Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, Tomak napsal:

Z pohledu hodináře obrovská poklona :notworthy: 

Z praktického pohledu už vidím majitele, jak poté co při každém zastavení vytáhl balík za opětovné správné nastavení, blaženě v noci z 28.2.2100 sleduje jak datumovka správně přeskočí a říká si, že teď se mu to celé předchozí martirium vyplatilo 🤩  

Když se ti zastaví, tak stačí natáhnout a točit dostatečně dlouho ručičkama dopředu. Nemusíš tahat balík. ;)

Kdo bude mít na hodinky, tak bude mít i na natahovač. Jde o to mít něco, co hned tak někdo nemá. Tourbillon je taky frajeřina, ale v dnešní době už to není o zpřesnění chodu.

Jo, a když vydržíš do 28.2.2100, tak to využiješ hned 28.2.2200, to se dá! :lol2: Představ si, kdyby sis to koupil v březnu 1900, musel bys čekat 200 roků. :sad01_anim:

• Haha 1
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Vyzkoušel jsem a asi jak je ta bílá na barvu pouzdra nezvyklá, tak na ruce hodinky působí víc jako z plastu než provedení třeba v černé keramice. Dýnko a korunka jsou z oceli. 

IMG_2376.jpeg

• Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

Přesně ty Swatch kolaborace mi to na první dobrou na ruce evokovalo.

Hamiltonovi by slušely, akorát letos od Mercedesu s IWC přestoupil k Ferrari se sponzorstvím Richard Mille.

Zvláštní je cenový nárůst proti černé verzi o 41k Kč, která má navíc titanové dýnko, korunku atd. (a oproti ocelovým Mark XX na kůži o 85k), nikde v parametrech hodinek k tomu nevidím důvod. Bílé mají jen lehce víc lumi prvků na cifru, jinou gumu a pár maličkostí, ale zase pouze ocelové dýnko, korunku, sponu.

Upraveno uživatelem Tomak
Odesláno
V 23. 4. 2025 v 16:40, Tomak napsal:

Vyzkoušel jsem a asi jak je ta bílá na barvu pouzdra nezvyklá, tak na ruce hodinky působí víc jako z plastu než provedení třeba v černé keramice. Dýnko a korunka jsou z oceli. 

tak toho jsem se bal, aby to nepusobilo jako swatchky🙄 jinak se taky divam, ze to neni sail, ale gumak?

Odesláno
před 1 hodinou, jenik77 napsal:

tak toho jsem se bal, aby to nepusobilo jako swatchky🙄 jinak se taky divam, ze to neni sail, ale gumak?

Pásek je celý z jednoho kusu gumy, která má z vrchní strany imitaci resp. vzor látky. 

Stejně to dělá třeba Rubber B, kdy jsem měl na Omegách taky celogumový pásek, který působil jakože je z vrchní části látkový. 

IMG_9053.jpeg

• Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...