Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 31. 10. 2024 v 13:08, Danny35 napsal:

Přesně tak. Zde bych LL neřešil a vyzkoušel. Nosí se pohodlně a poslední dobou nosím jen FXD. Už jsem si pohrával i s kacířskou myšlenkou, zda by mi vlastně nestačily jedny hodinky a to FXD   😀

Rozšířit  

Souhlas. Pohodlnost FXD je pro me bezkonkurenční. Dokonce, když jsem se teď po půl roce nošení FXD, při pravidelné rotaci hodinek, dostal k Rangerům...Říkám si, jak je ten ocelový náramek nepohodlný a nevím, jak dlouho ho vydržím nosit....

• Dát hlas 1
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Nic moc, ta korunka u 58 dobry, ale jinak ...nic. Cekal jsem gmt treba cerny monochrom, tohle me nijak nenadchlo, nevim co jsou ty 68, stranky jim furt padaj .

Upraveno uživatelem steel
Odesláno (upraveno)

Pelagos Ultra. 43 mm a 1000m vodotěsnost. Titan. Líbí se jiná luminiscence minutové ručky. 

pelagos_ultra.thumb.jpg.b78bc8a44c4b31fe383ac8b707d8999b.jpg

03(kopie).thumb.jpg.e28e92fb1671a4844702f180647ef23c.jpg

Upraveno uživatelem safi
Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 6:06, steel napsal:

Nic moc, ta korunka u 58 dobry, ale jinak ...nic. Cekal jsem gmt treba cerny monochrom, tohle me nijak nenadchlo, nevim co jsou ty 68, stranky jim furt padaj .

Rozšířit  

68 jsou větší, 43mm Blackbaye

Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 6:06, steel napsal:

Rozšířit  

BB68 mají 43mm, jinak stejné, jako METAS BB... Jiné barvy...

Odesláno (upraveno)

Tak ty 68 jsou 43 mm, hmm, ty cerveny 58, metas a five link, bily rucky a indexy - to chvalim, zadny zlato - jsem zvedav jestli takhle nekdy udelaj cerny

Upraveno uživatelem steel
Odesláno (upraveno)

Já osobně čekám, kdy Tudor udělá keramické Black Bay a datum a GMT. A stále nic. Akorát mě strašíte rozbitými kusy 🙂 

Upraveno uživatelem safi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...