dlubix Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 před 16 minutami, JamesLurk napsal: Dlubik: Mě se malé hodinky líbí, že tomu móda nefandí je problém doby, né těch hodinek. JamesLurx: mě se taky líbí malé hodinky. Například DJ 31mm mojí ženy.
dlubix Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 před 16 minutami, Dokusan napsal: Dnes jsem je měl na ruce (36) a mám pocit, že je to opravdu malý i na mé zápěstí. Jinak opravdu pěkné hodinky. Jedna věc je zápěstí a druhá celková tělesná konstituce. Měl jsem Exp 36 2x a všechny wrist shoty vypadaly velmi dobře. Ale celkově při mých 181cm a téměř 90kg na mě vypadaly směšně malý.
JamesLurk Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 před 7 minutami, dlubix napsal: Jedna věc je zápěstí a druhá celková tělesná konstituce. Měl jsem Exp 36 2x a všechny wrist shoty vypadaly velmi dobře. Ale celkově při mých 181cm a téměř 90kg na mě vypadaly směšně malý. 100 % SOUHLAS!
snake Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 Já Vám do toho jako nechci kecat...ale 36ky DJ jsou úplně v pohodě...oproti tomu 36ky expy mi přišly pocitově trošku menší už... Hodně podle mě dělá ta obyčejná (expy) / vroubkovaná (DJ) luneta a samozřejmě tah oyster, jubi...ale dj36 na jubi jsou hodně v klidu...toť můj skromný názor...a to nosím Deepsečka (44), Suby (40),.... Jo a parametry mám o dost horší (vyšší) jak dlubix
brownwld Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 Před hodinou, Dokusan napsal: Dnes jsem je měl na ruce (36) a mám pocit, že je to opravdu malý i na mé zápěstí. Jinak opravdu pěkné hodinky. Uz funguje Brno nebo si mel cestu do Prahy?
Dokusan Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 Právě teď, brownwld napsal: Uz funguje Brno nebo si mel cestu do Prahy? Brno nefunguje. Jel sem cíleně do Prahy, vyzvednout Tudory a mrknout na nějaký Rolex
brownwld Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 Právě teď, Dokusan napsal: Brno nefunguje. Jel sem cíleně do Prahy, vyzvednout Tudory a mrknout na nějaký Rolex Skoda, skoda... Tak gratuluju k Black Bay Chrono! (jenom tipuju )
Dokusan Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 (upraveno) Právě teď, brownwld napsal: Skoda, skoda... Tak gratuluju k Black Bay Chrono! (jenom tipuju ) Pandy (černý) Jinak dalo by se na ty Exp 36 zvyknout Upraveno 26. května 2021 uživatelem Dokusan
snake Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 před 18 minutami, Dokusan napsal: Pandy (černý) Jinak dalo by se na ty Exp 36 zvyknout Tohle je podle mě blbá fotka/úhel...jinak jako nejsou špatný...a nevzal si je tedy?
Dokusan Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 před 21 minutami, snake napsal: Tohle je podle mě blbá fotka/úhel...jinak jako nejsou špatný...a nevzal si je tedy? Mám jinej úhel, ale fotka je mázlá. A ne, nevzal
snake Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 před 8 minutami, Dokusan napsal: Mám jinej úhel, ale fotka je mázlá. A ne, nevzal Mázlá pro představu stačí - dík
Dokusan Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 před 7 minutami, LovecK napsal: Dyť je to malý i tobě... Dyť sem to psal, že jsou malý i mě
mazzi Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 před 4 hodinami, brownwld napsal: Uz funguje Brno nebo si mel cestu do Prahy? Brno vidím možná na Vánoce. Včera jsem šel po Masaryčce, výlohy jsou stále zasklený OSB deskama, venku nejsou omítky, kdo ví, v jakým stavu je vnitřek. Hrajou si tam s tím snad už rok, postavit novej dům by bylo rychlejší.
Waya03 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 Kurde… láká mě zajít se také poprvé zapsat na pořadník k Rolexu. Tyhle 36 mi jdou sakra do noty.
Dokusan Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 před 1 minutou, Waya03 napsal: Kurde… láká mě zajít se také poprvé zapsat na pořadník k Rolexu. Tyhle 36 mi jdou sakra do noty. No myslím si, že budou celkem dostupný.
Waya03 Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 Právě teď, Dokusan napsal: No myslím si, že budou celkem dostupný. Tím lépe, prodám nějaký mince co už mě stejně vůbec nebaví a koupím tohle.
brownwld Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 před 13 minutami, mazzi napsal: Brno vidím možná na Vánoce. Včera jsem šel po Masaryčce, výlohy jsou stále zasklený OSB deskama, venku nejsou omítky, kdo ví, v jakým stavu je vnitřek. Hrajou si tam s tím snad už rok, postavit novej dům by bylo rychlejší. Aha, aha. No ja tama nesel ani nepamatuju prave diky za info.
pesnoaar Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 A kde v Praze jsou k vyzkoušení? Bechyně či Carollinum?Sent from my iPhone using Tapatalk
dlubix Odesláno 26. května 2021 Nahlásit Odesláno 26. května 2021 před 3 hodinami, Dokusan napsal: Mám jinej úhel, ale fotka je mázlá. A ne, nevzal před 5 hodinami, snake napsal: Já Vám do toho jako nechci kecat...ale 36ky DJ jsou úplně v pohodě...oproti tomu 36ky expy mi přišly pocitově trošku menší už... Hodně podle mě dělá ta obyčejná (expy) / vroubkovaná (DJ) luneta a samozřejmě tah oyster, jubi...ale dj36 na jubi jsou hodně v klidu...toť můj skromný názor...a to nosím Deepsečka (44), Suby (40),.... Jo a parametry mám o dost horší (vyšší) jak dlubix Hoši hoši, jsou Vám malý prostě #soryjako
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se