papun Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 19 cm si myslím že bude v pohodě. Já se dostávám do fáze kdy na svých 17,5 je taky vezmu. U té černé barvy za mě velké plus vertikální brus o proti sunbrust. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Ja mam zapastie 18,5 a 40 su uplne v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 (upraveno) No fuj ty číno.... https://www.aliexpress.com/item/1005004400940972.html Upraveno 8. listopadu 2022 uživatelem papun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 10. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2022 moje PRX - modified by Prazsky hodinarstvy oboustranne AR odstraneni sekundovky ted jsou naprosto skvely! na to AR se nemuzu vynadivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 před 15 hodinami, moralles napsal: moje PRX - modified by Prazsky hodinarstvy oboustranne AR odstraneni sekundovky ted jsou naprosto skvely! na to AR se nemuzu vynadivat Super! Na kolik vyšla tato modifikace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2022 Tak se mi zadařilo sehnat moje vysněné černé PRX 40 z druhé ruky, už se těším na balík. Snad všechno klapne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Kolik ušetříš, když lze nové sehnat za 6,5 tisíce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 před 1 hodinou, klobadysek napsal: Kolik ušetříš, když lze nové sehnat za 6,5 tisíce? Koupil jsem je za 222,- euro a ještě jsou rok v záruce. Kde že se dají nové koupit za ty peníze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 https://www.jomashop.com/tissot-quartz-black-dial-mens-watch-t137-410-11-051-00.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Ale bez záruky... Respektive se zárukou pouze u nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 před 37 minutami, klobadysek napsal: https://www.jomashop.com/tissot-quartz-black-dial-mens-watch-t137-410-11-051-00.html No jo, ale plus výpalné. Nevím jak doprava, možná je zdarma. Kdo ví jak dlouho bych teď před Vánocemi čekal na cleni a celé to nese určité riziko. Když už, tak vím o kamenem obchodě, který má ofiko zastoupení a dal by mi to za 8 tis. Samozřejmě s plnou zárukou atd. Takže si myslím, že za těch 222 ecek jsem špatně neudělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 před 4 minutami, papun napsal: No jo, ale plus výpalné. Nevím jak doprava, možná je zdarma. Kdo ví jak dlouho bych teď před Vánocemi čekal na cleni a celé to nese určité riziko. Když už, tak vím o kamenem obchodě, který má ofiko zastoupení a dal by mi to za 8 tis. Samozřejmě s plnou zárukou atd. Takže si myslím, že za těch 222 ecek jsem špatně neudělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 před 20 minutami, shewcza napsal: Ale bez záruky... Respektive se zárukou pouze u nich Ala tak jistě. Zarovnání vteřinové ručičky s indexy bych bral jen jako takový neočekávaný bonus. Jinak nevím co na tom kvarcu reklamovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Pokud by to šlo na přímo, tak se to dá. Nicméně i tak nelituju svého nákupu a momentálně ušetřený litr se mi hodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 To Papun: Jinak jsem Ti nechtěl kazit radost z nákupu. Přeji Ti aby vše bylo k tvé spokojenosti, jen mě zajímalo kolik jsi ušetřil (opravdu jsem myslel, že jsi je někde třeba sehnal za polovinu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 Kupuju je na FB ve skupině NH a byl jsem druhý zájemce. První cuknul a po mě byl další. Celkově z toho mám pocit že aktuálně PRX hodně frčí a není důvod jít moc pod cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 ja mam PRX cerny za 6.500,- novy v CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 jen tak jsem se díval a já tam tu slevu nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 před 7 minutami, moralles napsal: ja mam PRX cerny za 6.500,- novy v CZ Přesně. Osobně by mě to smysl nedávalo kupovat tyhle hodinky jetý, ale to je každého věc. Druhá věc je, proč jsou ty modrý dražší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2022 před 13 minutami, papun napsal: jen tak jsem se díval a já tam tu slevu nemám. protoze nemas VIP slevy . kdybys neco chtel tak napis. je tam vetsinou - 15 % u nejakych hodinek vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se