steel Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Za me Tudor toolwatch v rozmeru 36 jsou stary bb36 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Suhlas, preto si myslim, ze Ranger 36 - 37 mm by bol fakt dostojnym poor man's Explorerom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Na zítřek je plánovaná novinka, dle traileru kolab s Marine Nationale, tak bych to tipoval na nějaké Pelagosy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno středa v 06:33 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 06:33 FXD GMT (když odkazují na Zulu Time)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno středa v 06:49 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 06:49 @paya01taky mě to pak zpětně napadlo...FXD GMT 39 v modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno středa v 07:33 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:33 Uvidíme v jednu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno středa v 09:22 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:22 Jj, vypadá to na FXD GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno středa v 12:23 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:23 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno středa v 12:24 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:24 u mě dobrý...jakože si je nepotřebuju koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno středa v 12:44 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:44 Líbí se mi to A chválím řemen, konečně klasika se sponou a ne suchý zip 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno středa v 13:39 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:39 Pecka, vypadají parádně a i cena je nastavená velmi dobře. Poslední dobou jede Tudor bomby a o to víc mě vždy překvapí, jak se tu pak dlouho válí v inzerci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno středa v 14:25 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:25 je to pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno středa v 15:47 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:47 Uff, to jsem si oddychl. Datum je pro mě no go. Jinak bych GMT do kolekce bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno středa v 19:28 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:28 Nevybavuji si žádné GMT hodinky bez data... před 3 hodinami, bacil.357 napsal: Uff, to jsem si oddychl. Datum je pro mě no go. Jinak bych GMT do kolekce bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno středa v 19:59 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:59 Bez dátumu funkcia Gmt stráca význam. Možno u 12h kancelárskeho variantu, ale aj to mám pochybnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno středa v 20:38 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:38 Nové vydání: Tudor Pelagos FXD GMT Zulu Time Watch | aBlogtoWatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno středa v 20:50 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:50 52 mm lug to lug :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno čtvrtek v 05:38 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 05:38 před 8 hodinami, petr_cha napsal: 52 mm lug to lug Tak zrovna u FXD je tohle naprosto zavádějící číslo, protože se měří i s pevnou částí stěžejek. Moje zkušenost je opačná, řekl bych, že na ruce působí minimálně tak o 4mm menší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno čtvrtek v 12:54 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:54 Nepochopil jsem, proč zvolili vintage barvu lumi u moderních hodinek ještě ve spolupráci s armádou. Ta barva mi k tomu vůbec nepasuje a kazí to celkový dojem. Čím déle si je prohlížím, tím víc mi to vadí. Tak o starost míň a zůstanu u původních FXD MN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno čtvrtek v 13:08 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:08 před 7 hodinami, Jarett napsal: Tak zrovna u FXD je tohle naprosto zavádějící číslo, protože se měří i s pevnou částí stěžejek. Moje zkušenost je opačná, řekl bych, že na ruce působí minimálně tak o 4mm menší Přesně tak. Zde bych LL neřešil a vyzkoušel. Nosí se pohodlně a poslední dobou nosím jen FXD. Už jsem si pohrával i s kacířskou myšlenkou, zda by mi vlastně nestačily jedny hodinky a to FXD 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se