mikymik Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 před 4 hodinami, lub napsal: ... Ty Mikyho mají sklo zakřivený jak na amfibiích, ne? ... Přesně tak. V jakém obskurním vláknu se asi zase někdy v budoucnu potkáme? Tipuji, že to bude něco ze Saúdské Arábie nebo Severní Koreje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 (upraveno) Pravdu máš, předsedo. Je to taková upřimná, na nic si nehrající, prostřední modrá. Třeba na kamasu, nooski mi dá možná za pravdu, se ten odstín musí lovit, je to takové smyslné a tajuplné..tady je to jasně dané. Nasadil jsem barevně odpovídají strejcovskej perlon, vypadá divně, ale je pohodlnej a schne rychleji než nato. Co mě ale štve, že už nejsem schopen udělat kloudnou fotku ani se zrcadlovkou. Ten detail tam prostě neni. Možná je to tím, že je z roku 2005 anebo tím, že stárnu, blbnu a ruce se mi třesou. Asi obojím. edit: Miky, hele, já už bych snad ani nikam nechodil, pro mě je tohle, předpokládám, hodinková konečná..noale, znáš to Upraveno 13. dubna 2021 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Jakou mají tuňáci prosím výšku. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 15mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Tak já je taky koupil:D. ty černé. Mě ze sebe jebne, ale nějak jsem uznal, že by byl hřích to za ty peníze nezkusit. Když tak je tady někomu střelím:) OT: Vždycky mě na ali při platbě překvapí, že si tak nějak vystačí s číslama z karet, žadný druhý stupeň ověření, prostě nic. Ale používám na to Revolut, kde mám vždy jen obnos co chci hnet utratit a není tam co vybrakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 pomalu by to chtělo takovej ten sčítací seznam, kolik těch konzerv tady vlastně je. ..včera jsem dal rozjetý hovno na chvíli do vajec a už je teda dost přičmoudlý, což vynikne na světlým strapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Kamasu, aspoň moje, jsou zelené resp. petrolejové. Krásnou modrou mám na SNZH53, kde je i sunburst. Já pořád a stále tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Ještě k seznamu tuňáků, nechci se chvástat, ale neměl jsem jedny z prvních? @5etter strhl Willard vlnu a já chtěl prubnout konzervovanou rybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 (upraveno) Tak minimálně jsi udělal jako první tuňákový coming out. Edit: a pochvalte někdo mikyho, jak tu trpělivě čekal. Upraveno 13. dubna 2021 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Před hodinou, nooski napsal: Kamasu, aspoň moje, jsou zelené resp. petrolejové. jo jo, vim, ze mas petrolej, myslel jsem spis tu tmavost odstinu, aspon u modrych to bylo az do cerna. před 31 minutami, travex napsal: Tak minimálně jsi udělal jako první tuňákový coming out. Edit: a pochvalte někdo mikyho, jak tu trpělivě čekal. ja ten seznam nechtel prave zacit, pocitam, ze jsem tak osmej. mikyho chvalim za popularizaci, zpocatku jsem tomu vsemu nejak neveril. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Zeptám se,ten strojek seiko nh 35 nemá rychlonastaveni datumu?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Samozřejmě že má, ruční nátah, hacking. Klasika. Je to vlastně kalibr 4R35, který mohou použít ostatní výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 před 3 minutami, nooski napsal: Samozřejmě že má, ruční nátah, hacking. Klasika. Je to vlastně kalibr 4R35, který mohou použít ostatní výrobce. Díky za info. Dnes dorazil nový přírůstek,ale při nastavování se mi nepodařila najít poloha,až teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 V 13. 4. 2021 v 20:07, travex napsal: ... a pochvalte někdo mikyho, jak tu trpělivě čekal. A dočkal jsem se. Díky, nooski Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Mám tu pár jarních fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Ta guma jim sluší! Já furt neúspěšně čekám na vafli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 17. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2021 Jak jste na tom s přesností u vašich kousků?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 @travex co to je za gumu prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Pokus o wristshot a tuňáci na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se