Jump to content

Tissot PRX

lukassko2

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Ahoj máte někdo více info o Tissot - T-Classic - T137.407.11.351.00 ? Já objednáno už čekám od 17.4.2023. Bohužel neví kdy přijdou. Jaký je Váš názor na tuto barevnou kombinaci. 

PRX.png

Před hodinou, Lukas.st7 napsal:

Ahoj máte někdo více info o Tissot - T-Classic - T137.407.11.351.00 ? Já objednáno už čekám od 17.4.2023. Bohužel neví kdy přijdou. Jaký je Váš názor na tuto barevnou kombinaci. 

PRX.png

Ahoj, nevím kde je máš objednané, ale v Helveti uvádí dobu dodání až 2 měsíce. Barva pěkná, žádná tuctovka.  Také o nich přemýšlím. Jen mě trochu odrazuje kontroverze ohledně strojku. Z estetického hlediska 10/10 za ciferník i náramek  :)

před 10 hodinami, Jakub87 napsal:

Ahoj, nevím kde je máš objednané, ale v Helveti uvádí dobu dodání až 2 měsíce. Barva pěkná, žádná tuctovka.  Také o nich přemýšlím. Jen mě trochu odrazuje kontroverze ohledně strojku. Z estetického hlediska 10/10 za ciferník i náramek  :)

Ahoj mám je objednané u Tovys za příznivou cenu. Strojek mi taky malinko vadí že tam je plastik ale za tu cenu myslím že ideál. Pokukuju i po jiných kde plastik není ale tam je cena už malinko výš. 

• 1 month later...
V 24. 6. 2023 v 23:10, Lukas.st7 napsal:

PRX.png

Dnes vyzvednuty v Hanákovi, dostupné na několika tuzemských eshopech (hodinky365, hodinky.cz) + ve Vídni rovněž.

před 43 minutami, davesmoked napsal:

Dnes vyzvednuty v Hanákovi, dostupné na několika tuzemských eshopech (hodinky365, hodinky.cz) + ve Vídni rovněž.

Dneska jsem šel kolem Koscomu a tam jsou už také ve výloze. 

před 22 hodinami, Jakub87 napsal:

Dneska jsem šel kolem Koscomu a tam jsou už také ve výloze. 

Ano dneska volala paní z Tovys že už je mají. Nakonec budu kupovat Certina DS PH200M Automatic C036.407.11.050.01. 

před 21 hodinami, Lukas.st7 napsal:

Ano dneska volala paní z Tovys že už je mají. Nakonec budu kupovat Certina DS PH200M Automatic C036.407.11.050.01. 

Ahoj, můžu  se zeptat, proč nakonec Certina dostala přednost? Jsou to také pěkné hodinky a jestli to správně chápu, tak mají strojek bez plastových dílů?

před 18 hodinami, Jakub87 napsal:

Ahoj, můžu  se zeptat, proč nakonec Certina dostala přednost? Jsou to také pěkné hodinky a jestli to správně chápu, tak mají strojek bez plastových dílů?

Ahoj ano jedna z věci co mě přesvědčila je samotný strojek bez plastových dílů. Líbí se mi taky otočná keramická luneta. Taky mě malinko přesvědčilo že hodinky PRX mají takový větší bům a to mi vadí chci se odlišit. 

před 6 hodinami, Kamil.K napsal:

Nechci Ti kazit radost, ale pokud má Powermatic 23 kamenů, tak má s největší pravděpodobností plastovou kotvu.

Screenshot_20230731_172707_Google.jpg

Ahoj pokud to bylo na mě. Tak na stránkách Helveti mají napsané "Švýcarský strojek ETA Powermatic 80.611  25 kamenných uložení a maximální rezervu chodu až 80 hodin. Frekvence stroje činí 3 Hz (21.600 polokmitů za hodinu)

Tudíž si myslím že mají 25 kamenu a to by mělo být bez plastu.

https://www.helveti.cz/certina-ds-ph200m-powermatic-80-c0364071804000

Edited by Lukas.st7

Tak to je dobře, pokud to tak je👍.

Nečetl jsem popis, přiznávám, zmátla mě fotka s průhledem na strojek (kterou mají Helveti u Tebou před pár příspěvky udávané reference Certina DS PH200M Automatic C036.407.11.050.01.

https://www.helveti.cz/certina-ds-ph200m-powermatic-80-c0364071105001?utm_source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=Zboží.cz:+Helveti.cz&utm_content=Certina+DS+PH200M+Powermatic+80+C036.407.11.050.01+%2b+5+let+záruka,+pojištění+a+dárek+ZDARMA#example_group-3

před 3 hodinami, Lukas.st7 napsal:

Ahoj pokud to bylo na mě. Tak na stránkách Helveti mají napsané "Švýcarský strojek ETA Powermatic 80.611  25 kamenných uložení a maximální rezervu chodu až 80 hodin. Frekvence stroje činí 3 Hz (21.600 polokmitů za hodinu)

Tudíž si myslím že mají 25 kamenu a to by mělo být bez plastu.

https://www.helveti.cz/certina-ds-ph200m-powermatic-80-c0364071804000

Já to taky tak chápu, že tam není nic plastového. Zní to super, tak ať dobře slouží. 

• 3 weeks later...

Včera jsem si vyzvedl PRX v 35 mm s Powermaticem 80 a musím říct, že to čekání na tyto hodinky za to stálo. Škoda, že to nevyšlo dříve. Budu doufat, že budou spolehlivé aspoň jako moje Longines.

PRX jsou hezký hodinky, ale to nikomu na nich nevadí to naklapávací dýnko? Jestli ne, tak jsem asi já zdegenerovanej z Primek. 🤔