Přejít na obsah

Tudor novinky

petr_cha

Doporučené příspěvky

Jsou moc povedené, fakt super, karbon mi k Tudoru sedí perfektně, jsou akční, moderní, pro mladý akční lidi, to funguje, ale proč to sakra musí být 43mm..??!! Napadá mě striktní pravidlo ohledně průměru v rámci rlx, protože jinak tomu nerozumím.. udělat ty všechny chrona 39/40/41 tak je to vše taková bomba. Můj názor😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
V 3. 5. 2024 v 21:31, Harwey napsal:

Tohle je pro mě skutečný Tudor. Začalo to keramickými BB, pokračuje to přes karbonové Pelagosy a uvidíme, kam to za 4-5 let dojde...

Odkaz ke komentáři

V 20. 5. 2024 v 22:22, Harwey napsal:

Je to takové jako pěst na oko, ale třeba si to svého fanouška Nerazzurri najde 😄 

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, MichalUL napsal:

Už tu máme nějakého hrdého majitele nových BB 41mm Monochrome? Nebo jestli náhodou někdo neví, kdy by se tady v ČR mohly objevit ?

Mluvil jsem s někým od Bechyněho, říkali tak květen/červen...někde na FB jsem viděl týpka co si jedny odnesl (asi z Carollina tipuju)

Odkaz ke komentáři

Už tu máme nějakého hrdého majitele nových BB 41mm Monochrome? Nebo jestli náhodou někdo neví, kdy by se tady v ČR mohly objevit ?

V pátek u Bechyněho je na čumendu měli, dostupnost v prvních měsících klasicky s čekačkou, do půl roku by dle jejich odhadu mohly být relativně běžně dostupné;-)
No a jsou fakt super, nemít Suby, už jsem na wait listu.a6a0989cf9da2ed029e7e43c1f089b6c.jpg
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Kostra napsal:

V pátek u Bechyněho je na čumendu měli, dostupnost v prvních měsících klasicky s čekačkou, do půl roku by dle jejich odhadu mohly být relativně běžně dostupné;-)
No a jsou fakt super, nemít Suby, už jsem na wait listu.a6a0989cf9da2ed029e7e43c1f089b6c.jpg

Těším se, až je někde spatřím naživo 🙂

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Kostra napsal:

No to je dobrý, já už na wait listu jsem necelý 2 měsíce a prej až budou na prodejně, tak mi zavolají, abych se na ně podíval. No, zatím nikdo nevolal... 😄  

Odkaz ke komentáři

Mel jsem je taky na ruce a jsou to top hodinky. 👍🏻 Myslim,ze je casem budu muset zkusit.  Jen si nejsem jisty tím jubilee,mozna by k nim byl lepsi oyster.  

Odkaz ke komentáři

V 4. 6. 2024 v 21:25, Pivas napsal:

Mel jsem je taky na ruce a jsou to top hodinky. 👍🏻 Myslim,ze je casem budu muset zkusit.  Jen si nejsem jisty tím jubilee,mozna by k nim byl lepsi oyster.  

Za mě teda vyhrává oyster. Na jubilee je to takový elegantnější řekněme. Já mám radši sportovnější vzhled a proto mi to k tomu jde trochu víc. Ale každý to může mít jinak 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...