bondza1968 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2021 Tak mi tvrdí že ISO je součástí krabice. Když říkám že není , že na nich je nasazeno NATO tak mám prý hodinky reklamovat a vrátit. Asi tak.
Borža Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2021 Aj mne sa podarilo objednat na backorder. Tak ak niekto ma stale zaujem, treba sledovat stranku a mozno sa stale bude dat.
bondza1968 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2021 Tak když není ISO nasadil jsem kůži nato mi nesedí. Jinak číslo 224 takže nijak chronologicky to asi nejde.
bondza1968 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2021 (upraveno) Si tak říkám kdyby v tom balíku místo ISO chyběly v tubusu hodinky vůbec. Je to slovo proti slovu. Oni tvrdí , že to tam bylo že jsem to buď vyhodil ( krabici mám ještě doma)nebo jsem slepej a blbej někam jsem ISO odložil a nevím kam a já říkám , že fakt nebylo někde došlo k chybě. Ale co kdyby tam ty hodinky fakt nebyly? Vůbec si neumím představit řešení té situace. Doporučím tedy si vybalování balíku nahrávat. Já to bohužel neudělal. Upraveno 15. dubna 2021 uživatelem bondza1968
olinka Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2021 Uz je tu asi poradovnik,ale predsa vyskusam ak by nahodou ich chcel pustit tak mam zaujem o kupu.Snad sa niekto najdeOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
brownwld Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2021 před 3 minutami, olinka napsal: Uz je tu asi poradovnik,ale predsa vyskusam ak by nahodou ich chcel pustit tak mam zaujem o kupu.Snad sa niekto najde Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Cerny jsou v tuto chvili normalne objednat, sam mam velky dilema
olinka Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2021 Uz je tu asi poradovnik,ale predsa vyskusam ak by nahodou ich chcel pustit tak mam zaujem o kupu.Snad sa niekto najdeOdoslané z môjho iPhone cez TapatalkAby som to upresnil mam zaujem o Pvd variantu.Ak teda sa niekto ochotny najde,popripade ponuknem na vymenu s mojim doplatkom limitku 50ks Captain Willard,dikesOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
AndyAaron Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2021 Dyt ti brownwld pise, ze cerne -> pvd jdou (sly) normalne objednat. Sleduj Synchron stranky.
LovecK Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2021 Jdou furt, mam je asi po 6. v košíku... je*at na to...
olinka Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2021 Dik za pomoc,ale nemam Paypal:(Ak by bol niekto ochotny mi ich objednat a zaplatit,tak by som mu samozrejme zaplatil vsetky naklady a plus poslal nieco navyse za ochotu.Snad sa niekto najde.Ak tak kludne piste na email kofino1979@gmail.com.Dakujem a dufam,ze sa mi niekto pomozeOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
LovecK Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2021 @xbraj19 jestli ty stavy neznáš, taxi šťastný muž... chci/nechci/budu/nebudu nosit, plná kabelka/ještě je místo, na co jsem kde zapsaný/kdy na mě kde dojde?- schíza jak cyp!
Dzos Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2021 Lovce, tak to sakra kup a budes mit po dilema. A prodat je tady pujde dycky. I kdyz asi ne tak dobre, jako rolby :).
sashator Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2021 před 11 hodinami, bondza1968 napsal: Tak hodinky už jsou na ruce , jak bylo uvedeno zpracování je opravdu precizní tady není co vytknout. Zklamáním je , že dorazily pouze s NATO strapem ISO nikde. Asi už nejsou. Tak to mě mrzí chlape. Tohle by se stávat nemělo a hlavně by se k tomu měli nějak postavit. Vyhodit jsi ho přeci ani nemohl, když ti maj přijít na něm a nato je jen taková alternativa. Na to ti něco napsali? Rozhodně bych argumentoval takhle
bondza1968 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2021 Oni tvrdí že to ISO určitě bylo v krabici když ta opouštěla továrnu. ISO podle nich bylo přibalené zvláště v dlouhé plastové krabičce. Prostě se stala chyba , stane se. Prý takových případů měli více a vždy to ISO lidi našli vyhozené v odpadních s tou krabicí.
sashator Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2021 Tomu rozumím, chyba se při takovym počtu stát může. Ale spíš nechápu, proč ti přišly na nato strapu, když ten vlastně ani neni v oficiálních specifikacích. Takže minimálně v tomhle je jednoznačně chyba na jejich straně
bondza1968 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2021 Uvidíme co bude dnes, mají prý na balení kamery tak je zkontrolují. No a jestli budou kontrolovat správný balík musí se pravda ukázat.
bondza1968 Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2021 Ptal jsem se taky proč na hodinkách bylo nasazené NATO a ne ISO a bylo mi vysvětleno , že používají různé pěny do toho tubusu a má pěna je na NATO.
Borža Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2021 Podla zivych fotiek sa uz tesim na ne a na leto. Vidim ze pvd pride s ciernym ISO. Len ma dost laka aj oranžová farba. Kolega sashator tu pisal ze tropic ma nie moc dobry mikroregulaciu kde diery su 1cm od seba co ma dost odradza. Mate tipy na nahradu? (Oranzova farba). Tropic ako design sa mi urcite pozdava. Dik
brownwld Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2021 Kdo si pocka, ten se docka. Hi, We completely understand people's frustration, BUT, when we committed to immediate shipping that was before we knew the entire run of the stainless model sold out in 24 hours. We thought it would take a few weeks and give us time to ship immediately as the orders come in, and we were not prepared to ship 250 pieces immediately. We have learned from this situation with the next edition we must have all watches ready to ship immediately and we have the capacity to do so. Stay tuned! Thank you, Synchron
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se