Přejít na obsah

Datejust pro ženu (31 vs 28mm)

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 23. 4. 2021 v 17:08, KatkaB napsal:

Opravdu dobře vybráno, gratuluju!

Moc děkujeme, samotného mě ta barva překvapila, fakt vypadá hezky a zároveň je taková decentní

V 23. 4. 2021 v 18:02, Vortex-Tempus napsal:

@ondrejm Ondro, ak tvoja pani dovoli poprosil by som foto na jej ruke... pomoze mi pri vybere

Posílám. 31 mm na cca 14cm zápěstí. Působí docela male, ale čitelnost úplně v pohodě. Jestli má paní větší ruku, zkusil bych někde i 36tky.

V 23. 4. 2021 v 18:42, JoyStick napsal:

to budeš hodnej, páč já z toho ani nepoznám co ste nakonec vybrali za barvu :lol2: 

Ženin první wristshot, případné další stížnosti předám :D

V 24. 4. 2021 v 8:30, igor261069 napsal:

Gratuluji a ať si je paní užívá. To mi po celkově tak 3 hodinách strávených u AD jsme zase na začátku a co jsme chtěli už zase nechceme, a co jsme nechtěli tak pro změnu zase  nevíme.

Úplně ti rozumím, neměla zjistit, že je taková možnost kombinovat :) Co jsem postřehl, jdete do 36? Tam bych vzal fluted/jubilee/wimbledon dial a ať si nevymýšlí. My šli do zelené, bo jí to sedí k tomu kamenu nekonečna :D

0BF11D3F-8061-4BC3-928A-C289B4367554.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ondrejm Ondro, krajsej a lepsej polovicke odkaz ze ma skely vkus a ze to vyzera jak zo zurnalu 👍👌 Moja draha ma rovnako utlu rucku. Skusali sme DJ 36 ale bolo to na nej naozaj moc velke a vahu by asi tiez nedavala. Tu sa uz otvorili obchody, tak som ju v sobotu vytiahol do WDL a poskusali sme nejake IWC, Omegy a Longines a vysledok je ze na kozi je ideal 34 a na tahu 31/32. Takze to asi budem smerovat na OP 31... 

Upraveno uživatelem Vortex-Tempus
Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, ondrejm napsal:

Moc děkujeme, samotného mě ta barva překvapila, fakt vypadá hezky a zároveň je taková decentní

Posílám. 31 mm na cca 14cm zápěstí. Působí docela male, ale čitelnost úplně v pohodě. Jestli má paní větší ruku, zkusil bych někde i 36tky.

Ženin první wristshot, případné další stížnosti předám :D

Úplně ti rozumím, neměla zjistit, že je taková možnost kombinovat :) Co jsem postřehl, jdete do 36? Tam bych vzal fluted/jubilee/wimbledon dial a ať si nevymýšlí. My šli do zelené, bo jí to sedí k tomu kamenu nekonečna :D

0BF11D3F-8061-4BC3-928A-C289B4367554.jpeg

moc dobrý! A jak už tu zaznělo...super foto :) 

Odkaz ke komentáři

Ještě jednou všem díky :) Mám i radost z toho, že se je nebojí nosit a bere je opravdu všude.

V 25. 4. 2021 v 16:40, Vortex-Tempus napsal:

@ondrejm Ondro, krajsej a lepsej polovicke odkaz ze ma skely vkus a ze to vyzera jak zo zurnalu 👍👌 Moja draha ma rovnako utlu rucku. Skusali sme DJ 36 ale bolo to na nej naozaj moc velke a vahu by asi tiez nedavala. Tu sa uz otvorili obchody, tak som ju v sobotu vytiahol do WDL a poskusali sme nejake IWC, Omegy a Longines a vysledok je ze na kozi je ideal 34 a na tahu 31/32. Takze to asi budem smerovat na OP 31... 

OP31 bude super volba, absenci data u někoho, kdo nemá takový vztah k mechanickým hodinkám, vnímám jako plus - s ohledem na to, že se občas zastaví a je pak pohodlnější nastavit čas :) Určitě se pak pochlub, co jste vybrali a klidně tady hoď i více fotek ze zkoušení jiných značek.

niki R.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...