Michallcz Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Pěkný chrona! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února V 27. 1. 2024 v 13:33, Michallcz napsal: Super! Kdepak jsi je kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února před 44 minutami, Pavel87 napsal: Super! Kdepak jsi je kupoval? Chrono24, za ten peníz paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Nordic Marine InstrumentsOdesláno z mého SM-S926B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února před 1 hodinou, HondzaX napsal: Nordic Marine Instruments Odesláno z mého SM-S926B pomocí Tapatalk moc pěkný tak nakonec bílý cifr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února @Spongebob nakonec to vyhrála bílá varianta. Hodně dlouho jsem váhal i nad světle modrou, ale ta bílá mi přišla taková univerzalenejsi.Odesláno z mého SM-S926B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února před 34 minutami, HondzaX napsal: @Spongebob nakonec to vyhrála bílá varianta. Hodně dlouho jsem váhal i nad světle modrou, ale ta bílá mi přišla taková univerzalenejsi. Odesláno z mého SM-S926B pomocí Tapatalk mě se právě ta světle modrá taky líbila nejvíc Ale i tyto jsou pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února (upraveno) Mně taky, vyzkoušeno na výstavě. Upraveno 6. února uživatelem lukassob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Hamtun H2 Kraken. Titan. NH35. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února před 17 hodinami, Kex napsal: Hamtun H2 Kraken. Titan. NH35. Parádní, snad se taky brzo dočkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února před 6 minutami, knock napsal: Parádní, snad se taky brzo dočkám Máš objednaný taky Krakeny? To je dobře! Před časem se ke mně doneslo, že má Ross nějaký problémy... Tak snad už je vše ok. Jsou to absolutně bezproblémový hodinky. Titan se VŮBEC neotírá a neškrábe -- vypadají pořád jako nový Technicky i zpracováním na úrovni mnohem mnohem dražších hodinek. Držím palce, ať co nejdřív dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Právě teď, Kex napsal: Máš objednaný taky Krakeny? To je dobře! Před časem se ke mně doneslo, že má Ross nějaký problémy... Tak snad už je vše ok. Jsou to absolutně bezproblémový hodinky. Titan se VŮBEC neotírá a neškrábe -- vypadají pořád jako nový Technicky i zpracováním na úrovni mnohem mnohem dražších hodinek. Držím palce, ať co nejdřív dorazí. Jojo, mám objednáno už nějaký ten měsíc. Mám slabost pro bílé ciferníky, tak už se nemůžu dočkat . Jsem rád, že máš kladnou zkušenost, tak snad mě nezklamou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Boldr voyager Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto. Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bvbzuk Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Straum Jan Mayen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února před 45 minutami, bvbzuk napsal: Straum Jan Mayen Jsou hodně libovy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Vim, moc se to k sobe nehodi, ale akorat prisly, tak jsem je musel vytahnout. A vlastne mi to ani neva. Bila imo lepsi, ta modra je ve skutecnosti prilis leskla, coz pusobi zbytecne cheap. Ale jsou vesely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se