LovecK Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 Ahojte, nějak mi to prosím rozmluvte! Jako že mě znáte, že to koupím a nebudu nosit, taky proč bych to nosil atd... Klidně napište že jsou hnusný, nebo tak, ale nějak mi je vymluvte! děkuji uctivě! Lovec PS: jsem střízlivý, o to hůř, vykalenej bych je už měl objednaný
Kid_A Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 go for it P.S. datumovka je teda dost na pikatchu
4st0n Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 Ty hvezdicky ve spodni casti dialu budou hrozne rusit pocit z ciferniku.Datumovka neni nijak oramovana a pusobi dost nevypracovane.
snake Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 Rád bych Ti pomohl, ale ony jsou ty hodinky celkem pěkný...a málo co jim jde vytknout... Mně se líbí ta varianta s modrým cifrem, ale ani tahle se světlým nevypadá blbě...tak sorry - třeba příště
Kamil.K Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 Jsou pěkné... Kup si je, on je kdyžtak od tebe někdo rád odkoupí
Toblin Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 Ony to jsou moc pěkný hodinky, vyvážený, prakticky univerzální, .. .. akorát nudný. Zeptal bych se sám sebe, jak dlouho mě můžou bavit?
tombas Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 Mám rád světlé ciferníky, takže za mě ano, kup si je.
Willie McBride Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 Keď už to potrebuješ fakt počuť ... resp. čítať. 40mm ti bude určite málo dátumovka vyzerá, ako keby bola z iných hodiniek zafarbenie sekundovky so znakom Renaultu pôsobí ako polomáčaná sušienka .... Ale inak pekné hodinky, kľudne by som do nich šiel a detail tej "pičky" na sekundovke pekne korešponduje s "pičkami" pri číselných indexoch.
watchboy Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Odesláno 22. února 2021 Rozhodně je ber. Když tě omrzí tak tě jich kdyžtak rád zbavím
sashator Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Odesláno 23. února 2021 Od Longinu je to po dlouhý době kousek, kterej mě jakžtakž oslovil, i naživo vypadaj vlastně docela dobře. Ale vždyť sis sám odpověděl, že je nebudeš nosit, tak to přeci nemá smysl. Já toho mám taky jak na****no a fakt z radostí nosim vlastně jen troje- na to si vždycky stačí vzpomenout, když mě něco podobnýho chytne a je zase klid
lukasb515 Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Odesláno 23. února 2021 cca 2000€ a mne na ciferniku vadia tie hviezdy
Karussell Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Odesláno 23. února 2021 Cifr je bomba, ale pro mě mají opticky strašně dlouhý nožky...
Harwey Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Odesláno 23. února 2021 Plus cifer a rucicky Minus korunka, datumovka, nozicky, cena
Spongebob Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Odesláno 23. února 2021 Harwey: výstižné.. Ty hvězdičky jsou právě super...jen mi vždycky připomenou Metaxu mel bych s tim chlastem asi brzdit
sodekcz Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Odesláno 23. února 2021 Pět hvězd je ouplnej entry level a se třema se skoro nikdo nezahazuje.
KAL Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Odesláno 23. února 2021 Před nějakou dobou jsem si měl možnost vyzkoušet černou variantu, 40mm a na tahu. Kvůli tvarování napojení tahu, působí o něco větším dojmem. Jsou neskutečně lehký. Ale ne tak, že by působily levně. Prostě takový ultrapohodlný kousek. Tyhle bílý se mi nejvíc líbí na tom jejich koženým natu Jsem zvědavý, jestli si je nakonec pořídíš
shewcza Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Odesláno 23. února 2021 Jak ho znám, tak už to celé proběhlo...
LovecK Odesláno 23. února 2021 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2021 To ho neznáš... stárnu a zpomaluji. Ještě to neproběhlo, na stole byla/je/bude? varianta obyč, nebo Prestige s řemenama navíc... nebo se na to vykáknu a koupím si nový Zenith dajtony a bude to vyřešeno, na ruku cosi mám, kvaltovat nemusím. Všem co splnili zadání mi je rozmluvit díky!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.