lemon Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Niekoľko týždňov na ruke a stále ukazujú na minútu presne… som milo prekvapený ako vyladený môže byť Valjoux Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 před 20 hodinami, lemon napsal: Niekoľko týždňov na ruke a stále ukazujú na minútu presne… som milo prekvapený ako vyladený môže byť Valjoux Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Překvapený nejsem. Po dvou letech přesnost počítám na desetiny sekundy denně a nastavuji jen pomocí změny polohy přes noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 (upraveno) Tiež u X-Wind alebo iného modelu? Ako ich polohuješ keď cheš ísť do + a ako keď chceš ísť do -? Upraveno 18. listopadu 2022 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 U X-Wind. Na zádech do - a na boku bez korunky do +. Chce to zkoušet. Dlouhodobou přesnost mám 0,05 sekundy za den ale dá se jet na 0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Dneska zachyceno na Hamilton FB skupině Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Já mám při nošení -0,6s za den a neřeším pokládání přes noc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBart Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Vidím to stejně, hodinky nenosím kvůli honění přesného času. Pletená paráda, co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 @LuBart čína... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Před hodinou, LuBart napsal: Vidím to stejně, hodinky nenosím kvůli honění přesného času. Pletená paráda, co to je? Súhlas, na presný čas mám mobil. Ale kvalitu hodiniek vnímam ( ak sa nejedná o vintage )ako sú spracované, aké majú fičúrky ( rýchla výmena náramku; mikroregulácia … ) a aký majú kvalitný strojček. A práve presnosť, rezerva a stálosť strojčeka vytvárajú kvalitu strojčeka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 před 22 hodinami, LuBart napsal: Vidím to stejně, hodinky nenosím kvůli honění přesného času. Pletená paráda, co to je? To není o honění přesného času ale o fascinaci mechanickým strojkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MG75 Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 V 15. 10. 2021 v 11:06, Spok napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. moc pěkný kousek, přeji příjemné nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 V 19. 11. 2022 v 13:11, lemon napsal: Súhlas, na presný čas mám mobil. Ale kvalitu hodiniek vnímam ( ak sa nejedná o vintage )ako sú spracované, aké majú fičúrky ( rýchla výmena náramku; mikroregulácia … ) a aký majú kvalitný strojček. A práve presnosť, rezerva a stálosť strojčeka vytvárajú kvalitu strojčeka. Na ježdění mám MHD, u auta mě zajímá kvalita zpracování, jestli mi na místě nezrezne, jak dobře se mění kola, když je prohazuju, aby nebyly hranatý, jestli jsou pohodlný sedačky a je tam telka, když si tam občas jdeme sednout Škoda že není na ježdění... Sory ale nedalo mi to Naprosto respektuju, že to máme každej jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBart Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 V 20. 11. 2022 v 10:39, ZdenálGT napsal: To není o honění přesného času ale o fascinaci mechanickým strojkem. Tak to bez debat. Facinace mechanickými strojky mě drží přes půl století. Proto taky nemám ani jedny (i kdyby byly 100% přesné) baterkáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 A po-o už se nehýbu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 26. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2022 Klasické Boultny. Prý už jich moc není. Trochu velké, ale jinak ok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Sice že strany, ale na ruce stále. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Jedny nepředražený Navitimery:) Moc mě baví, těšil jsem se že je mám na tahu, ale ten je teda strašnej. To je chrastítko nejlevnější kategorie:( Tak zatim hledám správný řemen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2022 Dnes dorazil kalendář Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se