jedny PRX, ale nad těmihle možná reálně zapřemýšlím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kbelik Posted Wednesday at 08:02 PM Report Share Posted Wednesday at 08:02 PM Ty karbonove PRX jsou zajimavy, zkousel jste nekdo jak sedi jak jsou lehke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts