Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Akorát mám jednu výhradu. Na to, že to je Švýcar a ETA, tak seřizování, tak aby minutová ručička seděla na index je naprostý porod. Nemáte nějakou fintu?

Odesláno

Moje biele kvarcky. Nema ich vela ludi, ale mne sa najviac pacili v bielom prevedeni, tak som ich zobral:

IMG-0784.jpg

Odesláno
před 57 minutami, cityfly napsal:

@jusmi moc pekny, je to verze 35 nebo 40mm?

Ta vacsia, 40mm. Na moju ruku by to mohlo byt tak o 2mm mensie, ale 35 je uz prilis malo

Odesláno

Nemám je moc dlouho, ale jsou fakt boží. A ten pevný první článek, aspoň teda na mojí ruce způsobuje to, že hezky sedí a netočí se na ruce. No a to jak ten narámek hazí odlesky je luxus.

• po měsíci...
Odesláno
před 58 minutami, klobadysek napsal:

Super! 

Ptal jsem se výše ale zapadlo to. Na kolik vyšla tahle úprava? Esli to není tajný.:ph34r:

cau nn tajny to neni.

AR delali v https://prazskehodinarstvi.cz/ a rikaji si za to myslim kolem 2,5k  takze jsem zvojnasobil cenu hodinek :D 

Odesláno

borci, mate nekdo PRX Powermatic 80 GREEN DIAL? 

prosim fotku na prirozenem svetle. videl jsem ze cifr jde lehce do fialova, cerna, zelena a to se mi libi :) 

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Včera si moje nová chronomagorka šla vybrat potápky do Koscomu a přinesla tohle, s tím, že nešlo odolat. 35mm nepřicházelo vůbec v úvahu. Je nadšená...

P2050033.JPG

OI000001.jpg

Upraveno uživatelem klobadysek
  • po měsíci...
Odesláno
V 15. 3. 2023 v 15:27, Ohm-Aztec napsal:

PRX Powermatic 80 v 35 mm.

Už druhej den hledám někde nějaký info a nikde nic. Tak jako děje se to už nebo jak? Na to čekám 3 roky. :D

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...