ladvach Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Dufa, Čína v německé skořápce. Strojek Seiko vh31 sweep seconds, safír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kikapu Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 Před pár lety jsem si jakožto naprostý laik pořídil z Aliexpressu tyto automaty a až kamarád mi řekl, že to je poměrně zdařilá kopie Tissotu. 2 roky šly v pohodě, přesnost horší - denně +20s (přibližně), postupně se zpomalily až v podstatě na nulovou odchylku - zároveň ale ztratily rezervu chodu, takže když jsem je večer sundal, ráno stály. Vyčištění stálo přes 1000 Kč a od té doby (další cca 2 roky) jdou stále se stejnou, velkou odchylkou - 40s. Nějak to neřeším, ale až zase začnou "brzdit" tak už asi půjdou do šuplíku. Nevím, jestli to byla pomsta hodinářství, nebo to prostě jen vyčistili a namazali a konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Nový kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 Tož dárek od neteře,oba milujeme StarTrek,tak máme už konečně stejné hodinky 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Tož dárek od neteře,oba milujeme StarTrek,tak máme už konečně stejné hodinky A ukazují přesný hvězdný čas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 před 14 minutami, childe napsal: A ukazují přesný hvězdný čas? Zatím anoPříští týden budeme stavět vesmírný koráb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 14. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 Ještě pořád na ruce. Přesnost v rámci Seiko kalibru, ploché safírové sklo, ručky s lumi (nic extra, ale odečíst se dá dlouho), tak akorát velikost 39 mm. Nemám moc co vytknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosti123 Odesláno 24. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2024 ... a tu je konkurencia. Kupene zo zvedavosti a vobec to nie je zle, co sa spracovania tyka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 28. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2024 Vyzkoušel jsem ještě jedny Addiesdive... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Pár pokusů o lepší fotky. Zatím z nich mám vcelku radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 12. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2024 Dnes modré fliegery. Ruční nátah a docela přesné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2024 S1963 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Dušek Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 Taky mám pár s ST1901 (a musím říct, že jsou fajn), např.: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 Moje pracovní tooly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 20. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2024 Lumi taky není marná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 21. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2024 Kdyz vidim, jak sviti indexy, min pak rucky a nejmin luneta, tak se porad maji co ucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlan Odesláno 22. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2024 Jedna odpolední bezpečná volantovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 23. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2024 Já mám taky, říkám jim Šukec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se