Tichus Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 To píšeš o těch nových Pilot Chrono 41?Jo, ta nová modrá 41 chrona. Btw jen k otázce na cenu, na tahu je cena 207 a nějaké drobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 @Tichus Co myslis pls tim “pouzdro bez jakehokoliv finishingu”? Nejak nevim, co si pod tim mam predstavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 [mention=36020]Tichus[/mention] Co myslis pls tim “pouzdro bez jakehokoliv finishingu”? Nejak nevim, co si pod tim mam predstavit...Působí to na mě jako polotovar, u kterého teprve budeš leštit a brousit. Nějak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 před 4 hodinami, Tichus napsal: Působí to na mě jako polotovar, u kterého teprve budeš leštit a brousit. Nějak tak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nepozeral si nejakú ázijskú verziu YVG? Lebo za mňa je spracovanie IWC prvotriedne, ešte som nenašiel na žiadnych niečo, čo by som im vedel vytknúť (vycentrovanosť dňa a dátumu neviem posúdiť, modely, čo sa mne páčili deň neukazovali ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Nepozeral si nejakú ázijskú verziu YVG? Lebo za mňa je spracovanie IWC prvotriedne, ešte som nenašiel na žiadnych niečo, čo by som im vedel vytknúť (vycentrovanosť dňa a dátumu neviem posúdiť, modely, čo sa mne páčili deň neukazovali ). No, je pravda, že pán v Carollinu nijak extra česky neuměl Mně už se to právě takhle párkrát zdálo z různých videí a naživo se mi to potvrdilo. A přitom jinak za mě super - celkový vzhled, strojek, záruka...chtěl bych z nich být unešený, ale prostě to na mě působí ošizeně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 před 5 minutami, Tichus napsal: No, je pravda, že pán v Carollinu nijak extra česky neuměl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mně už se to právě takhle párkrát zdálo z různých videí a naživo se mi to potvrdilo. A přitom jinak za mě super - celkový vzhled, strojek, záruka...chtěl bych z nich být unešený, ale prostě to na mě působí ošizeně. Ja som sa pri IWCčkach zamiloval do Portugieser a na nich sa mi páči úplne všetko ... a ak by niekto na ne frflal a pokazil mi pohľad na ne, že sú dokonalé, nebudem ho mať rád Ale samozrejme, 100 ľudí, 100 chutí, niekto z nich nevie spustiť oči, niekoho nechajú chladným. Ja som napríklad takto s roládami. Skoro každý ich ospevuje a aj keď sa moc snažím, stále som neprišiel na to, prečo. Iste v nich niečo bude, no nech sa pozriem na ktorýkoľvek model od nich, tak proste nuda a žiadne emócie vo mne (proste nie sme kompatibilní ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Jsou to pilotky, navic si myslim, ze ten jemnej brus s tenkou linkou na hrane pouzdra je paradni, ale sto lidi, sto chuti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Ale vzdyt to pisu, ony se mne libi, krasny AR, krasna barva cifru, citelnost bomba, celkove parada, jenom se na ne nedivam tak nekriticky Pokud to mam srovnat s Omegama, Breitlingama, Zenithkama a podobne, tak mi prijdou ve zpracovani cifru mozna nej, ale treba ta datumovka (a den v tydnu) a celkove pouzdro a jeho tvar mi prijde takovy "zaklad". Nevim, jak to jinak popsat. Samozrejme to nekteri muzou obhajovat jako "echt tooly", ktere nemusi mit zadne "kudrlinky", ale kde je hranice mezi ucelnosti a osizenim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 A zkoušel jsi i nějaký jiný modely od IWC? Omega, ani Breitling B-Uhren inspirovaný pilotky (asi) nedělají, tak se mi to těžko srovnává. Snažím se být objektivní, myslím, že na leckterý IWC jsem kritickej dost. Ale popravdě jsem fakt rád, že IWC nevypadá jako Breitling. Zenith pilotky jsou daleko víc navoněný, to se těžko srovnává, je to úplnej opak co se týče designu... Ať už se dívám na původní 1940 Big Pilot, nebo MARK, tak se mi líbí, že IWC se snaží zachovat tool design pouzdra s lehkým navoněným nádechem, leštěná luneta, jemný leštěný hrany pouzdra(což je teda pro mě dost solidní finishing, protože to málokdo přeleští tak, jak to leze z fabriky a je to většinou poznat). Ale chápu, že to je o emocích, prostě Tě to nešimrá a nenadchlo, je to pocitová věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Hodinky bez šimrania to je istá cesta do miestnej inzercie ja som bol skúsiť na pive big pilot bronzáky a veľké sú mi, ale toľko šimrania som už dávno nezažil no tak sa v tom plácam, že nejaké oversize proste nejaké menej korektné by som si zaslúźil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 Tak jo, jsem hrdým majitelem nových BP. Údajně 1. kousek ofiko prodaný v ČR. Splněný sen. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 před 2 minutami, Chosef76 napsal: Tak jo, jsem hrdým majitelem nových BP. Údajně 1. kousek ofiko prodaný v ČR. Splněný sen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Yes! Dobře ty. Pamatuju si jak jsme spolu tenkrát řešili ty moje pilot chrona. Je fajn že ti nakonec vyšly tyhle BP, taky mi upřímně vrtají hlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 No tak to je pecka a velka nadhera, gratuluju! To bylo dost rychly... jaky jsou dojmy? Nejsou Ti maly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2021 V 31. 5. 2021 v 19:05, Chosef76 napsal: Tak jo, jsem hrdým majitelem nových BP. Údajně 1. kousek ofiko prodaný v ČR. Splněný sen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Krásný jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 To jakým způsobem přehodil tah za řemen je úplně boží. Prostě to sundal a nasadil další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 Nádhera,gratuluji k super pilotkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Pěkný video se srovnání nových a starých Big Pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Myslím, že nám to spolu půjde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Vašku, přijmi mou upřímnou gratulaci, bomba!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se