tikzot Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Jsou moc povedené, fakt super, karbon mi k Tudoru sedí perfektně, jsou akční, moderní, pro mladý akční lidi, to funguje, ale proč to sakra musí být 43mm..??!! Napadá mě striktní pravidlo ohledně průměru v rámci rlx, protože jinak tomu nerozumím.. udělat ty všechny chrona 39/40/41 tak je to vše taková bomba. Můj názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Limitka Black Bay Inter Milan https://monochrome-watches.com/introducing-tudor-black-bay-58-inter-limited-edition-m79030n-0025-italy-exclusive-inter-milan-gradient-blue-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května V 3. 5. 2024 v 21:31, Harwey napsal: Novinka pre tohtorocne Giro https://www.hodinkee.com/articles/the-tudor-pelagos-fxd-chrono-cycling-edition?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-050324&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Tohle je pro mě skutečný Tudor. Začalo to keramickými BB, pokračuje to přes karbonové Pelagosy a uvidíme, kam to za 4-5 let dojde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. května Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května Toto az take podarene nie je https://www.hodinkee.com/articles/intro-tudor-inter-milan?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-052024&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Trochu kolotoč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května @safi to právě pro fotbalisty sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raduzn1 Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května V 20. 5. 2024 v 22:22, Harwey napsal: Toto az take podarene nie je https://www.hodinkee.com/articles/intro-tudor-inter-milan?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-052024&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW To není vůbec hezké . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalUL Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května V 20. 5. 2024 v 22:22, Harwey napsal: Toto az take podarene nie je https://www.hodinkee.com/articles/intro-tudor-inter-milan?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=hodinkee-daily-052024&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Je to takové jako pěst na oko, ale třeba si to svého fanouška Nerazzurri najde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalUL Odesláno 28. května Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května Už tu máme nějakého hrdého majitele nových BB 41mm Monochrome? Nebo jestli náhodou někdo neví, kdy by se tady v ČR mohly objevit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května před 15 hodinami, MichalUL napsal: Už tu máme nějakého hrdého majitele nových BB 41mm Monochrome? Nebo jestli náhodou někdo neví, kdy by se tady v ČR mohly objevit ? Mluvil jsem s někým od Bechyněho, říkali tak květen/červen...někde na FB jsem viděl týpka co si jedny odnesl (asi z Carollina tipuju) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Už tu máme nějakého hrdého majitele nových BB 41mm Monochrome? Nebo jestli náhodou někdo neví, kdy by se tady v ČR mohly objevit ? V pátek u Bechyněho je na čumendu měli, dostupnost v prvních měsících klasicky s čekačkou, do půl roku by dle jejich odhadu mohly být relativně běžně dostupné;-)No a jsou fakt super, nemít Suby, už jsem na wait listu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Před hodinou, Kostra napsal: V pátek u Bechyněho je na čumendu měli, dostupnost v prvních měsících klasicky s čekačkou, do půl roku by dle jejich odhadu mohly být relativně běžně dostupné;-) No a jsou fakt super, nemít Suby, už jsem na wait listu. Těším se, až je někde spatřím naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalUL Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června před 9 hodinami, Kostra napsal: V pátek u Bechyněho je na čumendu měli, dostupnost v prvních měsících klasicky s čekačkou, do půl roku by dle jejich odhadu mohly být relativně běžně dostupné;-) No a jsou fakt super, nemít Suby, už jsem na wait listu. No to je dobrý, já už na wait listu jsem necelý 2 měsíce a prej až budou na prodejně, tak mi zavolají, abych se na ně podíval. No, zatím nikdo nevolal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Mel jsem je taky na ruce a jsou to top hodinky. Myslim,ze je casem budu muset zkusit. Jen si nejsem jisty tím jubilee,mozna by k nim byl lepsi oyster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Rozhodne oyster. S jubilee to vypada divne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června To jubilee je na nich skoro to nejlepší pánové, věřte mi;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakerious Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června V 28. 5. 2024 v 19:56, MichalUL napsal: Už tu máme nějakého hrdého majitele nových BB 41mm Monochrome? Nebo jestli náhodou někdo neví, kdy by se tady v ČR mohly objevit ? Áno :) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června Před hodinou, dakerious napsal: Áno Mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června no, pěkné jsou... ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalUL Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června V 4. 6. 2024 v 21:25, Pivas napsal: Mel jsem je taky na ruce a jsou to top hodinky. Myslim,ze je casem budu muset zkusit. Jen si nejsem jisty tím jubilee,mozna by k nim byl lepsi oyster. Za mě teda vyhrává oyster. Na jubilee je to takový elegantnější řekněme. Já mám radši sportovnější vzhled a proto mi to k tomu jde trochu víc. Ale každý to může mít jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se