Přejít na obsah

Doxa Sub Army vs. Synchron Military Frogman

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě ta Jenny ryba štve na korunce, na dýnku i na sponě. Jestě že to nedávaj na cifr...

• Odpovědi 464
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Me ta ryba zas tak nestve, ale na te korunce by aspon nemusela byt oranzova. Kdyz barevna, tak at aspon matchuje cifr :D

Toho baleni je skoda, to byl jeden z significantnich znaku Doxa :(

Odesláno

Army to určitě nebudou, necháme se překvapit, co to bude za barvičku:default_biggrin:

Jinak ryba na korunce mi taky vadí, tubus je fajn, ale je to jen krabice, která se válí někde ve skříni. A Aqualung logo mi vadí jen u Searamblerů, u Pro se mi vlastně i vyloženě líbí, já mám rád trochu barevný úlety

Odesláno

tubus je k nicemu, ta krabicka na zip je prdacka a prakticka ! ryba na korunce me taky sere, ale vydrzim ji - zpracovani (v mem pripade tristovek) je naprosto perfektni, mozna bych rekl lepsi nez u Tudoru, ale to se strilim do nohy 😀

Odesláno

Tak ke zpracovani svych tisicovek nemuzu rict krive slovo, ale ta tuba se mi proste k nim libila.
Jinak jak 200 trirucky jsou celkem hnusne a nedoxacke, tak musim rict ze 200 C-Graph me zacinaji brat pomerne hodne...
2b55420280c6bfae85cab105e4b2489f.jpg

Dvoustovkova ND chrona, no kdo z vas to ma?

Odesláno

U "potápěčských" chronografů je vždycky na místě otázka - můžou se tlačítka mačkat i pod vodou? (např. Omega Seamaster) A pokud ne, jdou zajistit? (šroubovacím prstencem, křídlovou maticí apod.). Protože třetí kategorii "dejte pozor aby se pod vodou tlačítka bez ochrany nezmáčkla" nepovažuju za hodinky do vody. U profi řad Doxa T-graph 200 a 300 se myslím tlačítka můžou pod vodou mačkat do hloubky 100m (alespoň u třístovek jsem to četl v nějaké recenzi určitě) - víte někdo, jak je na tom nižší řada C-graph?

Odesláno

Správná otázka. Nikde jsem se nedočetl, že by se u C-Graphů tlačítka mohly mačkat pod vodou, takže spíš patří do třetí kategorie. Za mě jediný smysluplný diverchrona jsou ty, kde můžu spustit stopky kdekoliv. Ne, že bych je samozřejmě využíval pořád, ale když už jo, tak nechci dalších 10sec řešit šroubování "pojistky"

Odesláno

Jak pise Sasa, dobra otazka, na kterou ted neznam odpoved. A zaroven souhlasim s nim, ze sroubovaci tlacitka chron me taky prijdou dost neprakticka. Zkusim pohledat info.

Odesláno
před 2 hodinami, martar napsal:

...A pokud ne, jdou zajistit? (šroubovacím prstencem, křídlovou maticí apod.)....

Za tu "křidlovou matici" se kluci omlouvám, měl jsem na mysli třeba řešení u JLC Compressor Navy, ale teď koukám, že se to nepoužívá u tlačítek chronografu, ale jen u korunek. A není to matice, ale něco jako zámek. Já je nikdy neměl, takže to nemám "zažitý". Sorry za OT

Odesláno

Zpet k Synchronum. Ve vlakne na WUS je od Synchronu zprava, ze cerne modely jsou PVD a ze defaultne pujdou s Isofrane. Ja chci tropic. Driv, nez jim budu psat, je tu nekdo, kdo by chtel isofrane a venoval by mi svuj tropic? Podminkou jsou samozrejme oba nenosene.

Odesláno (upraveno)
před 33 minutami, AndyAaron napsal:

Zpet k Synchronum. Ve vlakne na WUS je od Synchronu zprava, ze cerne modely jsou PVD a ze defaultne pujdou s Isofrane. Ja chci tropic. Driv, nez jim budu psat, je tu nekdo, kdo by chtel isofrane a venoval by mi svuj tropic? Podminkou jsou samozrejme oba nenosene.

No ja mam docela brouka v hlave teda... Sam chci asi vic isofrane...

Ale jeden clovek na WUs taky pise: "Received mine now! ✌ Also, got both the Isofrane and the Tropic. Mistake or intentionally, who knows?"

OT: Nema nekdo z vas problem s prihlasenim na Synchron strankach? I kdyz dam generovat nove heslo, prijde odkaz na mail a ja si ho zmenim, tak to zas nejde...

Upraveno uživatelem brownwld
Odesláno
V 11. 3. 2021 v 16:15, Dokusan napsal:

Já jsem ty ocelový také stihl, nicméně si pořád říkám,že jsem měl vzít ty černý.

https://swimpruf.substack.com/p/playing-army

https://www.watchuseek.com/threads/new-synchron-military.5288331/page-7

Opět jsem něco pros..l. Já zkusím objednat černý a vyměním je s tebou za ocelový :).

Odesláno
No ja mam docela brouka v hlave teda... Sam chci asi vic isofrane...
Ale jeden clovek na WUs taky pise: "Received mine now! Also, got both the Isofrane and the Tropic. Mistake or intentionally, who knows?"
OT: Nema nekdo z vas problem s prihlasenim na Synchron strankach? I kdyz dam generovat nove heslo, prijde odkaz na mail a ja si ho zmenim, tak to zas nejde...

Dal pak psali, ze ti, kdo dostali dve gumy, tak to byl omyl. V baleni by mela byt jedna guma (isofrane nebo tropic) a dvakrat nato.
Odesláno
před 3 hodinami, AndyAaron napsal:

Jako musim říct, že už mě s tim začínaj trošku s**t. Na webu maj antracit tropic, přes chat mi bylo sděleno, že k black verzi bude černej tropic a teď tam napíšou, že to teda bude černej ISO. Chápu, že asi takovej zájem nečekali, ale aspoň v tomhle by měli mít jasno a pořádek. Jasně chci tropic (nejlépe černej, ale asi bych zvládl i ten antracit), takže pokud mi přijde isofrane, tak jim ho pak asi omlátim o hlavu...i s hodinkama a rovnou aspoň zjistim co to PVD vydrží:default_biggrin:

Odesláno
před 8 hodinami, AndyAaron napsal:

Dal pak psali, ze ti, kdo dostali dve gumy, tak to byl omyl. V baleni by mela byt jedna guma (isofrane nebo tropic) a dvakrat nato.

Jojo, taky jsem se pak docetl az k tomuto infu. Nekdo mel holt stesti.

Jinak jsem jim napsal ze chci misto tropisu Iso. Pani na chatu rekla ze to napise do poznamky k me objednavce, ale ze to nemuze zarucit, tak jsem sam zvedavej...

Na FB prvni fotka vedle originalu:

0AB759E0-E3AC-46F8-8832-AF522DB26CBE.thumb.jpeg.4bf553f524172a653da8f966e3979db4.jpeg

Odesláno

Souhlas, taky me podle fotek na BOR moc nebavi.

Ale asi se mi vic libi na Iso nebo MN nez na tropicu.

Aaaach jo, mel jsem odjednat uz ve stredu a necekat na ctvrtek rano. Buh vi kdy dojdou :D

1212.png.9b4b46736c4b48596526f1448aba13dd.png

1313.thumb.jpeg.cd0f7b2b7f7c492fae6e698801f94ea1.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...