rudino11 Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Ceny su ake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna před 7 minutami, skalis napsal: BB 58 GMT super - teda ne, že bych žral tyhle, ale počkejme jeden, dva roky a budou pepsiny :). presne na to sa spolieham Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna za me trochu skoda, ze nepredelali BB58.. mohli dat novy strojek, T-Clasp a poradny naramek jako ty full goldy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna před 52 minutami, rancor napsal: za me trochu skoda, ze nepredelali BB58.. mohli dat novy strojek, T-Clasp a poradny naramek jako ty full goldy Podle mě to přijde časem, dávám tomu rok, maximálně dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Za mě černý BB ..ale i na ty GMT bych mrknul jak budou vypadat naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Za mě především nové GMT jsou parádní, METAS, pouzdro 39mm x 12,8mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna před 25 minutami, botswan napsal: Podle mě to přijde časem, dávám tomu rok, maximálně dva jojo, ja jen chtel uz ted kdo chce cekat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna před 58 minutami, Jarett napsal: Za mě především nové GMT jsou parádní, METAS, pouzdro 39mm x 12,8mm Jak vysoky maj pouzdro BB Pro ofiko? Mne Pročka proporcne nesedly, tady by to mohlo byt lepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna před 20 minutami, brownwld napsal: Jak vysoky maj pouzdro BB Pro ofiko? Mne Pročka proporcne nesedly, tady by to mohlo byt lepsi... 14,6mm ... takže zásadní rozdíl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna před 3 hodinami, rudino11 napsal: Ceny su ake? Hodinkee, fratello ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna I na ofiko Tudor webu je překvapivě ta cena uvedená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna před 2 hodinami, Jarett napsal: Za mě především nové GMT jsou parádní, METAS, pouzdro 39mm x 12,8mm Hlavně to snížení tloušťky pouzdra u GMT je super. Kéž by se to samé povedlo i na GS modelech s GMT. Udělejte tu verzi v keramickém pouzdře a jdu vybrat úspory na důchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna před 47 minutami, Jarett napsal: 14,6mm ... takže zásadní rozdíl No to vypada hodne solidne uz se tesim jak na ne mrknu nazivo. Pro mne je to horkej kandidat ke koupi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Za mě ty černý BB na jubilee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna BB na jubilee jsou bezva. Nejsou na nich totiž žádné falešné nýty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Tohle je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 9. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna Asi první hands-on s live fotkami a videem k BB58 GMT... Za mě moc pěkné https://wornandwound.com/video-hands-on-with-the-new-tudor-black-bay-58-gmt/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Včera jsem je měl na ruce - video a fotky zde: https://www.instagram.com/reel/C5ijNlNLt23/?igsh=ZzkxYzRqNTNyaXJ5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna Před hodinou, HondzaX napsal: Včera jsem je měl na ruce - video a fotky zde: https://www.instagram.com/reel/C5ijNlNLt23/?igsh=ZzkxYzRqNTNyaXJ5 Ondro, super, rád mrknu. A jaké byly dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna před 14 hodinami, Jörg8X napsal: Tohle je super Vypadají pěkně. Nechápu ale moc smysl - tady IMO Tudor naráží na limity značky jako takové. Kdo by byl ochotnej dát skoro míč za kus zlata s nápisem Tudor...když má někdo tyhle peníze na hodinky, tak má i o něco víc na zlatý Rolexky nebo jinou značku. Ale třeba se na to dívám s nepochopením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se