Radik Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Tak snad se tu nezhádáme kvůli zvonku Já mám ještě někde takovou krásnou stříbrnou houkačku s balónkem, ale protože poslední dobou gramařím, tak ji nevozím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Nač zvonek, když mám ořech hlasitý jak kulomet? Stačí svěsit nohy a každý o mě ví. Zvonek mám na zimáku, ale bohužel má vysoký tón a typická duchna jej neslyší. Každopádně když má bruslař sluchátka, nepomůže nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Garmin uprostřed a zvonek zespodu řidítek je základ i na silničce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Máš to pěkné, Pebe, ocel můžu. Ale nejsem si jistý, jestli zvolils ideální převod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Ten nejlepčí až tak to neřešim, řetěz se opotřebovává stejně a když to tam padne, tak většinou jen na chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 Pebe ten tvůj stroj je nádherný. Já dnes využil odpoledni pauzu k umytí a zvážení jednice. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 V 1. 4. 2021 v 6:35, pebe napsal: Garmin uprostřed a zvonek zespodu řidítek je základ i na silničce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit moc povedené foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 (upraveno) No, jak jsem tady před pár dny psal, že jsem jezdíval dřív... tak minulý týden se synek naučil šlapat na kole včetně rozjezdů a má fakt ostrý nástup Takže teď tady ode mě nebude pokoj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. dubna 2021 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 V 15. 3. 2021 v 5:01, nooski napsal: Co to máš za stroj? Silnice RB na desítkové duře se často nevidí. Rozšířit @nooski, skvely oko mas! RB, Dura, Rotor kliky, Vision kola a ITM a Thompson komponenty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 V 28. 3. 2021 v 14:50, nooski napsal: Dneska jsem vytáhl stealth krasavici a pádem na kole poznamenané SKX007 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Dokonaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 RB s rovnou Thomson sedlovkou, to musí být jak šutr Paráda, bílá kola mají své kouzlo. Já to své pořád považuju za nejpěknější kolo, jaké jsem kdy měl, když bylo na pozici jednice: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. K tomu rámu mám vyloženě citové pouto, takže momentálně je ve formě kola jen pro radost s lehkým retro nádechem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 2. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Kola jsou taky krásný stroje a ujíždím na nich podobně jako na hodinkách... Teď zrovna řeším dilema, jestli ke gravelu sadu karbonovejch silničních kol, nebo rači nějaký hodinky. K čemu byste se přiklonili? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 2. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 V 2. 4. 2021 v 12:24, Radik napsal: Kola jsou taky krásný stroje a ujíždím na nich podobně jako na hodinkách... Teď zrovna řeším dilema, jestli ke gravelu sadu karbonovejch silničních kol, nebo rači nějaký hodinky. K čemu byste se přiklonili? Rozšířit tak hlavne je kolo neco, co se da resit soucasne s hodinkama, zatimco dvoje hodinky je me blby nosit Az budu starej tak budu resit kryplkaru a hodinky takze bych se priklonil k obojimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Chytit málem úpal a pak ledový vichr s krupkami a nakonec déšť, to se v jinou část roku fakt nepovede. Na to, že jsme jeli jenom pro chleba a jogurty, docela dobrodružství. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 V 2. 4. 2021 v 9:35, nooski napsal: RB s rovnou Thomson sedlovkou, to musí být jak šutr Paráda, bílá kola mají své kouzlo. Já to své pořád považuju za nejpěknější kolo, jaké jsem kdy měl, když bylo na pozici jednice: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. K tomu rámu mám vyloženě citové pouto, takže momentálně je ve formě kola jen pro radost s lehkým retro nádechem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Ty bláho. Co provedou ráfky. To je úplně jiné kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 (upraveno) Mno.. ráfky.. kliky s převodníkama.. představec.. řidítka.. komplet sada.. košíky.. ale jako jo, stačí málo Upraveno 3. dubna 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Ty ráfky jsou tak dominantní, že těch ostatních věcí jsem si ani nevšiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2021 Vsadím se, že si k tomu nooski vzal i jinej dres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2021 V 2. 4. 2021 v 9:35, nooski napsal: RB s rovnou Thomson sedlovkou, to musí být jak šutr Paráda, bílá kola mají své kouzlo. Já to své pořád považuju za nejpěknější kolo, jaké jsem kdy měl, když bylo na pozici jednice: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. K tomu rámu mám vyloženě citové pouto, takže momentálně je ve formě kola jen pro radost s lehkým retro nádechem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit RB na recordu a bora kolech je asi nejlepe nastrojene RB, co sem videl:-))) Co tam vozis za sedlovku v karbonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se