Lacifer Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2022 Neděle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Dekla FliegerFrdiay L.E. Bronzove, 40 mm velike pouzdro, zlate ručičky, zatraceně silna ve 20 vrstvách nanášení luminiscence, parádně modrý číselník.Honzo, na webu Dekly píšou 25 vrstev BGW9 Skoro by mě nahlodaly koukat zase po pilotkách! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 @vikinho omlouvám se, samozřejmě je 25 vrstev správně. Nějak jsem to popletl. Nanáší si to tam sami. A vážně to má pozitivní efekt na svítivost. v této edici nabízí variantu jak s číselníkem typu A tak i B. A ta Modra v kombinaci s bronzovým pouzdrem funguje moc dobře. Takže za mne mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 To se neomlouvej mas super fotky, tim to je! Hanharty jsem taky skoro kupoval! Ale na zivo posledni dobou vetsinou nadseni opadne.. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 V 10. 7. 2021 v 16:47, bhuzcrecelu napsal: Phoibos automat a cello, na které nehraji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky nehrají na Cello Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bhuzcrecelu Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 před 8 hodinami, Barbossa napsal: Taky nehrají na Cello Závidím "původní" vteřinovku a zdravím od sladkýho dřeva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Dnes s novou lunetou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 26. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Oba Reef co jsou teď na fóru velká závist, a ty modré s modrou lunetou zvlášť krásná volba chlapi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 před 6 hodinami, bhuzcrecelu napsal: Závidím "původní" vteřinovku a zdravím od sladkýho dřeva Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásný nástroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 16. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2022 Moje první hodiny se zeleným ciferníkem a jsem z nich nadšený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2022 V 16. 9. 2022 v 9:24, petr4612 napsal: Moje první hodiny se zeleným ciferníkem a jsem z nich nadšený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěkný užívej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 Na dno modré laguny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Vratislavia s15 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Boldr Voyager a posledne slnecne luce ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 23. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 Zajímavé hodinky, tento model jsem ani neznal. Jen by jim asi slušela kůže, nebo jiné nato... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Doteraz som ich mal na ciernom nato, ale uz sa mi to zdalo take obycajne. Ale aj nejaky kozeny remienok mozem vyskusat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se