Klotzman Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Je možné aby na současných hodinkách nebyla možnost rychlého přetáčení data ? Konkrétně u kalibru Poljot 3133 jsem na žádnou možnost prostě nepřišel, tak jsem radši nechal hodinky na pokoji než jim něco upadne. Prohlížel jsem vlákna ale kromě jedné zmínky o něčem jako 7 - 12 - 7 jsem nic nenašel a ani nepochopil. U ostatních hodinek je na datum prostě jedna poloha vysunuté korunky, ale tady pořád točím a točím a točím....
Frantik Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 (upraveno) To plati u novych modelu, tam je pri vytazeni korunky do 1 polohy mozne rychle peklapet. U starsich modelu je nutne jezdit pres 12tku tam a zpet (i tomu se ale rika rychle preklapeni). Myslim ze 3133 ma prave tento system - je to prece jen starsi stroj. Upraveno 9. října 2008 uživatelem Frantik
Klotzman Odesláno 9. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2008 To plati u novych modelu, tam je pri vytazeni korunky do 1 polohy mozne rychle peklapet. U starsich modelu je nutne jezdit pres 12tku tam a zpet (i tomu se ale rika rychle preklapeni). Myslim ze 3133 ma prave tento system - je to prece jen starsi stroj. Jůůů - a to se může ? Já myslel že takové protisrstné otáčení ručičkama je zakazané...
koblih69 Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Jůůů - a to se může ? Já myslel že takové protisrstné otáčení ručičkama je zakazané... Je uvedené přímo v návodech od těch starších kalibrů ...
Klotzman Odesláno 9. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Je uvedené přímo v návodech od těch starších kalibrů ... Já sice kupoval "brand new" ale zřejmě je Tolja nějak zorganizoval, kdepak papíry...
koblih69 Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Já sice kupoval "brand new" ale zřejmě je Tolja nějak zorganizoval, kdepak papíry... Takže za to může Tolja, no já to hned věděl né vážně, mrkni třeba sem: http://www.rugift.com/watches/poljot_3133_...ment_manual.htm
Ivan Lelák Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Když jsem kupoval ruské hodinky, vždy mi systém "ježdění" přes 12-ku ukazovali jako legální. Nepamatuji jak 3133 - i když jsem měl Strely - ale u kalibru 31681 stačilo jezdit mezi 23.00 a 01.00 (plus pár minutek) takže u 3133 by to mohlo být stejné. U kalibru 2614 se ale musí rejdit mezi 20.00 a 01.00... Funguje to, dělám to běžně...
Klotzman Odesláno 9. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Takže za to může Tolja, no já to hned věděl né vážně, mrkni třeba sem: http://www.rugift.com/watches/poljot_3133_...ment_manual.htm Tolja za to nemůže, Tolja je šikula a vypůjčil bednu hodinek někde na výstupní kontrole. A já starej krkoun koukám kde koupit nejlevnějc. Navíc teď přemýšlím, když jsem si včera měnil plné dýnko za prosklené, jestli tam bylo nějaký těsnění. Jestli jo, tak teda úplně průhledňoučký, tenoulilinký a přilepený...safra, teď abych je zas kuchal...
koblih69 Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Tolja za to nemůže, Tolja je šikula a vypůjčil bednu hodinek někde na výstupní kontrole. A já starej krkoun koukám kde koupit nejlevnějc. Navíc teď přemýšlím, když jsem si včera měnil plné dýnko za prosklené, jestli tam bylo nějaký těsnění. Jestli jo, tak teda úplně průhledňoučký, tenoulilinký a přilepený...safra, teď abych je zas kuchal... no nevím, ale myslím, že úplně průhledňoučký, tenoulilinký a přilepený asi nebylo
Klotzman Odesláno 9. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2008 no nevím, ale myslím, že úplně průhledňoučký, tenoulilinký a přilepený asi nebylo V tom případě tedy nebylo...tak buď se jedná o hyper super samotěsnící pouzdro nebo tam to těsnění nedali - nebo že by tam být nemělo ? Ale to asi těžko do 5 atm.
koblih69 Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 V tom případě tedy nebylo...tak buď se jedná o hyper super samotěsnící pouzdro nebo tam to těsnění nedali - nebo že by tam být nemělo ? Ale to asi těžko do 5 atm. Ale prd, buď zůstalo na dýnku nebo na pouzdře.
Klotzman Odesláno 10. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Ale prd, buď zůstalo na dýnku nebo na pouzdře. Měls recht - zůstalo v drážce v pouzdře - ale bylo tenoulilinký ! Holt jsem čekal něco jako je u ruských diversek - pořádný kolo z fíbru
Návštěvník tolja Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 (upraveno) Já sice kupoval "brand new" ale zřejmě je Tolja nějak zorganizoval, kdepak papíry... Proč si bereš Tolju do huby? Já jsem sice jen tolja s málým (té), ale i tak mne to pěkně sere! edit: mimochodem taky mám jedny 3133 (šturmanskie 80. léta), kde mi zrychlené překlápění nefunguje. Upraveno 10. října 2008 uživatelem tolja
Klotzman Odesláno 10. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Proč si bereš Tolju do huby? Já jsem sice jen tolja s málým (té), ale i tak mne to pěkně sere! To byla pochvala, vole, jak je Tolja šikovnej
Patrik Odesláno 10. října 2008 Nahlásit Odesláno 10. října 2008 Jůůů - a to se může ? Já myslel že takové protisrstné otáčení ručičkama je zakazané... Primky to měly zrovna tak.
cali Odesláno 22. října 2008 Nahlásit Odesláno 22. října 2008 Ja myslim ze ziadny rusky kaliber nema nastavovanie data otacanim korunkou. U 3133 je protisrstne otacanie este celkom v pohode tam to cvaka niekde okolo 11-12tky ale na aviatoroch (uz neviem aky kaliber ale ten najobycajnejsi manualny poljot) tam musim pretacat az k 8.... co uz je naozaj pruda ale odmenou je zase jedno z najsviznejsich preklopeni data pocas normalneho chodu ake som kedy videl... presne o 12tej to proste urobi cvak a je preklopene. Najlenivejsie preklapanie ma myslim seiko 7S26, miyota tiez nie je ziadna slava, V7750 mi preklapa lenivo hlavne day, .... opacnym extremom su rusi kde je preklapanie vacsinou svizne ale ovladanie pri nastavovani uz horsie. Zlaty stred je ETA28XX kde mi prijde preklopenie uspokojivo svizne na to ze ma quick set date korunkou a pomerne slusne vzhladom na vek su na tom podla mna aj primky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se